Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

200-250cc Motosiklet Tavsiyesi

REKLAM ALANI
    yedimsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Msx 125
    Merhabalar. 150cc scooterimi sattım ve yeni motosiklet arayışlarına geçtim. 200cc / 250cc vitesli motosiklet almayı düşünüyorum. Bütçe olarak max. 6500₺ 7000₺ Bütçem mevcut. İş ile ev arası (5-10km) kullansamda uzun yol yapmayıda düşünmekteyim(ist-sakarya/edirne vs.) fakat genel olarak İstanbul içi kullanıcam. Model olarak özellikle düşündüğüm bir model ayrımım yok(chopper, sports gibi) Çin malı ürün düşünmüyorum gerek parça kalitesi olarak gerekse ikinci elde değer kaybına ugraması nedeniyle.
    Araştırmalarım sonucunda hero karizma ürünü ön plana çıktı. Birçoğu yorumunu okudum, canlı görme fırsatımda oldu fakat sürme fırsatım olmadı. Sizlerinde tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Bu durumda pulsar 200ns gibi.

manofsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-25
    Pulsar 200ns gibi gözüküyor o bütçeye göre...

Motosikleti
    Msx 125
    Pulsar 200ns o fiyata malesef bulamadım. 7000₺den +20K km / +30K km 'ler başladığı için sıcak bakamadım. Almayı çok isterdim fakat bütçemi aşıyor.

pokeharun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 ybr sattı 2006 cbr 600 f sattı,yeni arıyor:)
    İstediğiniz gibi hem Çinli olmayan hem 200-250 cc olan düşük km li fiyat bandı 6 civarı malesef pek fazla bir seçenek yok gibi.
    tvs apache bakabilirsiniz hero carizma olabilir carizma kafa grenajinda titreşim sorunu olduğundan bahsediliyor ancak hem 200 cc hem uygun fiyat bir nebze isteklerinizi karşılayabilir.

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    Alıntı yedimsi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsar 200ns o fiyata malesef bulamadım. 7000₺den +20K km / +30K km 'ler başladığı için sıcak bakamadım. Almayı çok isterdim fakat bütçemi aşıyor.
    temiz binilmiş bakımlı ise km'ye bakma. 20k 30k kilometreler çok değiller.
    manofsteel bunu beğendi.

manofsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-25
    as150 düşünür müsünüz 17 beygir 150 cc,uzun yola bile gidebilirsiniz?

Motosikleti
    Msx 125
    Alıntı pokeharun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstediğiniz gibi hem Çinli olmayan hem 200-250 cc olan düşük km li fiyat bandı 6 civarı malesef pek fazla bir seçenek yok gibi.
    tvs apache bakabilirsiniz hero carizma olabilir carizma kafa grenajinda titreşim sorunu olduğundan bahsediliyor ancak hem 200 cc hem uygun fiyat bir nebze isteklerinizi karşılayabilir.
    İlk vitesli deneyimim olucagı için kafam biraz karışık. Çok yakın bir arkadaşım apache kullanıyor ve çok memnun. Çevremde hiç hero kullanan veya çevresinde kullanan yok. Titreşim olduğu söyleniyor fakat vitesli motor kullanmadıgım için sadece scooterimden titreşimi biliyorum(motoru artık 7000 8000 devirde beni bırak diyordu) Arkadaşlarım vitesliyi ögren, parçası ucuz, seni üzmez diye cbf 150 al diyor fakat görünüşü beni hiç cezbetmiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------

Alıntı manofsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    as150 düşünür müsünüz 17 beygir 150 cc,uzun yola bile gidebilirsiniz?
    Sanırım artık düşünmeye başladım. Kalitesi ve ikinci el piyasası olarak beni düşündürüyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)