Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motor üzerinde gelen lastik sorunsalı

REKLAM ALANI
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çoğu motor kullanıcısı bayiden yeni aldığı motorsikletin üzerinde gelen lastiği beğenmiyor.

bu lastiklerin genelde kötü yol tutuşu olan kalitesiz lastikler olduğu iddia ediliyor.

çoğu kullanıcı yeni aldığı motosikletin lastiklerini çöpe atarak kaliteli yeni lastikler takıyor makinelerine.

işte benim anlamadığım sorun bu: bu lastikleri çöpe mi atıyorsunuz? belli bir ekonomik degeri olan bir malı çöpe atmak, hem ekonomiye hem de çevreye müthiş zarar​ verir.

sahi, sıfır km. çıkma lastiklerinizi ne yapıyorsunuz​ inanın müthiş merak içindeyim şu an. kıpır kıpırım.

bendeniz geçen sene sifir km. bir motor aldım, üzerinde gelen lastiklerden gayet memnunum. elbette, kaliteli değil ama idare edecek kadar iyi.

bu iki çift cillop gibi lastiği kaldırıp çöpe atacak kadar zengin değilim!!!

anlıyor musunuz, değilim!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Bizim tekneye takiyoruz biz yeni motosiklet alınca.
    sedat karaca bunu beğendi.

sedat karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw K1200 gt
    diego dur allah aşkına zaten ortalık karışık.

ragnarokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8
    Arka lastikle bahçeye çocuklar için salıncak yaptım.

Ön lastiğide şilede denize girerken geçiriyorum kafadan batmiyorum

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Lastik ihtiyaci olan bir arkadaşa ücretsiz veriyorum
    kdiner bunu beğendi.

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Son motorumda fabrika çıkışı Rosso Corsa ile gelmesi çok mutlu etti.

Bir önceki motorumu alır almaz bayiiden çıkmadan sıfır başka marka lastiklerle değiştirdim. Çıkan lastiklerde sıfırdı, LetGo üzerinden 120 tl ye bir arkadaşa satmıştım.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 sl gitti MT 25 geldi
    Arabanın bagajında duruyor hanım eve sokmam dedi bilmiyorum nerde saklayacağım

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Salurbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son motorumda fabrika çıkışı Rosso Corsa ile gelmesi çok mutlu etti.

Bir önceki motorumu alır almaz bayiiden çıkmadan sıfır başka marka lastiklerle değiştirdim. Çıkan lastiklerde sıfırdı, LetGo üzerinden 120 tl ye bir arkadaşa satmıştım.
    o zaman yeni lastik alirken letgo'ya bakalım. yarı fiyatına bulabiliriz.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    O kadar hızda bizi asfalta bağlayan tek şeyin kaliteli olmasını istediğimden paranın hesabını yapmayıp en kalitelisini alıyorum. Birkaç kere kullanılmamış üzerinde gelen lastikleri sahibindene koydum, 0 fiyatının yarısına hala pazarlık,ne koparırsam modundalardı. Atıyorum deponun bir köşesine, motoru satacağım zaman üzerinde gelen lastikleri takıp öyle veriyorum.İnsanlar nedense sıfır nylon lastikleri 4-5 bin km kullanılmış rosso 2 gibi lastiklerden daha çok seviyorlar. Çıkan kaliteli lastiği de sahibindene koyuyorum yarı fiyatına alınıyor.

Ekonomik malın alıcısı sülük gibi yapıştığından pek o tip ürünleri satmıyorum. Rosso 2,road 4 gibi lastikleri kullanılmışta olsa durumuna bakıp pazarlıksız alan daha çok insan var.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çıkan lastiğe göre değişir. 140,150 taban lastiklere kadar genelde para verip fabrika çıkışı lastiği alacak bir alıcı pek çıkmıyor. Aynı paranın az fazlasına daha iyileri var zaten.
    Aylarca evde lastik saklamak yerine, çöpe atmak da bir seçenek

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Bence kesin bakın. Sahibinden , letgo buralardan çıkarma imkanınız var.

Yakın arkadaşım benle aynı zamanda mt25 almıştı ve o da let go ya koymuştu, benim yönlendirmem sonucunda.

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çoğu motor kullanıcısı bayiden yeni aldığı motorsikletin üzerinde gelen lastiği beğenmiyor.

bu lastiklerin genelde kötü yol tutuşu olan kalitesiz lastikler olduğu iddia ediliyor.

çoğu kullanıcı yeni aldığı motosikletin lastiklerini çöpe atarak kaliteli yeni lastikler takıyor makinelerine.

işte benim anlamadığım sorun bu: bu lastikleri çöpe mi atıyorsunuz? belli bir ekonomik degeri olan bir malı çöpe atmak, hem ekonomiye hem de çevreye müthiş zarar​ verir.

sahi, sıfır km. çıkma lastiklerinizi ne yapıyorsunuz​ inanın müthiş merak içindeyim şu an. kıpır kıpırım.

bendeniz geçen sene sifir km. bir motor aldım, üzerinde gelen lastiklerden gayet memnunum. elbette, kaliteli değil ama idare edecek kadar iyi.

bu iki çift cillop gibi lastiği kaldırıp çöpe atacak kadar zengin değilim!!!

anlıyor musunuz, değilim!!!
    https://m.mynet.com/sadece-3-lastik-...-haber-3095314

Soyle birsey de varmis.
    Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)