Teşekkürler Mete_han yada diğer adı ile köftesever sevimli panda
-
08 Haziran 2017, 01:49
Reklamlar
-
08 Haziran 2017, 02:19
okan hoca bileydik gelirdik ya çay içmeye
-
08 Haziran 2017, 02:52
güzel hizmet emeği geçen herkese selamlar , Metehan kardeşimide ameliyattan ( üstünden bayağı zaman geçti aslında ) sonra sağlıklı gördüğüme sevindim ,umarım bir sorun yoktur .
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
08 Haziran 2017, 03:27
bizim metehan abi çıta gibi delikanlı olmuş :D
-
08 Haziran 2017, 10:24
öğleden sonra geldim lakin etrafa bakmama rağmen sizleri göremedim. sağlık olsun ne diyelim
-
08 Haziran 2017, 23:28
abi konu açmaya ne gereği vardı allasen.. sen perişan oldun o gün..bu yaşına rağmen bu enerjine ben şahsen çok saygı duydum...ağzına sağlık diyorum..bazı öğrencilerin yüzlerinde sırıtmayla tebessümle birşeyleri öğrendiklerini hissederk mutlu gittiler ban şahidim..Mete akşama kadar eli arkada beklemiş çok mu...sen kaç kez kask giydin mont giydin çıkardın sürdün pratik teorik ders verdin..
bunlara layık mı bu memleket bilemiyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
güzel hizmet emeği geçen herkese selamlar , Metehan kardeşimide ameliyattan ( üstünden bayağı zaman geçti aslında ) sonra sağlıklı gördüğüme sevindim ,umarım bir sorun yoktur .
motorcu48 adlı üyeden alıntı
bizim metehan abi çıta gibi delikanlı olmuş :D
valla beyler mide küçültme ameliyatı oldum..145 den 90 a düştüm..şu an herşey yolunda..14 ay oldu..eskisi gibi sempatik olmadığım söyleniyor..ama sağlıklı olmak gibisi yok..hayat şimdi daha güzel...şükredenlerden olmak lazım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
birde abi forum kurallarına göre kişiye özel konu açılamaz..bu topac kilitlenirse bence daha iyi olur..millet şimdi derki şov yapıyor reklam yapıyor yok bize ne falan
.
-
09 Haziran 2017, 00:25
uzun süre mete abi nerde diye baktım fotolara,abi acayip değişmişsin,Allah sağlık versin böyle çok daha iyi olmuş.
-
09 Haziran 2017, 01:16
Bende Metehan başgan nerde? Yoksam kadraja mı sığmadı diyecektim
Ameliyat olayı tamamen kafadan gitmiş.
Umarım katılanlara faydalı olmuştur.
Hocam sizinde elinize emeğinize sağlık.
-
09 Haziran 2017, 12:19
mete_han adlı üyeden alıntı
[/COLOR]birde abi forum kurallarına göre kişiye özel konu açılamaz..bu topac kilitlenirse bence daha iyi olur..millet şimdi derki şov yapıyor reklam yapıyor yok bize ne falan
.
Sevgilü Metehan,
Bu forumda en sevilen 10 adamdan birisin zaten . Reklama ihtiyacınmı var sanki. Ayrıca bütün gün sırtında Motosiklet.net logosu ile görev yaparak asıl reklamı sen yaptın. Bence yönetici arkadaşlar bunu dikkate alacaklardır.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
10 Haziran 2017, 00:38
simbo servisi metepan
-
10 Haziran 2017, 10:27
-
10 Haziran 2017, 17:49
Bende geçerken dedim aaa burda eğitim festivali vardı dimi negzel bi uğrayayım, meğerse bir hafta sonraymış. Baktım parkur bomboş, dedim ayağımız alışşsın gelmişken, hemen kendime 2 seviye eğitim verdim çıktım, çakralarım açıldı
-
18 Haziran 2017, 19:01
movibiker adlı üyeden alıntı
uzun süre mete abi nerde diye baktım fotolara,abi acayip değişmişsin,Allah sağlık versin böyle çok daha iyi olmuş.
valla şu an sağlıklıyım ama hayat daha keyifsiz diyebilirim eski yeme alışkanlıklarım olmayınca böyle hayata bön bön bakıyorum
sailor33 adlı üyeden alıntı
Bende Metehan başgan nerde? Yoksam kadraja mı sığmadı diyecektim
Ameliyat olayı tamamen kafadan gitmiş.
Umarım katılanlara faydalı olmuştur.
Hocam sizinde elinize emeğinize sağlık.
elim arkada dolandım valla aga benlik bişey pek olmadı..tek vukuat bir mt07 li kasksız serseri piste dalmaya çalıştı..onuda püskürttük ha bir tanede kaçak motorcu bildiğin eğitim alanına daldı bildiğin araya kaynak olmuş ama ben en son farkettim
Okan Sinan Ocan adlı üyeden alıntı
Sevgilü Metehan,
Bu forumda en sevilen 10 adamdan birisin zaten . Reklama ihtiyacınmı var sanki. Ayrıca bütün gün sırtında Motosiklet.net logosu ile görev yaparak asıl reklamı sen yaptın. Bence yönetici arkadaşlar bunu dikkate alacaklardır.
Sevgilerimle
yok be abi inan öyle değil..yalan olmuşuz unutulmuşuz... beni asıl MT yönetim sevmez abi
F54 adlı üyeden alıntı
simbo servisi metepan
Sinbo da kıymetimi bilsin..
awesomee adlı üyeden alıntı
awesome sen bu fotolarda hangi bacımsın... bi göster hele
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Bende geçerken dedim aaa burda eğitim festivali vardı dimi negzel bi uğrayayım, meğerse bir hafta sonraymış. Baktım parkur bomboş, dedim ayağımız alışşsın gelmişken, hemen kendime 2 seviye eğitim verdim çıktım, çakralarım açıldı
uğrasaydın be aga..uzaktan uzaktan yazışıyoz...yanaşaydın tekkeye...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
18 Haziran 2017, 19:12
guzel bir etkinlik olmuş.
-
18 Haziran 2017, 19:15
hokahey adlı üyeden alıntı
guzel bir etkinlik olmuş.
bildiğin teyze o yaaa...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
18 Haziran 2017, 23:33
-
19 Haziran 2017, 01:03
benim bildiğim mete, o köfteyi alır; böğün yemediyse, hesaba yazmıştır
-
19 Haziran 2017, 01:08
mete_han adlı üyeden alıntı
bildiğin teyze o yaaa...
şu en sağdaki mor saçlı teyze mi?
-
19 Haziran 2017, 07:06
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)