Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

HGS Geçiş İhlali

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SYM Fiddle III 200i
    Merhaba,

15-20 gündür Boğaziçi köprüsünden geçiş yapıyorum. Evet son günlerde sistem değişikliğinden dolayı hgs okuması yapılmıyor farkındayım, fakat öncesinde HGS almadan geçiş yapmıştım, şimdi HGS aldım. Fakat bunların hiçbiri kaçak geçiş olarak görünmüyor, sonradan karşıma çıkıp başım yansın istemiyorum saçma sapan faizleriyle. Plakamın okunmamasının mantıklı bir açıklaması var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Plakanız olması gerektiği gibi yerinde, ve aynı zamanda plakanızın üzerine kayıtlı bir hgs/ogs hesabınız var ise, aboneliği başlattığınız tarihten sonraki okumama / görmeme vb. gibi durumlardan mesul değilsiniz. Hesabınızda paranız bulunsun kafi, sistem plakanızı tespit ettiği zaman hesabınızdan bakiye düşecektir.
    espresso ve leyli bunu beğendiler.

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uyandırma keri... Bizimkide pek sağlıklı okumuyor.
    espresso ve leyli bunu beğendiler.

mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Bende bugün şunu farkettim. Aylardır FSM köprüsünden yaptığım geçişler 6. sınıf hgs olmasına rağmen 7 tl otomobil ücreti kesmiş. "OGS gişesinden yapılan geçiş ücreti alındı" yazıyor. Fakat FSM köprüsünde OGS gişesi yok yani benim bir hatam olmuş olamaz. Yarın telefonla arayıp düzelttireceğim.
    leyli bunu beğendi.

GB79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X
    Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende bugün şunu farkettim. Aylardır FSM köprüsünden yaptığım geçişler 6. sınıf hgs olmasına rağmen 7 tl otomobil ücreti kesmiş. "OGS gişesinden yapılan geçiş ücreti alındı" yazıyor. Fakat FSM köprüsünde OGS gişesi yok yani benim bir hatam olmuş olamaz. Yarın telefonla arayıp düzelttireceğim.
    http://prntscr.com/fgkwt5
    HGS'yi okumadığında öyle oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------

Alıntı leyli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

15-20 gündür Boğaziçi köprüsünden geçiş yapıyorum. Evet son günlerde sistem değişikliğinden dolayı hgs okuması yapılmıyor farkındayım, fakat öncesinde HGS almadan geçiş yapmıştım, şimdi HGS aldım. Fakat bunların hiçbiri kaçak geçiş olarak görünmüyor, sonradan karşıma çıkıp başım yansın istemiyorum saçma sapan faizleriyle. Plakamın okunmamasının mantıklı bir açıklaması var mı?
    Bir şey olmaz, ancak plakadan düşmeleri bazen zaman alabiliyor, hesapta yeterli bakiye olsun sorun değil. Her gün kullanıyorsanız köprüyü 20 TL'nin altına pek düşürmeyin.
    leyli bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)