Ramazan ayının olmazsa olmazı
Ramazan ayının olmazsa olmazı
saksağan da tezahürat yapıyo, sondaki pembeli eleman ne diyo anlaşılmıyo; bu ne lan?
bir adama 10 kişi saldırıyor, yol boş, trafik var. çomarlandde sıradan bir akşam oluyor.
niye bütün galatasaraylılar 1 kişiye dalıo trafik kavgası değil
Motorcu kardeş, ilk sağa kırdıktan sonra en sağ şeritten bi motor geliyormu diye bakıp öyle sürüşe devam etseydin, bu arada kamera marka model nedir acaba ..
"Let The Hunger Games begins."
Ben olsa hiç dokunmam yesinler bir birlerini.
21. yüzyıl türkiyesi işte, çekirdek al otur izle. gerçi atak yönü sürekli değişiyor. örümcek kamera lazım bunu izlemeye.
Trafik kavgası olduğu biraz şüpheli sanki.
Doğrul, eğril ama EĞİLME
kırmızılı elemanın tişörtünde coffe.... yazıyor. bi kafe elemanları bunlar. tam okuyamadım.
bizim millette bariz bir şekilde iletişim problemi var. sorunları kaba kuvvetle yani en kolay yoldan çözmeye çalışıyorlar. ortaya da böyle manzaralar çıkıyor.
clan savaşı
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------
Kanal seninse videoların çok sade güzel olmuş . Bıktım artık 20 dakikalık baygınlık veren videolardan
Olayın sebebi sanki trafikteki bir sürtüşmeden ibaret değil gibi duruyor.
Cahil köpek sürüsü işte. 10 kişi bir adama girerler. Ruslar kadar delikanlı olamadık gitti.
haydaa diyeceğine polis çağır!
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
dünyanın en delikanlı en cesur en cengaver dövüşçüsü türk milletidir(!) dünyanın hiçbir yerinde ben böyle birşey görmedim belki vardır da ben görmedim!! 20 kişi 1 kişiye dalmak nedir ya 1 gram erkekliğiniz yok kepazeler resmen eziksiniz!
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
aynen adamlar silahsız ekipmansız çoğu zaman yeke yek yere düştü adam indiyse kavga bitmiştir...
O kadar delikanlıyız ki bir kişiye on kişi saldırıyor it sürüleri.Ah orada olacaktı ki İzlandalı turist abi,kodunu indirsin
Anahtarı alayımda motor çalınmasın Süperdi.
Daha fenası
O kavga döndü dolaştı motosikletin yanına geldi ya dahada birşey demiyorum
Gidin ötede oynayın çocuklar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)