aduket yetkisini az kullanacağın, bol empatili bir yöneticilik görevi sürdürmeni temenni ederim.
tebrikler & başarılar.
aduket yetkisini az kullanacağın, bol empatili bir yöneticilik görevi sürdürmeni temenni ederim.
tebrikler & başarılar.
teşekkür ederim
teşekkür ederim
abicim foruma girmek istemediginde lucasa değil bana soyle sen
walla kadın klubu olarakta büyük bir aileyiz,
aslında orda olmamdaki en buyuk sebep bir azınlık olarak yardımcı olmak ben gibilere, ilk motor kullanma dönemlerimde çok zorluklar çektim ziyadesiyle, sağolsun onlarda beni bırakmadılar,
Mt hepimiz motor hakkında bilgi yazıdıgmızda çıkan ilk site,
ama evet kadının oldugu her yer daha nezih diyim ne çok okdr iyi bende aynı fikirdeyim forumun selametini düşünümez miyim, ne çok ben çektim yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
aduket erkeksel seyler, sanırım daha çok chun-li olurum ben, ters dönen tekmesiyle benim cocuklugum oyle gecti
ya ne güldüm, aynen toplarım tabiki temizlik işini halledebilrim, gayet iyiyimdir kuvvemira abi
teşekkur ederim, aynen soylemesi kolay, maalesef kadına bakış açısı değişmediginden, toplumları değiştirmek imkansız hale geliyor..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Tebrik ederim, iyi çalışmalar.
Tebrikler, bayanların motosiklet camiasında hem sanal hem de reel ortamda söz sahibi olmasından memnuniyet duyuyorum. Giderek büyüyen bu camiada bayanların da önemli bir yer etmesi bu güzel tutkuyu muhakkak daha fazla kişiye taşıyacaktır.
Eşime motoru sevdirir misiniz ? :D
Hayırlı olsun , foruma bir "kadın eli" değmesi güzel bir farklılık
bayan yerine kadın yazdığınız için tebrik ederim.
hemcinsim gordum sanki tesekkur ederim,
bende farkındalık yarattıgını dusunuyorum kadınların kesinlikle, birde bay dan turdediği için kadın daha ozgur bir kelime bayandan ziyade
eyvallah kardeşim
evet evet düt düt
tanışlabilirsek kadınlarla toplandıgımız zamanlarımız var sırf kadın motorcular olarak gelebilirse memnun oluruz
dün bebek parkındaydık çimlerde yayıldık hoşuna gidecektir
açıkcası ben de farklı bir bakış açısı olacagına inanıyorum,
forum yonetimi de aynı dusunce de ve benimle ilgili boyle bir karar verilmiş cok tesekkur ederim tekrar,
onu yavas yavas ogretcez
hayırlısı olsun, öyle çok da şey yapma ablacım, şey sonuçta bunlar hep, şey olsun kafi.
Başımıza taş yağacak!
Du bakem daha neler görecez şu forumda?
Hayırlı uğurlu olsun.
Oooo profil fotosuda Motocrosslu felan
Avsım abla bundan sonra enduro/Cross ile alaycı konuşanları sana şikayet etsem banlarmısın
Tebrik ederim. ☺
awesomee tebrik ederim. kendisi beni hiç sevmez, umarım forumdan kovulmam ehehe
aynen şaapmadım
sevgili coq dur dur olur belkim güzel şeyler
nakedcıyım daha çok mt07 delisiyiz
tesekkur ederimmmm
pis eee kaka nerdeydi şu ban yeri, du bakim isim neydi maaamba hıh buldum
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Başarılar dilerim. Bu kadar eee.... ne desem ... muhterem erkekler arasında işi biraz zor. MT nete kadın eli değerse daha iyi olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin. Kazasız belasız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)