Yeni kızımız : Yamaha XVS 950 A Midnight Star
Reklamlar
-
05 Haziran 2017, 17:20
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
Reklamlar
-
05 Haziran 2017, 17:26
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
Çok sağ olun. Tekerinize taş değmesin.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
05 Haziran 2017, 17:38
vader adlı üyeden alıntı
Çok sağ olun. Tekerinize taş değmesin.
-
05 Haziran 2017, 17:38
mükemmel görünüyor. şuan kıskandım.
-
05 Haziran 2017, 17:43
ayetlervaray adlı üyeden alıntı
mükemmel görünüyor. şuan kıskandım.
Teşekkür ederim.
Daha iyisi sizin olsun.
-
20 Haziran 2017, 19:06
Eylem, güle güle kullan kardeşim. Kaza bela görmezsin umarım. Alınabilecek en mantıklı cruiser'lardan birini almışsın. M800'ü almadan önce XVS950A ve VN900'ü de yakın markajda tutuyordum. Keyifli yollar ve sürüşler dilerim.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
20 Haziran 2017, 19:15
Harika bir motosiklet, gözümüz gönlümüz açıldı. Kazasız mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle. Tam bir zevk makinesi.
Şimdi forumdaki akıllılar, son hızı nedir, ooo o paraya şu makine alınırdı diye akıl verebilirler
-
20 Haziran 2017, 21:06
Bu ne güzel bi şey.Maaşallah.
-
20 Haziran 2017, 22:10
Gerçek bir cruiser. Çok da yakışıklıymış, güzel günlerde kullanın inşallah...
-
20 Haziran 2017, 22:54
Hayirli olsun. Gule gule kullanin.
-
20 Haziran 2017, 22:56
Giz mi
Tas gibi maşallah
-
21 Haziran 2017, 00:11
Bu model artık malesef Türkiye pazarına gelmiyor.Hava soğutma motora sorun çıkarmaz, yoğun trafikte sadece size eziyet olur (fena ısı verir kendisi alttan alttan klasik cruiser problemidir).Seramik kaplıdır silindirleri. 4 yıl kullandım çok memnundum başka tarzı denemek için değişirdim. Uzun yol o geniş seleye rağmen oturuş pozisyonundan dolayı sık mola vermezseniz eziyet olur. Rider backrest (sırt dayama) şiddetle tavsiye ederim, inanılmaz konforunuz artar. Vance hines egzost ve fuelpak kullandım, sesi ve verimi iyi idi ama hiç bir zaman standart egzostun tınısını alamazsınız.O cüsseye rağmen ağırlık merkezi çok aşağıdadır çok dengelidir yormaz. Yan sehpayı açmayı unutsanız bile yatıramazsınız. Özel bir tasarımı var yana bırakınca süratli düşmeler hariç yan yatmaz şasi üzerinde yan sehpadaymış gibi durur. Yavaşça bırakıp deneyebilirsiniz, yan sehpayı açtığımı sanıp farketmiştim.
-
21 Haziran 2017, 11:09
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Eylem, güle güle kullan kardeşim. Kaza bela görmezsin umarım. Alınabilecek en mantıklı cruiser'lardan birini almışsın. M800'ü almadan önce XVS950A ve VN900'ü de yakın markajda tutuyordum. Keyifli yollar ve sürüşler dilerim.
Mert kardeşim çok sağ ol, daha iyisi senin olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
LostRider adlı üyeden alıntı
Bu model artık malesef Türkiye pazarına gelmiyor.Hava soğutma motora sorun çıkarmaz, yoğun trafikte sadece size eziyet olur (fena ısı verir kendisi alttan alttan klasik cruiser problemidir).Seramik kaplıdır silindirleri. 4 yıl kullandım çok memnundum başka tarzı denemek için değişirdim. Uzun yol o geniş seleye rağmen oturuş pozisyonundan dolayı sık mola vermezseniz eziyet olur. Rider backrest (sırt dayama) şiddetle tavsiye ederim, inanılmaz konforunuz artar. Vance hines egzost ve fuelpak kullandım, sesi ve verimi iyi idi ama hiç bir zaman standart egzostun tınısını alamazsınız.O cüsseye rağmen ağırlık merkezi çok aşağıdadır çok dengelidir yormaz. Yan sehpayı açmayı unutsanız bile yatıramazsınız. Özel bir tasarımı var yana bırakınca süratli düşmeler hariç yan yatmaz şasi üzerinde yan sehpadaymış gibi durur. Yavaşça bırakıp deneyebilirsiniz, yan sehpayı açtığımı sanıp farketmiştim.
Yorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
-
21 Haziran 2017, 11:10
Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız
-
21 Haziran 2017, 11:57
Uzun araştırmalardan sonra Midnigh Star'a yakıştığını düşündüğüm çantaları almış bulunuyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)