Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sabah Sabah başıma gelen...

Motovento
    REKLAM ALANI
    Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    Eyvallah arkadaslar saolun iyi dilekleriniz icin.. Allah herkesi kazalardan korusun..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Alıntı Capitao_3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

allaha şükür ki birşey olmadı.. Panik yapsam o hızla yere yapışacaktım.. verilmiş sadakamız varmış oruçlu oruçlu...
    Son anda bizim takintili geliyor sandım.Panik yapsam o hızla yere yapışacaktım.Ama mükemmel reflekslerimle kurtardım.Sizden biri olsaydı kesin yeri öpmüştünüz.Ama ben motoru aldığımın 2. Günü tek teker gidiyordum.Zaten yeminde ettim kaza yapmayacağım diye.Ama sizler kesin yapardınız.Ben motorun neymarıyım.
    fatih.met ve leyli bunu beğendiler.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Otobanda tam olarak bilmiyorum ama istanbul-sultangaziden baglandim ve silivri istikametine yola koyulmustum. Yola gireli 5 dk civari oldu ve yogun trafikte otobusun solunda gidiyordum ve sollama yapmiyordum derken birden cocuk firladi onume, mallarin mali cocuk otobusun arkasinda daha 3 serit falan vardi ve arkayi gormeden nasil oyle otobanda kosarak cirit atiyordu anlamadim.

Biraz daha hizli olsaydim cocuk simdi rahmetliydi, ama cok daha hizli olsam yine bisey olmazdi.

Yani sonuc olarak cok yavas gidin yada cok hizli, ortasi yaramiyor. Cok hizli surun bu daha guvenli, capito reis sana gonderme yapmiyorum yanlis anlama bir kac gun once komigime gitmistide hizli gitmekle ilgili bir ironi ve bende aynini yapayim dedim.

Bazen anlik karar vermek gerekiyor.

Motosikleti
    SYM Fiddle III 200i
    Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bidon mu? ben Tem ümraniye izci kampı mevkiinde yolda ölü adam gördüm !!!! Kimse durmadan sağlı sollu geçiyordu.
    siz durdunuz inşallah?
    chetaq bunu beğendi.

Motosikleti
    SUZUKI gsx r 1000
    Geçmiş olsun.Sene 2006 1000 rr Repsolü mü yeni almışım,İstanbul motorcuları bilirler Kumburgaz Seyran pastanesinde takıldık birde o zamanlar litrelik ,600 lük makinalar Seyranın önünden geçerlerken teker,red line ne Marifetleri varsa gösterirler.Bende yanyoldan 400 m geride olan e 5 çıktım niyetim Seyranın önünden tam gaz geçmek,yola çıktım 1.vites bitti,2.vites 180civarı bu arada tam Seyranın önündeyim yola bariyerlerin arasından koyun gibi bir köpek fırladı ve karşı tarafa geçiyor ben kurtarır diye düşündüm ve yanından geçmeyi düşünüyorum o da ne bir anda hayvan geri döndü,benim geçmeyi düşündüğüm yere hareket etti ön fren e abandım,arka teker de kayarak yaklaşıyorum vurmaya çok az kala frenler i bakıp manevra yaptım ve vurmadan kurtardım (o manevrayı nasıl yaptım bende bilmiyorum) köpeği görmemle bu anlattığım olay 1 yada 2 saniyede gerçekleşti.Verilmiş sadakam mı varmış yoksa vade mi dolmamışki aranızdayım.Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Kimsenin tekerine taş değmesin,kazasız sürüşler.
    Capitao_3 bunu beğendi.

Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    Alıntı fireblade e adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.Sene 2006 1000 rr Repsolü mü yeni almışım,İstanbul motorcuları bilirler Kumburgaz Seyran pastanesinde takıldık birde o zamanlar litrelik ,600 lük makinalar Seyranın önünden geçerlerken teker,red line ne Marifetleri varsa gösterirler.Bende yanyoldan 400 m geride olan e 5 çıktım niyetim Seyranın önünden tam gaz geçmek,yola çıktım 1.vites bitti,2.vites 180civarı bu arada tam Seyranın önündeyim yola bariyerlerin arasından koyun gibi bir köpek fırladı ve karşı tarafa geçiyor ben kurtarır diye düşündüm ve yanından geçmeyi düşünüyorum o da ne bir anda hayvan geri döndü,benim geçmeyi düşündüğüm yere hareket etti ön fren e abandım,arka teker de kayarak yaklaşıyorum vurmaya çok az kala frenler i bakıp manevra yaptım ve vurmadan kurtardım (o manevrayı nasıl yaptım bende bilmiyorum) köpeği görmemle bu anlattığım olay 1 yada 2 saniyede gerçekleşti.Verilmiş sadakam mı varmış yoksa vade mi dolmamışki aranızdayım.Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Kimsenin tekerine taş değmesin,kazasız sürüşler.
    o kararlar bizi hayata bağlanyan..
    Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yani konunun özeti ne ? yavaş gitmek ve hız sınırı ihlali yapmamak. karşılaşılacak şeylere gösterilecek hareket için max. süre kazanmak

Motosikleti
    F850 Gs
    Normal sansliymisssin bir tanesi denk gelmiş

Otobüs durağında bekliyorum. Arkası açık araba , bir suru tup ve şu damacanasi var büyüklü küçüklü. En son gördüğüm manzara yollara savrulan bir sürü boş damacana, seke seke saciliyorlar etrafa

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)