motorcu %100 haklı, meymenetsiz apaçi, cahil cüheyla memleketinde normal, zararlı ottan fazla bunlardan var, umarım dava falan açmıştır, polis yanında kuzu oluyorlar, karaktersizler ve bisürü küfür ...
motorcu %100 haklı, meymenetsiz apaçi, cahil cüheyla memleketinde normal, zararlı ottan fazla bunlardan var, umarım dava falan açmıştır, polis yanında kuzu oluyorlar, karaktersizler ve bisürü küfür ...
Motosiklet sürücüsüne helal olsun. Biber gazıyla savunma yetersiz kalmış olsada doğru olan bu sanırım.
Yarı profesyonel dövüşçü olarak (muaythai) bunlar bana denk gelse kirilmadik yerlerini birakmazdim 😂😂😂
oha ne güzel sıkıyor la bayıldım :D
ben kafaya kask takıp kavga arayanları eleştirdim bu forumda defalarca.
bu durumda ise motorcu arkadaş keşke arkadaşların dediği gibi nakavt etseymiş diye içimden geçirdim.
ama biber gazını ne güzel sıkıyor böyle atlayıp havada sinek gibi yavaşlıyorlar
en son mevzuda kafaya bağlamayı gömmüştüm, biber gazı güzel fikirmiş bir sonraki olay için alacam.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Böyle şeyleri normalde tasvip etmem, yani bas yoluna git aslında. Ama olayın öncesi olduğu belli. Yani arabadakiler çok barzo, önceden çocuğa mutlaka bir hareket yaptılar da dellendirdiler diye geldi içimden. Kavganın başlama sebebi olarak eşit suç var diyelim. Ama kavga çıktıktan sonra motorcunun yaptığı hareketler 10 numara. Biber gazını sıkıyor, ama üstüne gidip ağzını kırmıyor, hukuki olarak da en sağlam savunma şekli. Bir de barzoların sinek gibi kıvranmalarına bayıldım Neticede kardeşimiz 2 dangalağı tek başına def etmiş
Ya böyle kavgaları aramamak lazım, kimden ne çıkacağı belli olmaz. Arabadan silah da çıkabilir vs vs. Hepimiz gün içinde bir çok şeye stres oluyoruz, hayat gailesi, işler düzgün gitmeyebiliyor. Bunun sonucu trafikte hiç tanımadığın adama aşırı tepki vermek, ardından da kavga olabiliyor. Ama buna dikkat etmek lazım. Yaşın gençliği de var tabi. Bundan 10 sene sonra motorcu da bu şekilde kavgayı aramayacaktır.
motorcu korna çalıp uzatmadan hemen uzaklaşmalıydı, küfür hareket sonu böyle olur, sakin olmak şart...
neyse hadi geldiler diyelim, sprey çok iyi olmuş, kafayıda at yere yapışsın apaçiler, korumalı eldivenle çak iki tane burun yer değiştirsin, ama dedikleri gibi, salak çok memlekette, çeker vururlar...
temel kural, sakin olacaksınız, sinirlenmeyeceksiniz, hoşgörülü olup uzaklaşacaksınız, kendinizi sakin tutacaksınız yani...
şimdi kamera kaydı var, bu 2 akılsızı bulup polis önce kuralları bir hatırlatmalı, motorun arabayla aynı hakka sahip olduğunu, ondan sonra apaçiliğin cezasını vermeli, 2 apaçi egzostu abartı sesli araçla basıyorlar, kural tanımıyorlar ve motorcuya saldırıyorlar, ağır para cezası (arabalarının değeri kadar) ehliyet sonsuza dek iptal itiraz yolu kapalı, polise direndikleri anda 2 katı ceza artı tecilsiz afsız 1 ay hapis, bu apaçi sürüsünden ancak böyle kurtuluruz, korkacaklar, yapmayacaklar, sonuçta hayattan bezecek hale geleceklerini bilecek bu tiplerki adam gibi durmaya çalışsınlar, adam olmazlarda zorla duracaklar...
Not: yalnız sprey olayına bittim, harbi iyi fikir ve anında çekip hedefe isabette güzel olmuş, tasvip etmedim bu duruma düşmesini ama düşersende hazırlıklı olmak şart... kick box falanda öğrenmek lazım, bazen gerekiyor...
askerde atış birincisimiydin be gardaş , o nasıl nişan almak tam göz bebeğine ) silkeledin valla 2 sinide bravo sahshahsa.
Hocam counter strike derecen nedir? :D:D
Hayır apaçi oldukları da belli arabadan, kavga da edemiyorlar. Klasik koşup koşup ne bok yiyeceğini bilemediği için tekmeyi 50cm havaya kaldırarak karşıdakine zarar verebileceğini düşünen tipler. Çok fena güldüm :D İnşşallah mahekemeye verip zararını karşılatırsın.
Biber gazını sıktıktan sonra adamlar sersemlemişken bi iki tane sağlam vursaydın ya niye acıyorsun?
Onlar sana acıdımı?
Kavga karşıtı bi insanım ancak size fiziksel müdehale ederlerse çekinmeyin dinimizde bunu emrediyor.
Kendini ezdirme diyor.
adamlara sineğe sıkar gibi sprey sıkması kopardı beni fakat biber gazı hiç etki yapmıyor gibi,polisin sıktığına hiç benzemiyor.
çılgın motorcu biber gazıyla çomarları coşturuyor
lan ne güldüm kırmızılı çomara
Adamlardan epey darbe yedi. Sonrada "nooldu, nooldu?" diyo.
Aynı böyle
araba sinyal vermeden motosikletin yolunu kesiyor, motosikletin önüne geçerek bir anda onu sağ tarafa gitmeye zorluyor ve sağda sıkışık durmak zorunda kalabilir yanda park eden araçlar yüzünden.
araba kullananlar ne hayallerle indiler arabadan ama bir halt yiyemeden basıp gitti şerefsiz namuzsuzlar. ne yani gücüm yetiyor diye bende her hata yapanı döveyim o zaman. şimdi biz kafamıza göre istediğimizi mi yapacağız trafikte?
kaskın takılı olması dövüşmeyi engeller hem, kavga edecek kişinin onu çıkarması lazım.
Bu videoda kesinlikle motorcuya hak veririm ciddi anlamda kavgayı başlatan arabadakiler.Motorcu abinin 2 hatası var bana göre
1.Biber gazı kalitesiz muhtamelen ucuzundan almış.
2.Gaz yerine bu tarz bir jop dağa etkili olurmuş zaten adamı izlerseniz anlarsıniz son derece kavgadan uzak durmaya çalışan bir insan.
http://kisiselguvenlikmalzemeleri.co...i-2490-tl.html
Valla gazı dayadıktan sonra, hazır sersemletmişken sağlı sollu başlayıp ikisini de iki seksen uzatsa hepimiz rahatlardık ama beladan uzak durmak daha iyi tabi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)