Oh be diyen benmiyim tek 😁
Reklamlar
-
03 Haziran 2017, 04:55
Durun hemen basligi okuyunca yanlis seyler dusunmeyin,iciniz fesat 😁😁
4 yildir bindigim arabayi satip motora gecince bu cumleyi cok kez tekrarlar oldum,hem maddi hemde manevi rahatladim,park derdi cizilcek vurulcak derdi,aylik otopark parasi hos motorda otoparkta duruyorda 80 tl ye 280.300 km gitmesi trafik sikintisi daha birsuru olay,bu insanlar neden tek basina olduklari halde kocaman araclara biniyorlar,nasil hayatlarindan memnunlar aylik 800.900 yakit veriyordum lpg benzin fit devletimizin yazdigi cezalar..satin arabalari satin 😁😁😁😁
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Reklamlar
-
03 Haziran 2017, 05:06
Bir gün onlarda,senin gibi farkedecek hata ettiklerini
-
03 Haziran 2017, 05:28
Bir gün herkes motosikletli olacak
-
03 Haziran 2017, 08:37
tabi daha başına gelmediği için en büyük problemi yazmamışsın sağolsunlar 3 tane motor çaldırınca çin malı bile olsa varsa ilk otopark yoksa gözümle görebildiğim yerde tutma takıntısı başladı :D umarım kimsenin başına gelmez tabii ki de yinede dikkat et disk kilidi ve kaliteli halat kilit al öyle bağla dışarıda yoksa direksiyon kilidini kırması marş basıp gitmesinden bile daha kolay
bu arada merak edersen diye çalınan motorlar
1-skyteam cross arkadaşımla dedektiflik yapıp bulduk
2-kanuni ronny s-150 bulamadık
3-suzuki gsxr-1000 işte bu gidince hayattan koptum böyle bir acı böyle bir üzüntü tarif edemem oda büyük ihtimal çoktan parça olup satılmıştır
kısaca sen önlemini al ucuz pahalı çalınmaz yeaa falan deme
-
03 Haziran 2017, 10:53
Hayırlı olsun, hoş geldin.
Uzun zamandır 4 mevsim motor kullanıyorum.
İşe güce motorla gidip geliyorum.
Hem zevk alıyorum hem stress yaşamıyorum.
Evet, motor kullanmak güzel lakin kendine göre zorlukları da var.
Yazın sıcak, kışın soğuk ya da ıslak.
Sürekli kullanım için farklı özelliklerde uygun ekipmanlar almak gerekiyor ve bunlar epeyce maliyetli.
Tabi bunların koruma faktörleri de önemli.
Trafikteki risklerden bahsetmeye gerek yok zaten.
Ama yine de biniyoruz işte, zehir kana karışmış bir kere.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
03 Haziran 2017, 12:20
Motosiklet arabanın yerini tutmaz. Yağış, soğuk, karanlık bir yana, sürekli her iş için motosiklete muhtaç kalmak kaza riskini arttırır. Eğer bütçe müsaitse araba da bulundurmakta fayda var.
-
03 Haziran 2017, 17:36
berk_cglr adlı üyeden alıntı
tabi daha başına gelmediği için en büyük problemi yazmamışsın sağolsunlar 3 tane motor çaldırınca çin malı bile olsa varsa ilk otopark yoksa gözümle görebildiğim yerde tutma takıntısı başladı :D umarım kimsenin başına gelmez tabii ki de yinede dikkat et disk kilidi ve kaliteli halat kilit al öyle bağla dışarıda yoksa direksiyon kilidini kırması marş basıp gitmesinden bile daha kolay
bu arada merak edersen diye çalınan motorlar
1-skyteam cross arkadaşımla dedektiflik yapıp bulduk
2-kanuni ronny s-150 bulamadık
3-suzuki gsxr-1000 işte bu gidince hayattan koptum böyle bir acı böyle bir üzüntü tarif edemem oda büyük ihtimal çoktan parça olup satılmıştır
kısaca sen önlemini al ucuz pahalı çalınmaz yeaa falan deme
Gecmis olsun adiniza uzuldum otoparkta duruyor motorum,is yerindede guvenligin onunde onun harici disari birakmiyorum 2.3 saatlik olaylarda kapimin onune koyuyorum ondada 3 kamera izliyor acikcasi ayirmiyorum gozumun onunden
Kızıl pars adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, hoş geldin.
Uzun zamandır 4 mevsim motor kullanıyorum.
İşe güce motorla gidip geliyorum.
Hem zevk alıyorum hem stress yaşamıyorum.
Evet, motor kullanmak güzel lakin kendine göre zorlukları da var.
Yazın sıcak, kışın soğuk ya da ıslak.
Sürekli kullanım için farklı özelliklerde uygun ekipmanlar almak gerekiyor ve bunlar epeyce maliyetli.
Tabi bunların koruma faktörleri de önemli.
Trafikteki risklerden bahsetmeye gerek yok zaten.
Ama yine de biniyoruz işte, zehir kana karışmış bir kere.
Yazlik kislik ceketim,kaskim eldivenim var dizlik eksik onuda alicam insallah 😁
hasmet adlı üyeden alıntı
Motosiklet arabanın yerini tutmaz. Yağış, soğuk, karanlık bir yana, sürekli her iş için motosiklete muhtaç kalmak kaza riskini arttırır. Eğer bütçe müsaitse araba da bulundurmakta fayda var.
Butcem musait sikinti yok sadece kafan rahat etsin diye sattim aracimi cok trafik sikintisi oluyordu hastane 3 km bankalar evimin altinda 4 market var is yerim git gel 16 km otoparkim 800 metre cok cok acil isimde veya ailemle gidiceksem taksi ile gidiyorum,yazin tatil icinse 1 aylik araba kiralarim bakarjm keyfime 😁
-
03 Haziran 2017, 17:47
Valla motosikletten sayılmaz ama ben de 100cc bir cub aldım ve 5 ay önce doğup büyüdüğüm İstanbul'dan tası tarağı toplayıp Fethiye'ye yerleştim. Şimdi duble "ohh bee" diyorum.
-
03 Haziran 2017, 18:24
34 yaşındayım bende motora yeni başladım. İse Arabayla 1 saatte gittiğim yolu. Motorla 15-20 dk da gidiyorum. Keşke şu meleti daha önce alsaymisim dedim.
-
03 Haziran 2017, 20:35
ApsuvaAsba adlı üyeden alıntı
Valla motosikletten sayılmaz ama ben de 100cc bir cub aldım ve 5 ay önce doğup büyüdüğüm İstanbul'dan tası tarağı toplayıp Fethiye'ye yerleştim. Şimdi duble "ohh bee" diyorum.
2 tekerli olup duman çıkaran tüm araçlar motosiklettir.
Bence cup'lar çok zevkli aletler. bi kaç tane cup değiştirmiştim.
-
04 Haziran 2017, 09:14
Yazlik kislik ceketim,kaskim eldivenim var dizlik eksik onuda alicam insallah
Listede bot yok ama inşallah fikirde vardır, yazlık ve kışlık uygun bot giymek çok önemli.
Kaza esnasında ayaklar çok zarar görüyor.
Ayrıca kışın motor kullanacak herkesin mutlaka alt üst bir yağmurluğu olması lazım.
Hem yağmurda, hem rüzgarda hem de kısmen soğukta etkili.
Kastetiğim ekipman meselesi bu zaten, hepsini birden almasak da alt alta toplayınca epey bir tutuyor.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
04 Haziran 2017, 09:24
ApsuvaAsba adlı üyeden alıntı
Herkesin yapmak istediği şeyi yapmışsınız, siz "ohh be" demeyeceksiniz de kim diyecek?
-
04 Haziran 2017, 11:09
Bir gün devlet bu yazdıklarını görecek ya biz bu motosikletlerden az vergi alıyoruz adamlar arabayı satıp motor alıyor diyecek.sonra. sonrası malum mutlu SoN.
-
04 Haziran 2017, 11:26
motosikletin faydalıarı olduğu gibi zararlarıda var tabi ekonomık olarak yararlı ama sağlık açısından korumasız gezmek zararlı kışı var yaağmuru var üşütmek var bir insana al sana 200 bın lıra bobregını ver desen vermez sağlık açısından sıkıntı olarak göruyorum kışın kullanmak babında
-
04 Haziran 2017, 12:09
İş bitince kamyonu evin arkasına çekip motora binince bende diyorum
-
04 Haziran 2017, 12:54
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)