s.a. forum üyeleri.. 4 yıl commuter 2 yıl super sport kullandım-- şimdide cross kullanmak istiyorum bütçem 5 bin tl gerçekten ama bilipte önerebileceğiniz cross motosiklet önerilerinizi bekliyorum..
şimdiden teşekkürler...
s.a. forum üyeleri.. 4 yıl commuter 2 yıl super sport kullandım-- şimdide cross kullanmak istiyorum bütçem 5 bin tl gerçekten ama bilipte önerebileceğiniz cross motosiklet önerilerinizi bekliyorum..
şimdiden teşekkürler...
tartışmaya açık değil , fakat söylemem gerekir efsane bir makina var CBR125R ... amacım tartışmak deil birşeyleri hatırlatmak.. varsa yorumunuz yaparsınız yoksa eksik bilgiyle yoruma gerek yok be kardeşim..
2. el 200 lük çinlilerin birbirinden hiç bir farkı yok.
adam akıllı cross ların çogu PLAKASIZ olur,
Plakalı alınabıecek cros CRF 250L,,,Veya WR 125 tir,,,
onlarda 8,,10 bın arasıdır,,
Sana tavsıyem PLAKASIZ 250 cc 2 zamanlı veya 4 zamanlı bişiyler bakmandr,,
o paraya eskı model denk getırırsın anca aklında olsun,,,
kros ve enduro farklı motorlardır . arazide dolaşılacak motorlara enduro denir , onlarında crf250l gibi olanlarına dual sport ktm exc gibi olanlarına spesial enduro denir.
Bu bütçeyle apachi 4v cros , ramzey den memnundu bir arkadaşım
bunlar geliyor aklıma
belki eski japonda vardır ama çok uğraşırsın
ramzey i bilmiyorum ama apachi kros, amortisörleri enduroya göre rampa atlamak için biraz sert olur
wr 125r plakalı olduğu için mantıklı ama gücü apachiden düşük
çin malları olabilir neden olmasın
Çok bilmiyorum ama genelde Küba Cat , ile Mondial extreme max görüyorum. Millet bu iki modeli tercih etkilerine göre bir bildikleri vardır diye düşünüyorum. Ama benim kişi sadece dusunce.
İkisini de kullandim .
Benim hayat da felsefem bilmediğim konularda milleti takip ederim onlar genelde alıyor satiyorsa onu alırım. Mesala patlıcan iyisi den anlamam pazarda gezerim hangi esnafın tezgaha dan milet patlıcan alıyorsa bende gider ordan alırım.
Bilmediğin işte mileti takip etmek iyidir , hiç değil ise sonuç kötü bile olsa herkes alıyordu ne yapalım bizde onlara uyduk yanildik deyip sıyrılması kolay oluyor
Kusura bakma da hocam senin ki koyun mantığı Millet uçurumdan atlasa sende mi atlıyacaksın?
Bilmediğin konuda koyun mantığı iyidir milet uçurum dan atlasa evet bende atlarım. Bildiğim konuda da insanlara yardımcı olup yön veririm.
Sen bu dediğin laf ile Muhammed s.a.v de hakaret ediyorsun , bir hadiste aşağı yukarı şöyle bir ifade var umetim yanlista ittifak etmez.
Andaval mantiginda olmakdan ise koyun mantığında olmak Efdal dir
http://www.mondialmotor.com.tr/model/cross/x-treme-max
başka seçenek yok gibi...
500 lira daha para bul, xtreme 150 al.
İlk defa cross kullanan biri için giremeyeceği delik yok.
Bana güven.
Paradan yana sıkıntı yok desen zibilyon seçenek var, ama bahsettigin paraya en iyisi bu.
Ha dersen ki kredi çekerim bi 10bin kağıt yükselirim felan o zaman işin rengi değişir.
5bin liran varsa, alabileceğin en iyi cross bu.
Cross diyoruz ama aslında enduro oluyor bunun adı.
Cross pistte olur, plaka felan olmaz vs. Vs.
Enduro açık arazide kafana göre gazlayarak olur fekan şimdi bunları anlatıp kafanı bulandırmaya gerek yok.
11 bg gücünde 135 kiloluk mondial xtreme 150 yerine mondial xtreme 200 veya lifan xpoler 200 bakabilirsin.Aynı paralara daha güçlü motosiklete binmiş olursun.5000 tl ye daha mantıklı alternatif yok gibi
parkur da mi yarisacaksiniz?
nicin cross istiyorsunuz?
Can alici soru geliyor.
Cross ile Enduro siniflari arasindaki farki biliyor musunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)