Bisikletlinin hatrına bir kez daha replay.
Bisikletlinin hatrına bir kez daha replay.
Üstü açık çomarlandda sıradan bir gün
edit edit edit
bisikletli arkadaşa buradan selam olsun iyi güldük
Kız elinizi ayağınızı öpeyim yapmayın dedi,
Sonradan kızın babasının olay yerine intikal etti ve kız baba lütfen diyor.
Elemanların tişörleride tek tip.
Bunlar yakınlarda çay bahçesi falan çalıştırıyor. Sopaladıkları eleman kızın manitası. Kız oğlanı seviyor ama oğlan serseri olduğu için babası vermek istemiyor.
Oğlanda gemileri yakıp çay bahçesine tek başına posta koymaya gelmiş.
ben anladım sanırım pembeliyi "şüfrimi düvyolr, şüfrimi düvyolr"
hıahahaha siteye ne zaman girsem katıla katıla öksüre öksüre güleceğim bi konu oluyo
ne olursa olsun 1 kişiye 7-8 kişi gitmek haysiyetsizlik şerefsizliktir.
Gerçi kime ne anlatıcan, devirde adam gibi adam yetişmiyo ki.
Bunları yapanların çoğu sağdan soldan göçmüş hayvanlar.. (şehir veya bölge vermicem ama hepimiz biliyoruz.)
Aranızda genelleme yapma, kültürcülük, bölgeselcilik, memleketçilik yapma diyen olursa boşuna atlamasın kendi öyle değilse lafım ona değil..
Ha öylemiz var ise onların da akü..
Olayın Ramazan Ayı ile ne alakası var anlamış değilim...
bende iki gün önce arabanın birine bağırarak küfür etmiştim de sonra adam arabadan inince özür diledim adamdan(sadece küfür için), küfürden sonra basıp kaçmadım yani. hani normalde çok uysalımdır ama ne oldu da ilk defa bir anda sinirlendim anlayamadım işte.
adam suçluydu da bende bir anlık sinirle bastım +18 küfrü. biz iki kişiydik zaten ve adamda pek kavgacı bir tip değildi döverdik yani ama karısı kızı yanındaydı ve adamda pek üstelemeyince bıraktık.
ama düşünmüyor da değilim keşke dövsemiydik yaa? çakal en soldan sağ sapağa dalmaya çalıştı ve az kalsın eziyordu bizi. trafikte hep sakin olun falan filan diyor muydum ben daha önce? son günlerde kafayı yemek üzereyim bu trafik yüzünden o yüzden soruyorum.
Yabancıların sokak dövüşleri sayfalarına bakın... Hiçbirinde bu manzarayı göremezsiniz. Hepsi birebir dövüştür ve olay çok ciddiye binmeden kimse dövüşenlere karışmaz, karıştıklarında da ayırmak için müdahale ederler sadece.
Ama sorsan dünyanın en yiğit, mert adamları biziz...
Tek elle boğualcak adamlar şöyle üçer beşer bir adama saldırıyorlar ya ayar oluyorum.
Hiç sorma düşüyordu motor az kalsın çığırtkan kız tuttu sağolsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:03 ----------
Trafikte hep bağırış çağırış olur da ramazan ayında açlık ve nikotinsizlikten kırılan insanlar kavgaya dövüşe daha yatkın olur ya o yüzden
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)