sitemiz yönetiminde bir ilke imza atarak ilk kadın forum yöneticimiz awesomee a hoşgeldin diyorum
ve kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum
sitemiz yönetiminde bir ilke imza atarak ilk kadın forum yöneticimiz awesomee a hoşgeldin diyorum
ve kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum
Hayirli olsun Cagri.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Alpercim, forumun pembe olması konusunda ciddiydim sonra bozuşmayalım
Şaka bir yana, motor kullanmaya bakış açısının "şeytan işi" olduğu,
bir üstüne " kadın motorcu" olarak bu işi sürdürmek cidden zor,
Mt benim için aileydi her zaman soyledim, çok şey paylaştım, bir çok arkadaşlıklar edindim,
Şimdi birde bu şekilde görev yapıyorsam ve bir katkı sağlıyorsam ne mutlu bana
İçtenlikle teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
teşekkür ederim bacım iyi olmuş
Şekercim teşekkür ederim,
Çok teşekkür ederimmm,
teşekkür ederim,
Hem Türkiye'de yaşa Hem kadın motorcu ol hem de motosiklet forumunda yönetici Weav İyi yine bu zamana kadar gelmişsin.(!)
benzer tabuların yıkılması ve kadın motorcu sayısının artması dileğiyle tebrikler,başarılar dilerim
Tebrikler.
Kadın motor sürücüleri ve sevenlerinin artırılması dileğimle de sana kolaylıklar dilerim.
Devaminin da gelmesi dilegiyle.kadin eli sihir gibi.
Hayırlı olsun, kolay gelsin..
"CaRPe DieM"
Tebrikler, hayırlı olsun.
Zaten öyle değil miydi?
hayırlı olsun
Yaşasın
Tebrik ederim,güzel görevler dilerim.
Kızlara özel yenilikler bekliyoruz
Tebrikler
Aynen kadın motorcu sayısı aslında gittikçe çoğalıyor, kadın motorcular grubunda her bu işe gönül vermiş her kadına ulaşmaya çalışıyoruz,
ve Mt gibi bu camiada sözü geçen bir sitede kadın mod olmaktan cidden gurur duydum,
aynen so awesome
artıcak inşallah,çabalıyoruz,
teşekkur ederim,
teşekkür ederim,
bazen dır dır ediyoruz ama idare edin artık, teşekkur ederim,
teşekkur ederim,
bir mod havası vardı diosun teşekkur ederim
teşekkur ederim,
tabiiki daha çok kadının yazmasını bekliyoruz aslında, kahveye çeviriyorlar bazen
Teşekkür ederim canım,
banlama ve ceza verme mevzuundaki kabiliyyetlerinizi üzerimde denememenizi istirham eder, yeni vazifenizde hayırlı muvaffakiyetler dilerim.
Ilk gorevin forumun daha yasanilabilir bir alan olmasi icin "bayaaaaaan motosikletci dostlarimizin forum icerisindeki sayilarinin artirilmasi " yonunde olmali kanimca, forumun selameti acisindan cok deger gorecek bir uygulama olacaktir ��
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)