Yanlis bilgi degil dostum benimkisi arkadas gidip 0 almiyicak sonucta ve racing makinalarida asiri hirpaliyorlar tekerrdi tapa gazdi vs vs rodajinin nasil olduguda muamma ben alma derken kupon motor alma ihtimalin yuksek olur diye alma diyorum.
Yanlis bilgi degil dostum benimkisi arkadas gidip 0 almiyicak sonucta ve racing makinalarida asiri hirpaliyorlar tekerrdi tapa gazdi vs vs rodajinin nasil olduguda muamma ben alma derken kupon motor alma ihtimalin yuksek olur diye alma diyorum.
Toyota Prius daha az yakıyor yahu. Koca araba. Hem de benzinli. Turbo da yok.
On kat daha agir oldugu icindir ona ragmen etkileyici.
Gerci 600cc'den 120 beygir sokmek de etkileyici. Prius daha gucsuz.
Bu arada, 600cc SS "devirsiz kullaninca az yakar" malesef cok dogru bir cikarim degil. Dusuk devirlerde acaip verimsizler. Hatta dogru duzgun duzenli calisamiyorlar bile, o yuzden rolantileri cok yuksek. Rolantiyi az indirseniz oksurup tiksirip stop ediyorlar.
600cc'den 120 beygir cikarmak buyuyle olmuyor. Hem yakit subabinin, hem de eksoz subabinin ayni anda acik olmasi sayesinde oluyor; o da her turlu verim degerinin yok olmasi demek oluyor...
Türkiye'yi bilemiyorum ama burada Superduke'un bakımının, değil Mercedes BMW, tipik bir Porsche'tan bile pahalı olduğunu birinci elden tecrübe etmiş durumdayım. Japonlar yine kısmen ihmale geliyor ama Avrupa malları sıkıntılı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)