Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KTM RC 250 Kullanan arkadaşlar bir bakabilir mi ?

REKLAM ALANI

Merhabalar 24 yaşındayım ilk motorum olmicak malesef ki , test sürüşü imkanım olmadı
    Benim boyum 1.73 civarı gibi bişey rc250 de sıkıntı yaşar mıyım yardım eder misiniz ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Ne dediğin anlaşılmıyor ki, ne sıkıntısı yaşayabilir misin?

Motorun üstündeyken ayağa kalkıp motoru geriye almak gibi felan boyumu aşar mı gibi ?

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    motor tepesinde iki büklüm durmak işine geliyorsa sıkıntı olmaz; yok ben sürekli kambur duramam diyorsan racing kasalara bakma hiç. hızlı giderken motorun üzerinde yatık şekilde gitmesi kolay da, düşük hızlarda gene aynı vücut pozisyonunu sağlamak için beline, kollarına, boynuna çok ağırlık verirsin ister istemez; motordan soğursun. ona göre.

Motosikleti
    CBR 600RR
    Yok kardeş 1.76 benim boy da, rc390 kullandım 3-4 ay ve hiç böyle sorun olmadı.Ama bu motoru boşver sen, cbr veya yamaha bak.Ktm pişmanlıktır.

Ali Bircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motor mu, ne motoru ? motor ne arar la ögrencide
    boyunuzu aşmaz zaten küçük diye biliyorum ama siz gidin bir bayiye üstüne oturun bir rahat ediyomusunuz? görüntüsü nasıl falan parça kalitesi nasıl gibi sorularda aklınızda kalmamış olur
    Kes traşı, ver kontra'yı!

Neden pişmanlık hocam servis konusunda mı ? İlk defa ktm pişmanlık diyen biriyle karşılaştım

Motosikleti
    CBR 600RR
    3 veya 4 ay binebildim bu motora, sadece fan olayı bile insanı iğrendirir.Erkenden fan açma sıkıntısını bilmiyorsan araştırmamışsın demektir, iyice araştır.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı kuzan14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 veya 4 ay binebildim bu motora, sadece fan olayı bile insanı iğrendirir.Erkenden fan açma sıkıntısını bilmiyorsan araştırmamışsın demektir, iyice araştır.
    fan açıyo da fanı sen kendi elinle mi çeviriyon? fandan niye şikayet edilir ki onu da anlamadım*

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)