Fakat çok güzel motor almış.
Insan buraya yazar bunu mu alayim yoksa sunu mu diye :D
Gerçi düsündüm de iki seçenek arasinda kalsa ikisini de alabilitesi var biz de burda az daha koy ybr al kardesim diyelim :D
80 binlik motor ne iyi misiniz? bunun arkadaşları özel üretim bugattiler alıyor gayet mütevazi bir harcama bu kesim için..
mahalle karıları gibi, geri zekalı ergen "yıkılıyeee" diyen kızlar gibi neyi tartışıyonuz?
admin, şu sayfaya bi konken bağlantı linki iliştiriver.
Kivanci emniyet seridinde giderken dusunemiyorum :D
fuarda daha hoş gözükmüştü bu makine gözüme
Banane, haber değeri yok. Neden, çünkü 80000 tl bu adam için hiçbirşey.
adam figuran bile olmayacak bir oyuncu mu? orada duuur derler? Mesleğiniz eğitiminiz nedir? oyunculuk, rol yapma, drama eğitimi bilgisi gibi bilgilere ne kadar hakimsiniz. Ben size söyleyeyim. Kıvanç çok başarılı bir oyuncudur. Kıvanç tatlıtuğ şu anda piyasada olan birçok oyuncudan daha ço eğitim almış ve kendini kanıtlayabilmiştir. Bunun meyvesini de hollywood!tan aldığı teklifle pekiştirmiştir. drama derslerini zaten yurt dışında çok sağlam hocalardan almıştır. kısacık tecrübelerine rağmen zengin çocuğunu oynadığı bir diziden sonra bıçkın mahalle delikanlısını muazzam oynamış ve eleştirmenlerden tam puan almıştır. Daha sonrasında kelebeğin rüyası, tüm karakterlerine zıt bir karakter olarak başarıyla karşımıza çıkıyor. reklam filmlerinde espirili komik daha saysam bitmez. önce az bilgi.. kıskançlık çok kötü...
arkadaş adam Türkiye ortalamasına göre yakışıklı. görece olarak yakışıklı yani.
ve bunun ekmeğini yiyor. yesin. helal para sonuçta.
Şiddetle kınıyoruz.
Bizim kavruk anadolu delikanlısının son kız tavlama umudunu da böylece heder etti.
Hayır durduk yerde beklentiyi yükseltiyor.
Şimdi bizim delikanlı sosyalmedya üzerinden yürüdüğü kıza motor kullanıyorum diyecek.
Kız da kaskın altından şöyle bişey çıkacak zannedecek.
Halbuki çıka çıka bu çıkacak
Neyse hiç olmazsa R25 almamış deyip bağrımııza taş basalım.
Bir Pulsar Değil ...
Yerinde olup 80 binim olsa ben hangi motoru alırdım diye düşündüm koleksiyon için
80 binlik motor markası bile bilmiyorum.
Lüks motosiklet hayali dahi kuramıcak kadar vizyonsuzum.
Sahibinden.com 7-12 binlik fiyat filtresi ruhuma işlemiş.
Arkadaş forumdan biri olsa bi hayırlı olsun derdik ha bu adama demek biraz yavan olacak.
Cem Yılmaz da aynısını aldı.
Hayırlı olsun.Tekerine daş değmeye gardaşş
80 bin tl araba alsa asla haber yapılmıyacaktı ama motosiklet alınca yok arkadaş haber oluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)