Youtube'da gezerken denk geldim çok güzel içerik hiç sıkılmadan izledim ve umarım devamı gelir..
Youtube'da gezerken denk geldim çok güzel içerik hiç sıkılmadan izledim ve umarım devamı gelir..
https://www.youtube.com/watch?v=r1W8YzsOUGE
Bir başka köpek vakası az kalsın bende yaşanıyordu. Eklersin videolara istersen.
Bu arada güzel olmuş videolar.
1:02 kız zaten onu görerek yürüyor el hareketi falan çok gereksiz ve terbiyesizce zaten kendisine karşı antipati duyuyorum.
2.video 1:59 grup şürüşünde mesafenin önemi :( allahtan kamyondan sonra düşüyorlar
Video için çok teşekkür ederim bir sonraki videoda yer verilecektir.
Kamera takan kabadayılar.. )
aynen güzel toparlanmış karma videolar...grup gezisindeki kazada artcılı cbf 150 nin ölçülü freni (önündeki bayan skutırada vurmadan) belgesel niyetine izle..ben böyle bir frenaj görmedim hasta oldum...
Videolar için teşekkürler , İlk ders: Ticarilerden uzak dur
Yalniz 1.dakikada o sekilde benim karsima ciksa korkardim. Azrail gibi mubarek
türkiyeden bir umudu olanlar var birde çevremde
Yeni video derlemesi için bizlere video linki gönderebilirsiniz.
Salak, sinirli insanlar vs motorcular başlığı pek uygun olmamış. Bir kaç video hariç hemen hepsinde motorcular hatalı.
İğne, çuvaldız falan...
2.videoyu izleyip ulan ben bunları her gün görüyorum, Allah'a emanet gidiyormuşuz diyen bir ben miyim acaba.
Güzel derlemeler olmuş. Herkesin kendine pay biçeceği görüntüler ve vakalar var. 2. video da sondan 2. olayı izlerken sinirden kudurdum. Orda olup otomobil sürücüsüne saldırmak istedim (:
Yine ecnebi YouTube kanalı kopyala yapıştır vakası. Biz Türkler'den orijinal bir şey beklemek hata zaten. Bari başlığı değiştirseydin be kardeşim.
allah korusun biniyoruz ediyoruz ama bizim başımıza gelmez diyoruz dikkatli olmak lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)