Merhabalar 24 yaşındayım ilk motorum olmicak malesef ki , test sürüşü imkanım olmadı
Benim boyum 1.73 civarı gibi bişey rc250 de sıkıntı yaşar mıyım yardım eder misiniz ?
Merhabalar 24 yaşındayım ilk motorum olmicak malesef ki , test sürüşü imkanım olmadı
Benim boyum 1.73 civarı gibi bişey rc250 de sıkıntı yaşar mıyım yardım eder misiniz ?
Ne dediğin anlaşılmıyor ki, ne sıkıntısı yaşayabilir misin?
Motorun üstündeyken ayağa kalkıp motoru geriye almak gibi felan boyumu aşar mı gibi ?
motor tepesinde iki büklüm durmak işine geliyorsa sıkıntı olmaz; yok ben sürekli kambur duramam diyorsan racing kasalara bakma hiç. hızlı giderken motorun üzerinde yatık şekilde gitmesi kolay da, düşük hızlarda gene aynı vücut pozisyonunu sağlamak için beline, kollarına, boynuna çok ağırlık verirsin ister istemez; motordan soğursun. ona göre.
Yok kardeş 1.76 benim boy da, rc390 kullandım 3-4 ay ve hiç böyle sorun olmadı.Ama bu motoru boşver sen, cbr veya yamaha bak.Ktm pişmanlıktır.
boyunuzu aşmaz zaten küçük diye biliyorum ama siz gidin bir bayiye üstüne oturun bir rahat ediyomusunuz? görüntüsü nasıl falan parça kalitesi nasıl gibi sorularda aklınızda kalmamış olur
Kes traşı, ver kontra'yı!
Neden pişmanlık hocam servis konusunda mı ? İlk defa ktm pişmanlık diyen biriyle karşılaştım
3 veya 4 ay binebildim bu motora, sadece fan olayı bile insanı iğrendirir.Erkenden fan açma sıkıntısını bilmiyorsan araştırmamışsın demektir, iyice araştır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)