arkadaşlar kadıköy trafik şubesini bilen varmı aranızda tam olarak yerini ? kayıp ruhsatım için evraklarımı teslim etmem gerekiyorda..
herkese yardımları için tesekkürler
arkadaşlar kadıköy trafik şubesini bilen varmı aranızda tam olarak yerini ? kayıp ruhsatım için evraklarımı teslim etmem gerekiyorda..
herkese yardımları için tesekkürler
ben, ceytin ve ZEYTİN dağ bayır tepe gezer dolaşırız hiç sıkılmadan:D
bostancı da merdandaki çınarın altından kadıköy yönünde 100 metre falan gidiyosun yolun sağında , bostancı karakolu trafik şubeside orda...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
delipoyraz ruhsat yenileme evraklarını oraya teslim edebiliyorum değilim. benm bölgem kadıköy diye geçiyormus çünkü. dün sorduğumda k.köyde caminin orda biyerde dediler çünkü bana
ruhsat kaybetmek kaça mal oldu? biraz alakasız oldu ama cevaplarsan sevinirim
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
ruhsatı kadıköy den aldınsa olmaz orası... ruhsatı aldığın yere gideceksin..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
toplam 300 ytl buluyo. ama benim motor bağlandığı için bu kadar masraflı oldu. normalda 175 yt geçmez kendi halledersen ama muameleciye verirsen yine 300-350 ytl buluyo ve tabii uğraşması cabası
kimse bilmiyor haraldaa
Kadiköy trafik şubesi, Bağdat caddesi üstünde bostancıdadır.
Bostancı iskeleden bağdat caddesine doğru 100 metre yürü, tren köprüsünün üstündeki ışıklardan sonra 50 metre ileride sağda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)