Bu Sene Bana Hitap Eden Motosiklet Yok :)
Reklamlar
-
06 Haziran 2017, 17:30
Motosiklete heveslendik heveslenmesine de adam akıllı kafama yatan motosiklet bulamadım. İlk mt25 e aşık oldum görünüşü videolardaki gidişi sesi v.s her şeyi çok iyi görünüyordu . Sonra absnin motosikletteki önemini anlatan bir kaç video izledim tamam abs olmazsa olmaz dedim .Pulsara baktım pek kaliteli gelmedi .Ktm duke 250 mi kawasaki z250sl abs mi derken iyice soğudum bu sene motosikletten . Başlangıç olarak maksimum 17-18 bin tl (ekipman hariç) ayırmıştım . z250sl sıfır absli bulamadım . Dukelerde 19 bin tl olmuş (yuh diyorum) .
Reklamlar
-
06 Haziran 2017, 17:34
cbr 500r al. 2014 kasa alt devirler cbr250 gibi ama ağır biraz o kadar başlangıç için . Yurtdışında a2 uyumlu motor diye satılıyor. İyi bir eğitimden sonra olabilir ağırbaşlı bir motor adamı gaza getirmez. R25 den daha sakin ama belli bir yere kadar orayı geçersen bilemem.
-
06 Haziran 2017, 17:37
Hasıra oturanlar derneği....
Ehh züğürt tesellisi olsun bari.
Evet banada hitap eden yok , henüz üretilmedi.
SESSİZ (triumph 800xc gibi ) , Şaftlı ( zincirin hamallığı yağı bolluğu usandırmakta ) ,600-800cc hafif , hafif arazide enduro yapabilecek , depo hacmi tencere gibi asgari 23+ litre , karteri yerden enaz 27 cm yüksek , konforlu pufidik seleli , yakıt cimrisi , naciye nece gibi 120-130 giderken 3-4 bin devirle akacak , fiatı ucuz bi motor üretilmedi henüz üretilse idide lacak mangır yok , tenereye burun kıvırmadan 25 iken almalıydım pişmanım hakim beg.
-
06 Haziran 2017, 17:44
trancexp adlı üyeden alıntı
cbr 500r al. 2014 kasa alt devirler cbr250 gibi ama ağır biraz o kadar başlangıç için . Yurtdışında a2 uyumlu motor diye satılıyor. İyi bir eğitimden sonra olabilir ağırbaşlı bir motor adamı gaza getirmez. R25 den daha sakin ama belli bir yere kadar orayı geçersen bilemem.
Güzel motosiklet fakat ben naked düşünüyorum
-
06 Haziran 2017, 17:48
-
06 Haziran 2017, 17:51
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
cb500f al o zaman
pahalı . Temizi en az 21 bin tl
-
06 Haziran 2017, 17:55
50 papelin yoksa motor yok
-
06 Haziran 2017, 18:36
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
cb500f al o zaman
Alasın yokta biraz bahane üretiyon gibi geldi.Hemen bir bakmayla yok denir mi? Elbet düşey piyasaya cb500f uygun fiyata.Zaten cbr olanı düşmeye başladı bile yeni kasa çıktı diye.Geçen 17,400 e vardı gri renk para olsa alırdım.
-
06 Haziran 2017, 19:00
Sercan_07 adlı üyeden alıntı
Alasın yokta biraz bahane üretiyon gibi geldi.Hemen bir bakmayla yok denir mi? Elbet düşey piyasaya cb500f uygun fiyata.Zaten cbr olanı düşmeye başladı bile yeni kasa çıktı diye.Geçen 17,400 e vardı gri renk para olsa alırdım.
Yanlıs kişiyi alıntı yapmıssın
18 bin tlye çok km olmayan temiz cb500f gösterin değerlendireyim o zaman. Zaten para elime 1 ay sonra geçecek . Bakalım karşıma çıkarsa almayı düşüneceğim
-
06 Haziran 2017, 21:12
18e ikinci el duke390 bile var. Duke250 yeni kasasının ikinci eli biraz beklersen düşer.
Sıfır dışında almam diyorsan ya bütçeyi arttır yada var olanlara razı ol. Seneye fiyatlar daha da yükselecek, düşecek hali yok
-
06 Haziran 2017, 21:13
tyrung adlı üyeden alıntı
18e ikinci el duke390 bile var. Duke250 yeni kasasının ikinci eli biraz beklersen düşer.
Sıfır dışında almam diyorsan ya bütçeyi arttır yada var olanlara razı ol. Seneye fiyatlar daha da yükselecek, düşecek hali yok
Sizce 10 bin km fazla mıdır ?
Sıfır alırsam hemen satmak istediğim zaman direkt kafadan 1000 tl düşüyor zaten
-
06 Haziran 2017, 21:25
abs siz motor sürünce ölüceğini sanan yığınla insan yarattınız bravo
-
06 Haziran 2017, 21:46
burak burk adlı üyeden alıntı
Hocam acemiyim , acemi olmasam belki abssiz motosiklet düşünürdüm
-
06 Haziran 2017, 21:54
Lanet gelsin bi kere mi dünyaya gelecez deyip 40 bin bütçe ayırmıştım şaftlı motosiklet için ama o 40'lar kırklara karıştı 50'ye dayandı.Haklısın bence de acemi için az seçenek var
-
06 Haziran 2017, 21:58
burak burk adlı üyeden alıntı
Birde şöyle bir handikap oluştu,yakın zamanda motosiklet bayisine gitmiştim,motorlara bakınırken 20li yaşlarda gençlerle iki muhabbet
ettik,içlerinden birisi ''pulsar alacam abi dedi arabalardaki abs'nin aynısı varmış,basarım gaza hee,duracağım zaman zınk diye durur kabiliyetin
önemi yok bence'' gibi cahilce bir konuşma geçti,tabi ben anlattım teknik durumları.. lazımlıkla,ördekle,abaküsle.... neyse şaka bir yana bu
şekilde bir yanlış düşünce hakim piyasada..Abs acemi bir sürücüyü ne derece tolere eder?oran/orantı vs.(hele birde cahil ise) tartışılır,mutlaka faydası var ona lafım yok,ama ucu açık mevzu...
-
06 Haziran 2017, 22:13
Sacramento adlı üyeden alıntı
Hocam acemiyim , acemi olmasam belki abssiz motosiklet düşünürdüm
daha iyi ya nasıl öğrenirsen öyle oturucak hocam.daha uygun bütçeli bir şey al hangi şiddette ,maşanın kapanması motorun öne oturması, ön arka fren kullanımını daha rahat öğrenirsin.abs olursa sürekli bilmediğin için abanmayı tercih ediceksin hem lastiğin biticek hemde hiç bir şey öğrenemiceksin.abs şart tabiki yatsınamaz bir gerçek ama ilk savunman abs olmamalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Birde şöyle bir handikap oluştu,yakın zamanda motosiklet bayisine gitmiştim,motorlara bakınırken 20li yaşlarda gençlerle iki muhabbet
ettik,içlerinden birisi ''pulsar alacam abi dedi arabalardaki abs'nin aynısı varmış,basarım gaza hee,duracağım zaman zınk diye durur kabiliyetin
önemi yok bence'' gibi cahilce bir konuşma geçti,tabi ben anlattım teknik durumları.. lazımlıkla,ördekle,abaküsle....
neyse şaka bir yana bu
şekilde bir yanlış düşünce hakim piyasada..Abs acemi bir sürücüyü ne derece tolere eder?oran/orantı vs.(hele birde cahil ise) tartışılır,mutlaka faydası var ona lafım yok,ama ucu açık mevzu...
ya hocam kaç yıldır arabalarda var abs bir kişide adam gibi kullanmasını bilmiyor.frene basıyor durduğu yada çarptığı yere kadar devam ediyor.abs kaçınma manevrası için yapılan bir sistem daha kısa durmasını sağlamaz.hemen dururum şeklinde düşünen varsa çok yaşamaz zaten.abs tabiki şart ama kullanmayı bilmekte lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)