2.el alınan MT25'in satışındaki zarar
Reklamlar
-
08 Haziran 2017, 22:41
Boşver motoru,tarla al zarar etmezsin..
Reklamlar
-
08 Haziran 2017, 23:01
Sen alma motor filan, arkadaşların dediği gibi faize yatır. Alırsın sonra kaza filan yaparsın büyük zarar edersin.
-
08 Haziran 2017, 23:16
istanbul silivri cıvarın da kelepır arsalar bulunabılır tavsıyem onlara bakman eger kı zarar etmek ıstemıyorsan , hem bakım olayı falan da yok .
sımdı al 2 sene sonra sat .
-
09 Haziran 2017, 06:42
Şİmdi düştü benim ceton.
2 Sene önce 4.000 yuroya aldığım motor ( Kur 2.85 )
Şimdi Kaç paradır.
Ha bu arada Motora binmek de kısmet olmadı. Yurt dışında yaşıyorum.
2014 KLX 250
-
09 Haziran 2017, 08:58
Cimri ve açgözlü Adamın biri hiçbir zaman ağız tadıyla çay içemezmiş.Misafirliğe gittiğinde beleş diye çayına 5 şeker,evde ise 1 şekerli çay içermiş.Ama adam 2 şekerli çayı içmeyi severmiş.
Adam 120 bin liraya araba almış.Sordum :
-Abi sen hani siyah renk arabalara bayılıyodun.Neden beyaz aldın?
-Satarken zor satılmasın diye...
Yaw keyfine bak.Bırak karı zararı.Hey Allahım...
-
09 Haziran 2017, 08:59
snappy x adlı üyeden alıntı
Daha satın almadan satmayı düşünen tek milletiz.
Çünkü fakiriz
-
09 Haziran 2017, 10:09
Sıfır km al bence. Çünkü sıfır araçlardan kar etme günündeyiz. sıfır km alıp 1 sene binip karla satıyorlar çünkü.
-
09 Haziran 2017, 10:14
ddh adlı üyeden alıntı
Sıfır km al bence. Çünkü sıfır araçlardan kar etme günündeyiz. sıfır km alıp 1 sene binip karla satıyorlar çünkü.
Kesinlikle katılıyorum.
-
09 Haziran 2017, 15:24
Arkadaşlar yorumlarınızında yardımıyla kafamdaki sorunları hallettim. Arada beni anlayıp yardımcı olacak şekilde yazan kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Beni güldüren, komik yorumları atan kardeşlerimede çok çok teşekkür ediyorum. Tekeriniz hep düz bassın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
capozzz adlı üyeden alıntı
Arkadaşımızın nihai hedefi bu motor değil, ama nihai hedefine ulaşana kadar motorsuz kalmamak için bir düşüncesi var gibime geldi.
Dostum, 2000 km de temiz makineyi x fiyata alacaksın. 1-2 yıl içinde 10.000 km ye gene temiz şekilde getirip satmaya kalktığında, eğer ekonomide çok büyük çalkantılar olmamış, kurlar normal seyrinde artmış, enflasyon normal seyrinde gitmiş ise; sattığın fiyat aldığın fiyat ile aynı olmalı. Aradaki enflasyon ve kur farkı da 2000 km ile 10000 km arasındaki yıpranma farkı olacak. Bu işin optimumu bence budur. Burada önemli olan alırkenki o x fiyatın ne kadar uygun olduğudur. Sana olacak ekstra masrafa şöyle bakacaksın; aynı motorun sıfır satış fiyatı ile temiz 10.000 km deki ikinci el fiyatını kıyaslamalısın. Sonra da ilerde almak istediğin motorun bugünkü sıfır fiyatı ile senin kafanda oluşan koşullardaki (kaç km, kaç yıllık) ikinci el fiyatını kıyaslamalısın. Bu 4 lü fiyat arasındaki makas ne ise, yeni motoru alacağın zaman da aşağı yukarı aynı oranda olacaktır. Rakam olarak ancak böyle yaklaşık bir sonuç alırsın.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
-
09 Haziran 2017, 15:32
babaydar adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yorumlarınızında yardımıyla kafamdaki sorunları hallettim. Arada beni anlayıp yardımcı olacak şekilde yazan kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Beni güldüren, komik yorumları atan kardeşlerimede çok çok teşekkür ediyorum. Tekeriniz hep düz bassın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
uzun süre ve km lerde kullanmayı düşünmediğiniz hiçbir motoru sıfır almayın bence. uzundan kastım ise 3-5 yıl ile 30-50 bin km gibi. Acemiliği atma öğrenme veya geçiş motoru olarak kullanacağınız için sıfır almanıza değmez. Fakat uzun yıllar kullanmayı 30-40 bin km den sonra çeşitli modifikasyonlar ile hobi olarak da motor ile ilgilenmeyi düşünüyor iseniz sıfır almaya değer...
arabacı kafasıyla en doğrusunu söyliyeyim binicinin yetenekleriyle ayakta duran bir makine olduğu için kötü bir olay vuku bulduğunda yüksek değer kaybı da kaçınılmazdır. yani başınıza öyle birşey gelir ki 15 bine aldığınız motor 5 bin anca eder...
-
09 Haziran 2017, 15:42
Sorun sende degil kardes.seni bu duruma dusurenlerde.
-
09 Haziran 2017, 15:54
meendis adlı üyeden alıntı
yaptığım hesaba göre km başına 50(elli) kuruş(türk lirası) zarar edersin.
Hahhhaha baba yok daha neler
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler