Benim urun geldi diske taktigimda otuyor cozemedim bi turlu
fiyatı nasıl kaçırdık yahu :( alarmlı kilidi motorun diskine uymayan varsa ben talibim.
Simdi ben buna keriz gibi 600 lira vermis oldum neredeyse 1 yıl önce.
Ben Sledg 77 modelini sipariş ettim. Alarmsız. 20. sınıf koruma sağlıyor. 84EUR ya geldi. Alarmlıların fiyatı yükselmiş.
Bugün geldi benim sipariş. Daha önce başkalarının dediği gibi benden herhangi bir vergi falan istenmedi. abus granitide öbür maaşla amazon.de den alacağım.
Benim de elime ulaştı.Yurtiçi kargo getirmiş.Ptt'yi ayağa kaldırdım nerde diye
fiyat yeniden düşmüş şuan 94€ ya alınabiliyor
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B001E7...ID=815H32nCA0L burdada abus un granit zinciri var 120 euro
Bugün her şey dahil 95 EUR'a satın aldım. İndirim kampanyası bitmiş ama yinede bizdeki fiyatlara göre uygun. 105 EUR gözüküyordu ancak satın aldığımda 95 EUR a düştü. Teşekkürler bilgilendirme için
şuan da 104 eurodan alabiliyorum ben, gene de piyasa fiyatından ucuz bence gayet güzel. Acaba 150nk ile uyumlu mudur?
bu kilidin ns200 e uyup uymadığını bilen var mı?
21 Temmuzda aldığım ürün 26 Temmuz yani bu sabah teslim edildi. Almak isteyenler için bilgi olsun 5 gün de geldi ancak 2 günü Türkiye'de bizim kargo firmalarında geçti
Arkadslar gordugum kadariyla 100 euro altinda almissiniz.suan 104 euro cibari fiyat.100 euro ustu gumruge takilir dedi bi arkadsim oyle birsey var mi.yoksa gonul rahatligiyla siarisi geceyim mi
Benim bildiğim kadarıyla eğer amazon kendi satıyorsa gümrük vergisini de onlar ödüyor.Diğer satıcılarda ekstra kapıda vergi ödemeniz gerekiyor.Ayrıca bahsettiğiniz gibi bir sınır var evet ama o sınır zaten 35 euro.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)