O olay yaşandığında ben de aktiftim sitede. Hey gidi günler. Ybr vardı bende o zamanlar. Artık motosikletim yok. Buralara da uğramaz oldum. Bir bakayım dedim seni gördüm. Dedim bazı şeyler hiç değişmiyor
Merhaba😄
Mete_han abi alper_tim kardeş nasılsınız..?
2006-2008 yılları gerçekten harikaydı sizlerle öyle gezilere öyle etkinliklere imza attık ki rüya gibiydi...
Benim en keyifli anım İBB FLORYA sosyal tesisindeki yaş günü organizasyonumdu en az 40-50 kişi katılmıştı
Eskilerden BAKIRKÖY TAYFASI-DERSAADET GRUBU aklımda kalan birkaç detay...😥😢😟
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:14 ----------
Merhaba😄
Eskilerden kim kaldı...😟
Mr Mud
Helal olsun demeden bir alt satıra geçmek istemedim
şimdi sebebini hatırlamadığım bir sebepten ankara'lı bir mt üyesiyle buluşup birbirimizin ağzını burnunu kırmak üzere sözleştik
çok kızgınım, kulaklarımdan duman çıkıyor
kızılay'da sözleştiğimiz yere gittim, tarife uygun kimseyi göremedim.
oraya yürürken benzettiğim bir tipin peşine gittim,
çevirip
-"x" sen misin? dedim
arapça birşeyler söyledi, pardon deyip geri buluşma yerine gittim.
2 tip gördüm, aha dedim bunlar.
yanına gidip "hani yalnız geliyordun!" dedim.
yüzüme öyle anlamsız baktı ki
"pardon, birine benzettim" deyip tükkana döndüm.
işte bunlar hep erhan erdil yüzünden
2 sene önceki yuvacık gezisi tam bir hüsran olmuştu
2011den beri katılacağım deyip katılamamak
Ardından fırsat bulup super olacağına inanmak
Mekana gittiğimde mekanın geziden haberinin olmaması
Unutamadığım anımdır
Ninja 300 sahibi olduktan sonra buradan tanıştığımız ninja sahipleri ile has ninja grubunu kurmamız
Halen daha görüşüyor olmamiz
Osman abinin motor kullanmayı ninja 300de öğrenmesi ve bizleri trafikte tokatlamaya başlaması
Serdal abi ile ilk buluşmada floryada uçak manzarası eşliğinde dondurma yememiz :D
Caddebostan toplantısında (bi daha yapılmadı neyseeee o konuyu ayrıca durtucem)
Levent dedi ki ya keske mt flaması olsaydı,
sonra bana döndü baktı, neyse awesomee var neon pembe tisortu goren gelsin deriz diyerek benimle güzel bir dalga geçmişti...
o tişort sonradan buff donuserek hikayesi mt de yayınlandı
mt hayat şeklinde çok paylaşılmışlığımız var aslında..
dedikodular soylemiyorum bile
unutmadan ilk geldigimde şahsımla ilgili agır kufur eden şahsı da unutmamam.. hiç bu kdr utanmamıştım..
iyiyim ben sağol umarım sende iyisindir
2006-2009 tayfası kadar güzel guruplar pek kalmadı eskilerin daha bi samimiyeti vardı sanki çok dostlar arkadaşlar edindim bu sitede
unutulmaz dostlar arkadaşlarıda kaybettim kazalarda ne iyi insanlar gitti be erkenden
umarım ilerleyen zamanlarda herşey herkes daha iyi olur selamlar tüm dostlara arkadaşlara burdan
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Bir arkadaşım ( kocaeli den ) diyalog şu:
....
Benn : Eee nasıl gidiyo baska
Iyi nolsun motosiklet forumunda takılıyorum zaman başka türlü geçmiyor.
Ben: aaa hadi ya , nereye giriyorsun bende takildim bir ara amma sonra iş guc vakit kalmadı bilgisayar başında harcayacak .
Motosiklet.net e giriyorum. Bayagidir girerim foruma ben , Bilir misin
Ben : neyi
Siteyi motosiklet.net i yani
Ben: yooo hiç duymadım.
Valla bir gir bak . Gerçi eskiden daha güzeldi şimdi o tadı kalmadı ama.
Ben : genel de hep oyle diyorlar . Olur oyle olur oyle olur oyle )))))
2012 senesiydi sanırım. irfan ustanın namığeder irf motor. karamürselde köfte etkinliğine katılmıştım. o zamanlar yeniydik tabi forumda. neyse yola çıkıldı köfteler yendi miss gibi. dönüş yoluna geçtik. yolda herkes nizamı hareket ederken. 1 kişi vardıki kros çinli motoruyla tekere kalkmalar. yanımızdan silme geçmeler. derken biraz sonra torak yol oldugu için virajda dönemeyip yol kenarına çayır çimene dalması bir oldu. neyseki korkulan olmadı zemininin toprak ve yumuşak olmasından ötürü.
birde yine aynı gezide tünal abimiz vardı bordo hayabusası olan. toprak yolda tümsekten gecerken ne oldugunu anlayamadım ama maalesef motoru yatırdı, ve hepimiz durup kendisine yardımcı olmaya çalıştık. sonrasında yola devam edildi...
tek tek keyifle okuyorum..konu güncel...
şundan yıllar önce ilk motorum olan "asya as125t-15" ile bir yere gidiyordum ve benzin almak için "batıköy bp"ye girdim ve bir çocuk benim motora bakıyordu benzin alırken ve aramızda şuna benzer bir konuşma geçti hiç unutmam ama bir kısmını sallayacağım çünkü nakaratı hatırlıyorum sadece;
-çocuk: motoru mafolmuş.
+ben: evet, çalındı ve bulunduktan sonra böyleydi.
-çocuk: üste para verseler binmem ben buna.
+ben: işte aramızdaki fark bu, ben üste para verdim biniyorum sen ise üste para verseler binmezsin.
son cümlemden sonra çocuk bir şey dememişti ama dediğim gibi sohbeti hatırlamıyorum çünkü pompacıylada sohbet ediyorduk ve çok az yaktığını söylüyordum. motorda 5 litre depo vardı zaten.
türk insanımız çok sempatik ve tatlı dillidir.
edit: ilk motorumdu ve 11 ay kullandım, 500 liraya almıştım ve 700 lira masraf edip eski sahibine 150 liraya geri vermiştim. son haliyle neredeyse ön kaldırıyordu motor. kalkışı çok iyiydi ama yokuş aşağı 85 km hızı geçmedi araba ile yanyana denedik.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Diyarbakırdan Antalya ya kuba pars ile yola çıktım giderken bu meret biraz daha hızlı gitsin diye söylenerek gidiyorum. Hep durduğum yerde nereye yolculuk diye soruyolar Antalya diyorum bu motor gidermi diyorlar. Ben de gittiği yere kadar diyorum. İçimden de .... sanane ya diyorum. Bi yandanda utanıyorum kuba ile gidiyorum, motorsiklet hastalığı iste ancak bunu alabildik 😁 giderken de gelirkende çok şey yaşadım motor arızası yaşamadım çok şükür.
Antalyadan gelirken karaman üzeri geleyim dedim kış sonuna doğru işte dondum resmen karaman a yaklaşın ca don başladı heryerde kar var. Çok uzun olacak hayırlı akşamlar
mete senesini hatırlamıyorum garipçeye gitmiştik,orada bir ara bir kaç arkadaş tozuttuydu,en 500 ile parkur yapayım derken bir vatandaşın honda scooterine çarpıp az kalsın kaleden aşağı uçuyorlardı,aparat cem vardı da sen varmıydın tam emin değilim.
seni tanıdığım güne lanet olsun
burda mangal da kül bırakmıyorsun nc 750 aldın kullanımıyorsun klavye motorcusu mete
hiçbir zaman bi fthçyr olamayacaksın
bunu sende biliyorsun
Guzel insanlarla tanistigim yerdir burasi..
2 yil once elim ayagim titreye titreye uye olmustum kask var motor yok baya oerte cikmis bi kanuni seyhan 250 almistim yok denicek bi fiyata chopper zehri girmis kana tabi yilarca arkadaslarda yollarda gore gore ah ceke ceke . Baya emektar biseydi o masraflar yolda kalmalar hey gidi hey anca askere gittik geldikte simdi ayagimizi yerden kesecek falco crown 150 miz var.
Forumun bana kattigi en guzel sey bilinclenmek oldu motorcuyum demek sadece motor kullanmak degilmis onu ogrendim. Direk 250 cc alip tapagaz gideyim modundayken 150 cc alayim ekipman tamamliyayim 10 bin km devireyim sonra 250 cc ye geceyim moduna dondum. Cumletten allah razi olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)