Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

kaza sonrası pert denilen motosiklet

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    09 Aralık 2015
    Şehir
    ankara/antalya
    herkese merhabalar, kaza sonrası servis motosiklete yapılmaz bu dedi. Dava açmak için (karşı taraf %100 kusurlu ve sigortası yok) ekspertiz yaptırdıktan sonra motoru elden çıkarmak istiyorum. Bunun yol yordamı nedir? Yardımlar için şimdiden teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    16 Şubat 2017
    Malum sitede "tertemiz, sorunsuz, olduğu yerde devrildi" diye görürüz
    OgulcanMC ve espresso bunu beğendiler.

  3. #3
    OgulcanMC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mart 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kuba SL 200 (Eski) Hyosung GV250 (Şimdi)
    Karşı tarafın %100 kusurlu olduğu bir kaza geçirmiş, motoru perte çıkmış, bacağı kırılıp 7 ay yatmış, 3 hafta öncesine kadar 2. ameliyatı olmuş ve iyileşmeyi bekleyen biri olarak öncelikle hakkını aramanı tavsiye ederim. Amaan diyip geçtiysen eğer bir avukata git ve dava aç.
    Benim kaza yaptığım motorum 2 bin TL'lik bir motordu. İlk olarak 1 ay içerisinde motorun perte çıktığına dair bir belgeyle karşı tarafın sigortasına gönderdim ve servisin 2.500 TL masrafı var demesiyle sigortasından 2.500 TL para aldım.
    Aradan 1 sene geçtikten sonra da açtığım davadan 1. ödememi karşı sigorta şirketinden 43.500 TL bir miktar para aldım. Şimdi de 2. davanın sonucunu bekliyorum.
    He tabii karşı tarafın sigortası yok ise durum nasıl olur, nasıl işler bilemem. Bunu bir avukat ile konuşun derim. Sigortasının olmaması zaten başlı başına bir dert.
    Motor konusundaysa yapılmayacak bir motoru gereksiz miktarlara yaptırıp piyasanın alt fiyatına sattığınızda elinize geçecek paranın ne olacağını bekliyorsunuz bilemiyorum. Bir şekilde satarsınız ama pert olmuş bi motoru birine kakalama fikri pek hoş değil. İnsanlar hayallerine kavuşmak için çok çaba sarf ediyor. Çok uğraşıyor..
    Bence biraz empati kurmak faydalı olacaktır sizin için.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)