Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Wr 125 r uzun yol

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok
    Selam arkadaşlar. Wr 125 r ile izmit Bozcaada yapmayı düşünüyorum. Motorun sınırlarını biliyorum ona göre kullanicam ve hiç acelem yok. Yaş 35 ilk motorum. 15 senedir İst ve uzun yollarda araba tecrübem var. Ayrıca birkaç bin km de İst da cbf 150 tecrübem var. Ekipman tam. Lastikler de yüzde 50 asfalt Michelin Sirac. Yola çıkmadan da bakımları tam yaptiricam. Cross motorla bu yol gidilir mı, aranızda daha önce bu tarz yolculuk yapan oldu mu?
    MrMud bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Wr 125 ile Turkiye turu atanlarin videolari var youtube da..

Motosikleti
    yok
    Evet haklısınız YouTube dan bende bakıyorum. Face de grup da çok aktif değil o yüzden siz tecrübeli arkadaşlardan görüş istedim.

Yapılır hocam, çokta güzel olur. Dediğiniz gibi motorunuzun limitlerini bilmeniz yeterli.
    Cross motorların genelde seleleri küçük ve rahatsız oluyor, sizinkide öyleyse ona bir çözüm bulmanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
    ......
    Soft minderler var veya otomobillerde kullanilan bel destek ürünleri işinizi gorur,aksesuar satan ve gross marketlerde bulabilirsiniz,teri emer,rahat bir yolculuk yapmanizi sağlar..

Zeronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR125(1.),Yamaha Wr125X(2.),Yamaha YZF R25
    Bu motosıklet çok zevkli ve gidemiyeceği yol yok lakin konfor sorunu baş gösteriyor cbf 150 konforunu asla bu motorda bulamazsınız o yuzden konfor sorununu çözdüyseniz türkiye turuna bile çıkabilirsiniz. Ayrıca yola çıkmadan önce mutlaka motosıkletın zincir gergi ayarıonı ve bakımını yapın hayırlı yolculuklar...

Motosikleti
    Bajaj - Pulsar 200NS
    O makinayla Aya bile çıkarsın kardeşim merak etme.

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    Burda yapılır diyenlerin büyük bölümü hiç 125 cclik özellikle enduro tip bi motorsikletle yola çıkmamışlardır.

Bel ağrılarına hazır ol.

Yolculuk bittikten sonra but uyuşması 3 gün düzelmiyecek.

Yollarda 70 e 80 e 60 a düşeceğin çok rüzgar veya yokuşlar olacak.

Hayatı sorulama açısından kendinde baş başa kalabileceğin çok zamanın olacak.

Kamyonlar'a bakış açın tamamen değişecek.

20 yaşında olsaydınız belki çekilebilir bi macera olurdu ama canınızın çok sıkılacğaından eminim.

Beline bileğine butuna güveniyosan bütün yollar kısa.

Motosikleti
    yok
    O konuda haklisin. Sormak istediğim bir soru var. Yan demir olmadan çok büyük olmayan heybe takılır mı motora? Egzoz çok ısıtır gibi geliyor bana.

Motosikleti
    Ramzey Karaca 100
    Seyahat planını oluşturup öyle çıkın zaten acelem yok demissiniz adaya ulasinca da şöyle bir güzel dinlenirsiniz sorun olmaz.İnsanlar bisiklet selesinde dünya turu yapıyorsa uygun.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    125cc ile uzun yol... Sikintidan ve sollayamadiginiz araclara ettiginiz kufur ile sinir karisimi kanser olabilirsiniz

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Abartılıyor...

Hocam eğer rahatınıza düşkün biri iseniz vazgeçin, ama yok bunun eğlencesi zevki burda der, ufak tefek yol zorluklarına her türlü katlanırım derseniz devam edin.

Sizi sollayan kamyonlardan felan bahsetmiş arkadaşlar, eğer motorunuzun limitini biliyorsanız bunu zaten göze almışsınızdır.

Rahmetli Ümmet Perkitan hiç bir zaman "kamyonlar beni sollarsa naparim ?" demiş midir acaba...
    Yeter ki isteyin gerisi hikaye.
    sey_47 bunu beğendi.

Motosikleti
    yok
    Acelem hiç yok açıkçası. Zaten kamp yapmaya gidicem. İşte heybe takabilirsem çadırı da arkaya baglayabilirsem güzel olacak. Ben yolda çok durmayı seviyorum zaten hemen hemen her ilçede durup çay içerim

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Hacım kısıtını ayrı tutarak söylüorum.
    Serkan söğüt (rüzgarın izinde) eşi ile beraber wr250 ve crf250 ile 8 aydır yollarda. Latin amerikada şu an. 50 bin kmdir geziyor. Hala daha devam ediyor.
    Hatta hep der daha önceki gezilerime neden tenere ile çıkmışım diye pişmanlığa yakın bir hissi mevcut.
    Demem o ki; Bakımı yapıldıktan sonra her türlü yapılır hocam. Yeterki siz yapacağım diyin.
    Ümmet abiden bahsetmiyorum bile. Mekanı cennet olsun.

Motosikleti
    Bajaj - Pulsar 200NS

Motosikleti
    yok
    Bende takip ediyorum onları

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    wr değil de şöyle ybr veya cbf tarzı bi commuter daha uygun olur böyle uzun bi gezi için
    nerden mi biliyorum ben de zamanın da ybr ile 3000 km yol teptim zevkli oluyor bence denemelisin..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)