Yetmez ama alacaklar düşünsün
3 Mayıstaki bi konuda bundan bahsetmistim. Gerceklesti vay be..
resİm yÜkleme
valla isteyen istediği zammı yapsın nasılsa almayacağım.Ve şu an özellikle yüksek cc motorlarda satışlar zayıflamış durumda.Mt-09 tracer a kerkindim 50.000 TL oldu,Versys alayim dedim dünya para oldu,bu dönemde en güzeli elimizdekini sıkıca tutup beklemek seneye 20 bin tl ye 250 cc motor dahi alamayacağız süper istikrarlı bir ekonomimiz var akp hükümeti sağolsun.
bu saatten sonra motosiklete başlıcak arkadaşlar allah sabır versin diyorum.
Hep bu kılıçtarın suçu. Yoksa hökümet coh eyi.
Eeeeeeey Honda sen kimsin ya?
Şuraya çok şey yazardım da gün geçmiyor ki Çomaristanda iyi bir şey olsun.
Bunun zamlar kime yarayacak, tabiki çinli yada hintli yada koreli firmalara.
zamlar geldikten sonra hükümeti eleştirmek kolaycılık , bu yolu "milli irade" seçti hep beraber çekeceğiz.
Yakında bizim motorlara da toki vergisi gelir , kürk mantolu müteahitlere para lazım.
az motor satılınca karların yükselip dövizden bağımsız zamların yapılması. Motor ithalatçıları millet alabiliyormu ki diye sorduğunu sanmıyorum. Çünkü bizim işimiz alanla diyorlar anlayana tabi
Bu sefer sabrın sonu selamet ben söyliyim, şöyle ekim kasım gibi...
cf moto iyi bir strateji uygularsa birçok alıcıyı kendine çeker.
umrumda değil ben hep mondial alıyorum :d
Herzam dan mutluluk duyuyorum. Harika bisey bu . Artik zevk almaya birakcaksiniz kendinizi. Halk bundan hoşlaniyor. inanin bak halk bundan hoşlaniyor. şaka yapmiyorum.
yamaha buna göre 5-4 geriye düştü.bu son atağı gole çevirip 5-5 yapması şart uzatlamara gitsin maç
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)