Sabah Sabah başıma gelen...
-
12 Haziran 2017, 11:39
Az önce çok ciddi bir kaza atlattım. Keşke kask kameram olsaydı da izletebilseydim.
Yaklaşık 110 km/h ile kamyon sollama yaparken önüme damacana çıktı. yanlış duymadınız bildiğin 19 lt su damacanası.
yuvarlana yuvarlana bana geliyordu. Fren yapmak yerine hiç birşey yapmayıp sağlamca direksiyonu tutmaya karar verdim o 2 sn içinde.
Damacana bizim sert damacanalardan değildi yumuşak bakkalarda satılan damacanalardandı ve kapağı açıktı bu yüzden lastiğin altına gireceğini düşündüm.. üzerime doğru geliyordu. sağ tarafımda koca bir tır olduğu için kontra yapamadım. motoru çok sağlam ve düz tuttum.
damacana lastikten sekerek havalandı.
allaha şükür ki birşey olmadı.. Panik yapsam o hızla yere yapışacaktım.. verilmiş sadakamız varmış oruçlu oruçlu...
Reklamlar
-
12 Haziran 2017, 11:45
Geçmiş olsun. Burası Türkiye. Otobanda yerlere saçılmış onlarca bidon da gördü bu gözler. Şaşırmıyorum artık
-
12 Haziran 2017, 11:53
Geçmiş olsun Allah korumuş.
-
12 Haziran 2017, 11:59
Capitao_3 adlı üyeden alıntı
Az önce çok ciddi bir kaza atlattım. Keşke kask kameram olsaydı da izletebilseydim.
Yaklaşık 110 km/h ile kamyon sollama yaparken önüme damacana çıktı. yanlış duymadınız bildiğin 19 lt su damacanası.
yuvarlana yuvarlana bana geliyordu. Fren yapmak yerine hiç birşey yapmayıp sağlamca direksiyonu tutmaya karar verdim o 2 sn içinde.
Damacana bizim sert damacanalardan değildi yumuşak bakkalarda satılan damacanalardandı ve kapağı açıktı bu yüzden lastiğin altına gireceğini düşündüm.. üzerime doğru geliyordu. sağ tarafımda koca bir tır olduğu için kontra yapamadım. motoru çok sağlam ve düz tuttum.
allaha şükür ki birşey olmadı.. Panik yapsam o hızla yere yapışacaktım.. verilmiş sadakamız varmış oruçlu oruçlu...
O değilde bu Yamaha'nın kazıklama stratejiasdasdsdsd......
Şaka şaka geçmiş olsun.
-
12 Haziran 2017, 12:08
sailor33 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Burası Türkiye. Otobanda yerlere saçılmış onlarca bidon da gördü bu gözler. Şaşırmıyorum artık
Bidon mu? ben Tem ümraniye izci kampı mevkiinde yolda ölü adam gördüm !!!! Kimse durmadan sağlı sollu geçiyordu.
-
12 Haziran 2017, 12:14
Dün benim önüme 110 ile giderken kasa fırladı kamyondan. Bildiğin koca plastik kasa.
Paramparça oldu. allahtan arabayla gidiyodum. Allaha emanet yaşıyoz memlekette.
-
12 Haziran 2017, 12:21
Rahmetli olaydın kim söyleyecekti bize? Gçmiş olsun.
-
12 Haziran 2017, 12:35
Bu işin fıtratında var!
Geçmiş olsun...
-
12 Haziran 2017, 12:40
Geçmiş olsun abi en iyisi panik yapmamak
İzmirden aydına giderken üstüme 100 civarı futbol topu gelmişti :D ama plastik olanlardan bitanesini cantaya attım allahtan kaza yapmadım
-
12 Haziran 2017, 13:11
Başka ulke de yaşayamam imkanı yok...
Düşünsenize yabancı forumlara bakıyorsun, birbirini kesen şoförler yok, yola atlayan damacanalar yok, şoförün ağzına tekme atan motorcular yok...
Ne anladım ben böyle ülkeden.
Olmaz yapamam...
-
12 Haziran 2017, 13:20
MrMud adlı üyeden alıntı
Başka ulke de yaşayamam imkanı yok...
Düşünsenize yabancı forumlara bakıyorsun, birbirini kesen şoförler yok, yola atlayan damacanalar yok, şoförün ağzına tekme atan motorcular yok...
Ne anladım ben böyle ülkeden.
Olmaz yapamam...
Aksiyon yoksa ne işe yarar o ülke. Düşünsene Norveç'tesin İsveç'tesin. Herkes sana saygı gösteriyo. Dediklerinin hiç biri yok. Çıldırırsın.
-
12 Haziran 2017, 13:31
-
12 Haziran 2017, 13:44
shruikan adlı üyeden alıntı
abs olsaydı...
valla abs olsaydı ve daha yavaşlasaydım belkide altıma girecekti hızlı olduğum için girmedi belkide..
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
-
12 Haziran 2017, 15:37
Capitao_3 adlı üyeden alıntı
110km hızla giderken o karşına çıkan şeyin kapağının açık olduğunu görüp gidonu sertçe tutman ve hızını hiç kesmemen vs bunları büyük ihtimalle sadece 1 saniyede kararlaştırdın tebrik ederim. Bence manete asılsaydın büyük ihtimalle kitlerdin
-
12 Haziran 2017, 15:45
korkmazunal adlı üyeden alıntı
Aksiyon yoksa ne işe yarar o ülke. Düşünsene Norveç'tesin İsveç'tesin. Herkes sana saygı gösteriyo. Dediklerinin hiç biri yok. Çıldırırsın.
Hocam aynen öyle, aynı kafadayız.
Yol isteyeceğim, buyurun diyip verecekler felan, ben gelemem oyle şeylere..
En azından bi kufurleşmek ister insan.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
12 Haziran 2017, 20:37
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.
Yalnız sen hangi cesaretle 110 km hızla damacanaya kafa atmaya yelteniyorsun anlamadım.
Kamyon solluyordum diyorsun. Yani kullandığın şerit o an için tamamen sana ait diye düşünüyorum.
O ne kadar dar bir şeritmiş ki sen bir damacanadan kaçamadın.
Yanlış anlama arkadaşım lütfen. Direksiyonu ne kadar sıkı tutarsan tut farketmez. O damacana ön tekerin altına girdiği an direk yerdesin, hiç kaçarın yok. Sollamaya çalıştığın tırın altına girme ihtimalinden hiç bahsetmiyorum bile.
Allah korumuş diyorum.
Tekrar geçmiş olsun.
-
12 Haziran 2017, 20:57
Bahsettiğin olaydaki soğuk kanlılığını tebrik ederim söylenecek pek söz yok Türkiye sonuçta.
-
12 Haziran 2017, 21:20
senin gene iyiymiş benim önüme baza düştü şaka gibi ülkede yaşıyoruz her şey random gelişiyor
-
12 Haziran 2017, 23:03
Geçmiş olsun. Ya yazın gelmesi ile damacana severler ortalara çıkmaya başladı galiba. hani bir karpuzcu vardı yaa, anladınız siz
-
12 Haziran 2017, 23:13
Here is Turkey
Daha önce damacanaya tecavüz edeni duymuştum ama bunu ilk kez duyuyorum. Herneyse size çok geçmiş olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)