Başarılar hayırlısı nasip olsun.
Başarılar hayırlısı nasip olsun.
Hayırlı olsun
Kes traşı, ver kontra'yı!
Hoşgeldin, hayırlı olsun. Yönetim forumuna girip erkek egemen muhabbetleri silmek lazım beyler
Tesekkurler
Amin
Tesekkur ederim olcay,
Yalniz biyikli foto koyup gruba dalarim beni atesleme hem erkek ve egemen ikisi yanyana hic hos durmadi ilgimi cekmedi hiiih
Tesekkur ederim ermancim
ayırlı olsun. olurda bir gün ban yersem kapındayım.eminim bizim kelli felli moderatör arkadaşlardan daha yufka yüreklisindir.
Kadın admin var dediler geldik 👋
Merhabalar. Az evvel üye oldum. Çiçeği burnunda bile degil Çiçegi çayırda bir kadın motorcuyum. Yani şöyle ki A2 icin kaydımı yaptim sürüş derslerini bekliyorum. Son derece heycanlı ve bir o kadar da bilgisizim. @awesomee adminimizi tebrik eder sizlerle bilgilenmek üzere forum sayfalarına doğru yol alırım. Sevgiler...
Jiletim nerde benim? Olur da biri daha "foruma kadın eli değmesi" yorumu yapacak olursa anında bileklerimi keser acıyı yok ederim...
Tiyo vereyim. Paylaşımlarında bol bol "bayan, yenge, abla, bacı" kelimelerine yüklen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:06 ----------
İlk harf "a"dan ziyade "o"ya yakındır, daha dogrusu tam arada. Türkçe telafuzuyla "asım" deseniz kimse anlamaz. Ama ilk harfi uzatarak "oosım" deseniz anlaşılır muhtemelen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:13 ----------
COQ yine yanlış yazmış... Düzeltmek yine başa düştü... Doğrusu:
Başımıza daşla yağcek!
Du bakem da nelee göcez şu forumlada?
hoşgeldin canım
çieçeği çayırda hahah çok güzel olmuş, bilgi anlamında burda çok sey ögrenebilirsin, başlangıç motoru hakkında da bilgi verebilecek çok tecrübeli arkadaşlar var,
Ama şöyle ki sınavın ne zaman ne düşünüyorsun başlangıç motoru bir konuşalım, en müsait zamanında özelden yazarsan da buluşalım,
Tanıyorsam seni burdan anlamamış olabilirim mutlaka konuşalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
z1000 sesine belki bişiler yapılabilir hatrı buyuktur huehuehue
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Hayırlı olsun diyelim
Hoşbulduk .🤗 Çok teşekkür ederim. Hayır tanışmıyoruz ama tanışmayı çok isterim. Dediğim gibi daha o kadar çok yeniyim ki okuyup izleyip en azindan ufak tefek bilgi edinmeye çalışıyorum. Youtube da Sn. Rahmi Barutçu' nun videosuyla Kadın Motorcular Kulübünden haberdar oldum derken instagramdan bir kişiye msj attım o da bu konunun linkini attı hop burda buldum kendimi😊
Sinav 12 Temmuzda. Henüz sürüşe başlamadık. Zaten B oldugu icin sadece direksiyon sınavına girecekmişim. Ders zamanının planlanmasını beklemedeyim. O aradada bilgi edinmeye çalışıyorum. Güzel günler görüp motorları maviliklere sürmek umudu ile
Kale bu yıkılmaz denmez sayın okan hocam,
iftarda bebek parkında sardıgımız dolmaları yiyoruz, yerkenki keyfinizi düşünün
dır dır mı yapın yapın dersiniz sonra hheuehu
teşekkur ederim sevgili ayzek
evet şimdi haberini aldım canım, bizim kızlardan birisi ile konuşmuşsun
mt toplantısında da diğer toplatılarımızdan seni haber ederim,
mt ailesi gayet güzel bir aile tekrar hoşgeldin
teşekkür ederim yakuşukluuu bayyyyy
Allah egzos(larına) zeval vermesin
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Aaa harika ! Nicelerinin sayısını arttir lütfen awasome
Hayırlı olsun çok hayırlı olsun !
Hayırlı olsun, 1/2 yıl gecikmeli olsada yönetim doğru karar vermiş.
Ablacımmm hayırlı uğurlu olsun aynı zamanda sabırlar diliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)