Enduro nedir konusu açtım, alıntılarla ıvır zıvır, kendimce gule oynaya yazdım.
Sağolsun herkes beğendi bende mutlu oldum tabi, herkeste bi Enduro merakı oluştu bir sürü özel mesaj atan oldu nerden başlamak lazım felan diye.
Tarzı değiştirip Enduro geçenler oldu.
Sonra bir mesaj geldi genç bir kardeşimizden, yeni üyelik alıp mesaj atmış açtığı konu yok, hiç mesajı yok mesaj atmak için hesap almış belli ki.
Uzuuun uzun yazmış Abi merhaba bana cevap vermeyeceksin, belki mesajımı okumadan geçeceksin ama yinede yazıyorum felan demiş.
Ben senin hayranınım şöyleyim böyleyim daha neler neler.
Mesajı okudum dedim bu kesin bizim hipnelerden birisi beni trolleyecek, ciddiye almadım
Geri mesaj attım dedim oğlum kim olduğunu söyle beni uğraştırma
Hop saniyesinde geri cevap gecenin köründe "Allahım cevap yazacağın aklıma gelmezdi, mutluluktan ağlıcam" felan
Bu sefer dedim ya bu kesin troll
Ama bi yandan dedim belki yaşı ufak bir arkadaştır küfür de edemiyorum
Baya konuştum ettim birşey çaktırmadım, dedim kardeşim niye cevap vermeyeyim manyakmisin ?
Baya havadan sudan konuştuk beni bana övüyor sürekli, bende gerildikçe gerildim.
Baktım olmayacak dedim kardeşim çok zor değil yani dedim niye gizleneyim adresim bu çalıştığım yer bu gel su saatte öğle yemeği arasında bir çayımı iç dedim, sevinçten kafayı yedi.
Telefonu kenara bıraktım ama o an aklıma geldi.
Adını bile sormadım, kaç yaşında sormadım.
İtin ugursuzun tekidir felan diye düşünmedim konuşma şekli yaşı ufak diye tahmin etmeme sebep oldu abi dediği içinde kardesim diye hitap ettim.
İş yerim zaten doğduğum büyüdüğüm mahalle, hani sıkıntılı biri gelse bile bana degi l ona sıkıntı olur eminim.
Neyse ertesi gün yemeğe çıkmama saatler var abi ben geldim çoktan ama benim için acele etme ben beklerim felan dedi.
Olmaz oyle dedim erken çıktım yemeğe.
Girdim her zamanki cafeye etrafa bakınıyorum beni görsün diye ben seni tanırım abi felan demişti.
Hop derken yanıma 13-14 yaşlarda bi kız kardeş yaklaştı abi meraba felan surat kıpkırmızı, benim jeton paraşütlü hala uyanamadım durumu dedim buyurun ?
İstemsizce kafada canlanan erkek çocuk durumunu düşünmemiştim.
Neyse bi yandan durumu çaktırmamak için normal davranıyorum yedik içtik, motosiklet tutkusundan ölüyor bizim çitlembik, özellikle uçup kaçan motocross'cu pilotlara tutulmuş.
Tabi dahaca reşit yaşta bile olmayan, yüreğinde zerre kötülük bulunmayan, hatta dünyadaki diğer kötülükleri bile hesaba katamayacak kadar iyi niyetli olan bir çitlembik
Öğrendim benden de yaşca büyük ablası varmış aradım sakince durumu izah ettim, korkudan kafayı yiyordu kadıncağız, uzunca sohbet ettik, daha sonra davete icabet ettim, istediği zaman ailesinin izni ve bilgisi dahilinde istediği yere ayağımla gideceğimi söyledim
Allah insanları, iyi insanlarla karşılaştırsın.
Çok şükür elimizden geldiğince insan kalmaya çalışıyoruz.Ama bu durum, akıllara zarar bir hal alabilirdi.
Sadece motosiklet.net içinde değil hayatım boyunca yaşadığım en Trajikomik, enteresan, ilginç olaydır.
Alzheimer olsam unutmam mümkün değil.
En enteresanı, sosyal medya ile aram soğuktur, sırf gündemi takip etmek amacıyla kullanırım oda belli başlı olanları.
Youtube kanalım felan yok, fotoğraf çektirmeyi dahi sevmem.
Bir fanım varmış, onuda öğrenince fan olarak kaybettik, kardeşe dönüştü
Bu şekilde tanıştığımız aramızda sır kalacaktı normalde, nerden tanıdığımı sorarlarsa başka birşey uyduracaktık ama ne uyduracagimizi unuttum onun için anlattım
Ehliyet alacak yaşa gelince ailesi musade ettiği sürece motosiklet sürmeyi öğretme sözü borçlandık birde.
Enduro'cu olacak başka şansı yok
Bu da böyle bir guzelliktir