Yamaha bu model ne zaman gelir sizce ?
Reklamlar
-
03 Haziran 2017, 17:49
Arkadaşlar aileme kredi çektirdim motor alacağım diye ama hala bekliyorum gelmedi diyorlar eğer haftaya da gelmezse başka bir model almayı düşünüyorum sizce bu yeni modelller ne zaman gelir.
Alacağım motor Yamaha r25 ,haftaya kadar gelmezse düşündüğüm motor ktm rc 250
Reklamlar
-
03 Haziran 2017, 18:12
Bir iki Yamaha bayiyi arayıp sorun. Ortalama bi tarih verirler herhalde en azından. Ayrıca sıra ihtimali de var. Belki de sizin alacağınız bayiye ilk parti gelecek motorlar çoktan satıldı. En doğru bilgiyi bayiler verir bu yüzden.
-
03 Haziran 2017, 19:01
mfBulut aradım 5-6 yamaha bayini bilmiyoruz dediler bazısı 15 gün sonra gelebilir diyor ama kesin konuşmuyor acaba ağustosa sarkma ihtimali var mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
Buradaki deneyimli kişiler herhalde tahmini modellerin gelme tarihini geçen seneden biliyordur.Mesela 2016 model yamaha geçen sene ne zaman gelmişti *?
-
03 Haziran 2017, 19:44
Hayırlı olsun, lütfen motoru aldığınızda yanında kask kamerası da almayın.
-
03 Haziran 2017, 19:46
Sahibindenden baktım şimdi. İstanbul'da bir bayi getirdiğini ve satışa hazır olduğunu yazmış. Orayı arayıp bilgi almayı deneyin. Ya da yakın ise o bayiden alın motoru.
-
03 Haziran 2017, 20:05
Bursa kaplan motor haziranin son haftasi dedi.
-
04 Haziran 2017, 01:03
2017 r25 ler daytona motora gelmiş ve satışa hazır . Bı gorus istersen
-
04 Haziran 2017, 17:31
Arkadaslar görüştüm bayiye gelmiş hayırlısıyla sali gunu almayi düşünüyorum inşallah, yorumlariniz icin tesekkur ediyorum.
-
04 Haziran 2017, 17:42
Camiaya aile parasıyla alınan bir Apaçi R25 daha katılmıştır. Youtube kanalınızda paylaşacağınız saçma sapan videoları dört gözle bekliyor olacağız.
-
04 Haziran 2017, 18:07
Kazasız belasız, keyifle ve bilinçli bir şekilde sürersin umarım Şimdiden hayırlı olsun
-
04 Haziran 2017, 18:13
ragnarokkk adlı üyeden alıntı
Camiaya aile parasıyla alınan bir Apaçi R25 daha katılmıştır. Youtube kanalınızda paylaşacağınız saçma sapan videoları dört gözle bekliyor olacağız.
Hemde ehliyeti yok yarın çıkıcak çok yazık çok motor kötüleniyor kullanıcıları yüzünden valla ben buraya kaydolurken hayalimde r25 vardı şuan kesinlikle vazgeçtim
-
04 Haziran 2017, 18:19
Aksiyon kamerası almayı unutma . Belki de yanında ücretsiz verirler 😀
-
04 Haziran 2017, 18:27
Aksiyon kamerası 2017 modellerden itibaren motorun birçok bölümüne monte edilmiş halde satılıyormuş. Ha bu arada dikkat edin motoru satın alırken size de çaktırmadan aksiyon kamerası takmaya kalkmasınlar
-
04 Haziran 2017, 19:20
ragnarokkk adlı üyeden alıntı
Lütfen genelleme yapmayın. Bende aile parasıyla R25 aldım. Bu apaçi olduğum anlamına mı geliyor? Kasadan 3-5 tane çürük elma çıkması, tüm kasanın çürük olduğunu mu gösterir?
-
04 Haziran 2017, 19:37
shoeisever adlı üyeden alıntı
Lütfen genelleme yapmayın. Bende aile parasıyla R25 aldım. Bu apaçi olduğum anlamına mı geliyor? Kasadan 3-5 tane çürük elma çıkması, tüm kasanın çürük olduğunu mu gösterir?
Kasada sadece 2-3 tane sağlam elma var.
-
04 Haziran 2017, 20:06
Pulsar41 adlı üyeden alıntı
Kasada sadece 2-3 tane sağlam elma var.
Kullanıcı adınıza bakarak Pulsar sahibi olduğunuzu düşünüyorum. Gördüğüm pulsarların çoğu egzozlu, iğrenç renkte elcikli, jantları boyalı. Sizde pulsar kullanıyorsanız bu sizinde apaçi olduğunuz anlamına mı geliyor? Genelleme yapmaktan kaçının. Kocaeli'de oturuyorum, sizinde Kocaeli'de olma ihtimaliniz var. Buranın büyük bir bölümü apaçi, keko, yobaz ama bu sizinde bunlardan olduğunuz anlamına gelmez. R25 konusunu açıp bakın ne kadar aklı başında insanlar olduğunu görürsünüz. Çevremde de R25 kullanan insanlar var, gayet akılları başlarında. 3-5 tane apaçinin eline geçti diye apaçi motoru genellemesi yapılamaz.
-
04 Haziran 2017, 20:09
Genelleme yapmanız kötü. Bende ailem sayesinde önümüzdeki ay içerisinde ilk motorumu almış olacağım. Ve alacağım ekipmanları şimdiden belirledim
-
04 Haziran 2017, 20:43
parası yetmediği için istediği motoru alamayıp içinde bir ukte olarak kalmış kıskanç arkadaşlar boş yapmasın. laf söyleyenlere takılma, istediğin gibi sür ama dikkatli ol. 14 bin devir çeviren bir makineden bahsediyoruz. bununla yeri gelir apaçilik de yapılır, yeri gelir düzgün düzgün kullanılır. motor senin para senin. kimse çıkıpta nasıl kullandığını sorgulama hakkına sahip değildir.
ayrıca, 14 bin devir çeviren bir motorla ben apaçilik yapmam diyen adam görmedim bağırta bağırta kullan arkadaşım bu dünyaya birkez geliyorsun almışsın bir motor, dilediğin gibi kullan. şimdiden hayırlı olsun
-
04 Haziran 2017, 22:24
Ne kadar seviyesiz cevaplar yazıyorsunuz.
-
05 Haziran 2017, 00:45
Arkadaşlar ben bunu üniversiteden üniversiteye gidip gelmek için alıyorum kimseye hava atmak apaçilik gibi bir amacım yok bu tür yorumları yapanlar ya herkesi kendilerine benzetiyorlar ya da çekemiyorlar, ergen ergen liselilerle konusmaya bile değmez...
Diger yorum yapan abilerime ve kardeşlerime yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler