Kask vizörüne aynalı film çektirmek ?
Reklamlar
-
05 Haziran 2017, 10:14
Ben reklamcılara felan sordum kimse çekmedi bende aldım aynalı film ile kendim uyuladım baya zor oldu cam bombeli olduğu için dışardan görüntü süper oldu ama kullanımda sıkıntılı çünkü sürüşü görüntü olarak etkiliyor tavsiye etmem
Reklamlar
-
05 Haziran 2017, 12:05
ben geçen gün arai quantum st kaskımın yanın şekil şükül için shark raw aldım
bu aynalı vizör filminden buldum acaba biz yapıştırabilir miyiz çok zor bişeymi
-
05 Haziran 2017, 13:45
IRau adlı üyeden alıntı
yukarıda link paylaştım hocam uygulama videoalrı var .
-
05 Haziran 2017, 16:52
IRau adlı üyeden alıntı
?????????????
-
05 Haziran 2017, 19:29
hasmet adlı üyeden alıntı
?????????????
???????????
-
12 Haziran 2017, 19:55
Son durum nedir.Foto falan bekliyoruz kullanan sizsiniz yorumlamanızıda bekliyoruz.
-
12 Haziran 2017, 20:27
IRau adlı üyeden alıntı
Başkan zor degil,evvela boş camsil su kabina ceyrek cay bardagi kadar sampuan koy uzerine su ekle kopurt,vizorun yuzeyine bolca puskurt,amac filmin hava ve balon yapmadan rahatca kaydirarak uygulamak..gerisi el becerine kalmiş.
Başkan,Konuyla alakasiz bir sorum var,benim xmax arka fren merkezinden tak tak ses yapiyor ozellikle frenleme durumunda,alt merkeze baktm boşluk yok,balatada yeni hidrolik seviyeside normal.disk flanşi da duzgun.senin aygirda yapiyormu boyle şeyler?motor arkadan tokat atiyor resmen..
-
12 Haziran 2017, 21:44
levend84 adlı üyeden alıntı
Başkan zor degil,evvela boş camsil su kabina ceyrek cay bardagi kadar sampuan koy uzerine su ekle kopurt,vizorun yuzeyine bolca puskurt,amac filmin hava ve balon yapmadan rahatca kaydirarak uygulamak..gerisi el becerine kalmiş.
Başkan,Konuyla alakasiz bir sorum var,benim xmax arka fren merkezinden tak tak ses yapiyor ozellikle frenleme durumunda,alt merkeze baktm boşluk yok,balatada yeni hidrolik seviyeside normal.disk flanşi da duzgun.senin aygirda yapiyormu boyle şeyler?motor arkadan tokat atiyor resmen..
valla bende sinterli balata varken ses yapıyodu sonra o bitti orjinal taktım düzeldi.
-
13 Haziran 2017, 20:21
arkadaşın dediği şekilde yapmak çok mantıklı geliyor (şsmpusnlı su ile) kabarcık da yapmaz sanki denyen oldu mu ?
-
13 Haziran 2017, 21:56
cam filmi çekenlerin o sıktıgı şey şampuanlı su mu sadece? yapışması için bişey kullanılmıyor mu?
-
13 Haziran 2017, 22:43
velizrsln adlı üyeden alıntı
cam filmi çekenlerin o sıktıgı şey şampuanlı su mu sadece? yapışması için bişey kullanılmıyor mu?
Arkadaşimin dükkaninda çok otomobile cam filmi çektim dostum,full kask kaplamasida yaptim,cektigim filmleri saysam hollywood´ta top listeye girer 10/10 alir.
Yapiştirma gibi bir durum yok,zaten saçma olurdu nasil form ve şekil vercen,havayi balonu nasil alcan??
Yeterki film yüzeye tam öpüşsün.. kuruyunca kaymak gibi olur..
-
14 Haziran 2017, 00:18
Arkadaşimin dükkaninda çok otomobile cam filmi çektim dostum,full kask kaplamasida yaptim,cektigim filmleri saysam hollywood´ta top listeye girer
10/10 alir.
Yapiştirma gibi bir durum yok,zaten saçma olurdu nasil form ve şekil vercen,havayi balonu nasil alcan??
Yeterki film yüzeye tam öpüşsün.. kuruyunca kaymak gibi olur..
tamam ben almıştım aynalı cam filmi ama tuningciler yapmadı kendim yapıyım o zaman
-
14 Haziran 2017, 02:34
velizrsln adlı üyeden alıntı
tamam ben almıştım aynalı cam filmi ama tuningciler yapmadı kendim yapıyım o zaman
sabırsızlıkla bekliyorum hocam
-
14 Haziran 2017, 05:29
Egitimden verilen hjc artçı kaskıma yaptırdım.Yalnız yapan kisi film olmaz kalin ve bu yuzeye olmaz gibi seyler soyledi.Stop lambalarına uygulanan filmden yaptı tam istedigim gibi oldu fakat gece sıkıntı.siyah vizor alsan oda gece olmayacak
-
Bu vizöre çektiğimiz aynalı siyah film vs çektiğimiz zaman sonra sökerken iz vs kalır mı? İki tane kaskım var birine yapmayı düşünüyorum güzel olmazsa sökerim de iz yapmasından korkuyorum vizörden olmayalım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)