xmax 250 yıkama sonrası boya atma!
Reklamlar
-
02 Haziran 2017, 10:35
Reklamlar
-
02 Haziran 2017, 10:37
kimyasal kullanmamak lazım, sıktığınız ilacın içeriğinde neler var acaba?
-
02 Haziran 2017, 10:38
Sıktığın ilaç boyayı kaldırmış kendine kızabilirsin ph değeri nötr temizleyici kullanın hem cildinize hem motorunuza zarar vermez ayrıca oto yıkamacılarda ki hazır köpükler (kostik) içerir boyayı aşındırır.
-
02 Haziran 2017, 10:43
Kendime kızıyorum zaten. sonuc olarak boyatsam mı yoksa kalsın mı arasında gidip geliyorum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
bikerboi adlı üyeden alıntı
kimyasal kullanmamak lazım, sıktığınız ilacın içeriğinde neler var acaba?
Jant temizleyici olarak aldığım bir ürün. Arabadada kullandım. Fakat motorda böyle birşey başıma geldi. Kutuyuda attım malesef.
-
Belki görünüyordur ancak fotoğrafları görüntüleyemediğimden soruyorum; ne kullandınız temizlik için?
-
kaliper kısmı kötü olmuş egzoz u soba boyası ile boyayabilirsin ben yakın zamanda boyadım gayet güzel oldu.Neyse buda ders niteliğinde bir paylaşım olmuş
-
02 Haziran 2017, 10:44
Ben arabayı bile yıkatmaktan korkar oldum, sadece basınçlı su tutturuyorum o kadar.
-
02 Haziran 2017, 10:48
Bundan sonra süngerle okşayarak yıkama taraftarıyım. sitede başka birinin başına gelmesin daha diye paylaşmak istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
erdems adlı üyeden alıntı
Belki görünüyordur ancak fotoğrafları görüntüleyemediğimden soruyorum; ne kullandınız temizlik için?
Sıradan bir jant temizleyici. Fotograflar açılmıştır şimdi.
-
02 Haziran 2017, 11:08
Bi kova su + kendim için olan sıvı sabun + fırça
bana zarar vermiyosa motora hiç zarar vermez prensibindeyim. İnşallah doğru yoldayımdır :D
Bu arada bence frenlerin oraları hiç boyama. Egzozu da bahouse dan +200 veya +300 derece yazan sıpreyler ile boya
-
02 Haziran 2017, 11:15
erreguay adlı üyeden alıntı
Bi kova su + kendim için olan sıvı sabun + fırça
bana zarar vermiyosa motora hiç zarar vermez prensibindeyim. İnşallah doğru yoldayımdır :D
Bu arada bence frenlerin oraları hiç boyama. Egzozu da bahouse dan +200 veya +300 derece yazan sıpreyler ile boya
Bende bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum. Hatta ve hatta dalin bebek şampuanı daha çok iş görür gibi.
Kaliperleri çıkartıp boyamak istiyorum. Motora binerken gözüm oraya takılıyor. Egsoz içinde bahauseda ki spreyler benimde aklıma geldi. Mesai bitimi gidip bakacağım artık. sonuçlar atarım buraya tekrar.
-
02 Haziran 2017, 11:43
en doğru temizlik kuş pislikleri hariç hiç temizlememektir.
-
02 Haziran 2017, 11:46
banyoya girip derimizi yüzene kadar kazımıyorsak motora neden bu eziyet. yıkama bırak ne olacak.
-
02 Haziran 2017, 11:51
oto yıkamacılardaki köpük de tehlikeli, kromajlara da zarar veriyor bilginize.
-
02 Haziran 2017, 11:51
böyle şeylerin olmaması için motul e1 ve e5 ürünlerini üretmiş.
adamlar bu işi biliyor.
-
02 Haziran 2017, 12:01
Pislik içinde ben binemem motora. Altımızda ki araçsa temizliğinede önem vermek lazım. Kuş pisliğiyle bitmiyor. Yağmur çamur toz bunlarla nasıl binilebilir
-
02 Haziran 2017, 12:08
AhmKse adlı üyeden alıntı
Pislik içinde ben binemem motora. Altımızda ki araçsa temizliğinede önem vermek lazım. Kuş pisliğiyle bitmiyor. Yağmur çamur toz bunlarla nasıl binilebilir
jantları güzel temizleyip parlatmış ama, jant temizleyici işini yapmış sonuçta.
-
02 Haziran 2017, 13:52
Oxy Silikonlu Cam, Metal, Mobilya temizleyici diye bir ürün var turkuaz renkli farklı markalarda migros ve bim'de de var,ortak noktası turkuaz renkli olması,
3-5 TL arası,
Bu ürün silikon bir tabaka oluşturuyor toz ve kiri engelliyor,motor pırıl pırıl parlıyor cilalanmış gibi.plastik aksamın rengini canlandırıp ilk günkü haline getiriyor.
Daha önce motul marka, kuru temizleme spreyi diye bir ürün almıştım,ufacık kutu 30tl bildiğin aynı şey.
Muhakkak bu üründen alın, 3tl kutusu rahat 1 sene gider.
-
02 Haziran 2017, 14:12
astrofizik adlı üyeden alıntı
Oxy Silikonlu Cam, Metal, Mobilya temizleyici diye bir ürün var turkuaz renkli farklı markalarda migros ve bim'de de var,ortak noktası turkuaz renkli olması,
3-5 TL arası,
Bu ürün silikon bir tabaka oluşturuyor toz ve kiri engelliyor,motor pırıl pırıl parlıyor cilalanmış gibi.plastik aksamın rengini canlandırıp ilk günkü haline getiriyor.
Daha önce motul marka, kuru temizleme spreyi diye bir ürün almıştım,ufacık kutu 30tl bildiğin aynı şey.
motul pahalı bu konularda. bu söylediğinizi bulabilirsem deneyeceğim. teşekkürler
-
02 Haziran 2017, 16:21
astrofizik adlı üyeden alıntı
3-5 TL arası,
Bahsettiğin ürün sanırım bu.
Az önce BİM'den aldım, 2,65 TL.
-
02 Haziran 2017, 16:31
chetaq adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar çok hızlısınız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)