ee yok mu kuru pasta çörek çay çorba falan?
ee yok mu kuru pasta çörek çay çorba falan?
ilk buraya üye olduğumda kübra, bir konu açtım adı "zincir temizliği" oysa çok iyi niyetliydim ve çok mutluydum herkese yardımcı olmaktı
amacım...
Ama nerden bilebilirdim fotografta ojelerim ve kolum gozukmuştu
ozel mesajlar geldi, bir tanesi cevap vermediğim, gitti konunun tam ortasına oyle bir kufur ettiki, oturdum ağladım
o yüzden çok uğraştım en son bu ikonla geziyodum forumda kimse salakça bişey soylemesin diye
Ben bu kadını sevmedim hiç ama alırım bir tesekkur
tesekkur ederim
sarma sarıyorum bekle
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
motor meslek lisesi mi ? kıraathane diyelim lütfen kibarlaştırmayalım hehe
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
hg motorcu
teşekkurler gezgin arkadaş..
yağlama kısmında heryere saçtı sanki hasmet, içten dışar doğru yağlamakta fayda var sanki,
ben bu videolara baylıyorum izlemeden gecemiyorum çok gunluk seyler cunku her videoda bişey ogrenılıyor fikrimce,
o zincir temizleme fırçasının diken yerini dişli kısmında ne kadar tatlı kullandı hatun
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Bende diyorum bu çamaşır suyu kokusu nereden geliyor.
Yeni görevinizde başarılar diler, basamakları hızla tırmanarak, bir an önce en tepeden aşağıya paraşütsüz inmenizi temenni ederim
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Ne bitmez konu oldu be az kaldı kitliyorum
Vitesli motor kullananlar konusuyor kardeş hayırdır ;)
Anaa ben yokken abla mıhtar olmuş.
Hayırlı olsun diyelim.
Motosiklet.net olarak bunu kutlamalıyız pişi-kısır-çay
Kitlemeyiniz efendim. Forum idaresinde asgari %30 kadın kotası önerimin arkasındayım.
Bu arada awesomee'ye gelsin > https://www.youtube.com/user/simplynailogical (kaynak ben değilim yanlış olmasın )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)