Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

AMBULANSA YOL AÇMA

REKLAM ALANI
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı Ranay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam öyle diyorsunuzda orda devrilip düşmesi ile otomobilin kaza yapması,bir yere sürtmesi lastiğinin patlaması veya sürücüsünün fenalaşması da aynı şey değil mi ? .
    Aynı şey.
    Zaten o yüzden dedim ambulansın önünden cekilin diye.
    Yazdıklarımdan motorlular çekilsin arabalar çekilmesin demişim gibi bir anlam mı çıkıyor?
    Artı olarak arkadaşımız yanlışlıkları düşünememiş o an ve kendi fikrine göre en insani olan davranışı göstermiş.
    Yazdıklarım eleştiri değil farklı bir bakış açısını hem kendisinin hem de okuyanların değerlendirmesine sunmaktan başka bir şey değildir.
    Ranay ve Kızıl pars bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ranay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr250r + Transalp
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı şey.
    Zaten o yüzden dedim ambulansın önünden cekilin diye.
    Yazdıklarımdan motorlular çekilsin arabalar çekilmesin demişim gibi bir anlam mı çıkıyor?
    Artı olarak arkadaşımız yanlışlıkları düşünememiş o an ve kendi fikrine göre en insani olan davranışı göstermiş.
    Yazdıklarım eleştiri değil farklı bir bakış açısını hem kendisinin hem de okuyanların değerlendirmesine sunmaktan başka bir şey değildir.
    eleştiri anlamında demiyorum. Sadece ilk mesajı okuyunca düşmesinden bahsedince ona yönelikmiş gibi algıladım. Sonra profilde motosiklet eğitmeni yazdığını görünce düşündüm ki, bir bildiği varda yanlış anladım heralde diyerketen sorumu sordum

Risk her zaman risk. Bazı riskleri göze alarak yada farkına varmadan insani davranış sergilemiş sizin dediğiniz gibi

Ben yanlış anlamışım. özür dilerim. 2.mesaj ile ifadenizi daha net anladım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)