Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KAMYONET SIKIŞTIRDI

REKLAM ALANI

herkese merhaba motosikletle giderken sağ şeride yanaşan kamyon birden sola atladı bende karşı şeride fırladım çarpmasın diye. Sonra hafif gerildim. Sizlerle paylaşmak istedim.

https://www.youtube.com/watch?v=xjMLL50ioc0

Tam olay anı kamera yeni videoyu başlatmış gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ama olay aşağı yukarı anlaşılıyor. Acemi sayılırım o yüzden fikirlerinizi değerli buluyorum. Uzun açık gezerdim kapatmıştım milletin gözünü rahatsız etmeyim diye ama açmak lazımmış heralde.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Kardeş bi motorcu seni takip ediyordu sürekli de geçiyordu seni..Dikkatli ol..
    tenereci bunu beğendi.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

sedat karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw K1200 gt
    Gece sürüşlerinde çok daha dikkatli olmak lazım ve herşeyden önemlisi çok sakin olmaya çalışalım .Ortalık kavga etmeye hazır insanlarla dolu hocam ,
    tenereci bunu beğendi.

Vallahi öyle. Ankara'da olunca alışıyorsun böyle şeylere de bazen kontrolü kaybediyorsun. Bir an karşı şeride atınca kendimi elim ayağıma dolandı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------

Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş bi motorcu seni takip ediyordu sürekli de geçiyordu seni..Dikkatli ol..
    Onu geçmek için bi 300.000 km/sn 'ye çıkmam lazım hocam.Mahallenin en hızlısı kendileri. Seneye alacağım inşallah bir tane

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alıntı tenereci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi öyle. Ankara'da olunca alışıyorsun böyle şeylere de bazen kontrolü kaybediyorsun. Bir an karşı şeride atınca kendimi elim ayağıma dolandı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------

Onu geçmek için bi 300.000 km/sn 'ye çıkmam lazım hocam.Mahallenin en hızlısı kendileri. Seneye alacağım inşallah bir tane
    Hea deneyimlerini yazarsan sevinirim :D
    tenereci bunu beğendi.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)