Kırmızı ışık ihlali kaza getirdi.
Reklamlar
-
11 Haziran 2017, 18:41
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kırmızı ışık ihlali kaza getirdi.
Kaza Osmaniye’de meydana geldi.
Seyir halinde olan motosikletli, kırmızı ışık yanarken geçen başka bir motosikletle çarpıştı.
https://www.facebook.com/trthaber/vi...video_guests=0
http://www.trthaber.com/videolar/iki...nca-34132.html
Reklamlar
-
11 Haziran 2017, 18:49
Acaba kırmızıda geçen elektrikli motor mu? Onlar genelde ışıklara uymuyor.Bir konuda kask konusunda polis asla tahammül göstermesi n bence kaski olmayan şoför yolcu ayrımsiz ceza yazsın.Denetimlerde cokcok siki olsun bu konuda
-
11 Haziran 2017, 18:49
Ayrıca ışıklarda beklerken yeşil yandığında dikkat edelim arkadaşlar hemen gitmeyelim kontrolü elden bırakmayın. Bize bunları hatırlatan haberler.
-
11 Haziran 2017, 22:49
2 motosiklet karışmış. İkiside artçılı. Ortalığa insanlr serpişti
Kırmızıda geçen motor ne düşünüyordu acaba. Çarptığı motorun önünde araba, arksında araba vardı. Nasıl olurda o halde geçmeyi süşünürsün kırmızı da Saf adam gitti diğer motosikletçiyi de yaktı.
-
12 Haziran 2017, 00:21
ya arkadaş kırmızı yanmış sağdan soldan kamyon araba gelecek aq yürek mi yedin de durmuyorsun..
-
12 Haziran 2017, 00:32
mece14 adlı üyeden alıntı
Ayrıca ışıklarda beklerken yeşil yandığında dikkat edelim arkadaşlar hemen gitmeyelim kontrolü elden bırakmayın. Bize bunları hatırlatan haberler.
öle diyorsunda bizim insanımız çok aceleci 4 yol ağzı minübüslerin ve kırmızı ışık ihlalinin çok olduğu yerde ışığa takılıyorum yeşil yanıyor arkadaki motorcular bile hadi git dat dat dat diye adamı darlıyorlar kimsede sabır yok arkadaş sinirlendim yazarken bile 3 sn alt tarafı ayıptır o motorcuya sesleniyorum trafik aceleye gelmezzzz
-
12 Haziran 2017, 00:36
güzide ülkemizde yeşil dahi yansa geçerken sağına soluna bakacaksın arkadaş!
herifçioğlu kırmızıda geçtiği halde sağına soluna bile bakmaya tenezzül etmeden dümdüz ilerliyor. vay bana vaylar bana!!!
-
12 Haziran 2017, 00:48
Plakam yok kırmızıda durmuyorum diye geçinenlerin ömrü böyle uzun olmuyor...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)