[görülen lüzum üzerine silinmiştir....akalte
[görülen lüzum üzerine silinmiştir....akalte
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Bizde direksiyona geçen herkes aslan kaplan.
en son kazamda direkt hakim ve cellad olup infazı gerçekleştirmiştim...
öyle bir tesadüfi zamanlama ki sağlam kurtulması bir mucize...Allah korusun hepimizi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
vah vah, geçmiş olsun adamcağıza.
yalnız sanki kaza esnasında kaskı kafasından fırlıyormuş gibi gördüm ben, umarım bir beyin sarsıntısı falan durumu yoktur yere fena düşüyor.
[url=http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334281#post334281]Melabaa![/url]
malesef bizde bu kazalarda akalteke arkaşında söylediği gibi kamu görevlisiyle çarpıştınmı bittin ölsen daha iyi bide haksız oluyosun
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
O adamın çocuğunun ölümünün, kırmızı ışıkta geçen bir arabadan olmasını dileyemeyecek kadar insanım. Umarım buna gerek kalmadan yediği haltın farkına varır.
Bunları gördükçe neredeyse şans eseri yaşadığımı düşünücem. Allah hepimizi her türlü kazadan korusun.
Kazayı tekrar tekrar izledim demekki sırf ülkemizde değil dünyanın her yerinde bilimum kazı ve kesme aletleriyle nitelendirilebilecek türden müsvetteler var
Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır
4 ayakli e*eklerden yanlizca bizim ulkemizde yokmus..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)