Bence toplanıp adamı dövelim.
Bence toplanıp adamı dövelim.
Bu forumda yeniyim çok bilmişlik taslayıp hayat dersi vermek hiç haddime değil ama , sen bakma burada yazılan küçük düşürücü ironik yazılara dostum.Olabilir sınav esnasınıda odaklanamamış olabilirsin, yanlış cevaplar sana mantıklı gelmişte olabilir. İlk yardımdan kalman asla motosiklet kullanamayacağın anlamına gelmiyor.Biraz çalışıp tekrar girince ne kadar basit olduğunu görüceksin, güzel sür, güzel korun . İlkyardım dan geçenlerin çoğuna sor hatırlamaz bile neler yapılacağını.
mevzu ilk yardımın gerekliliği basitliğinden öte; bu kadar önemli bir sınavın (sonunda o çok istediğin ehliyete sahip olacaksın)sorumluluğunu almamış olmak. Zaten bu kadar basit bir adımı dahi gerçekleştirmeyen bir birey sorumsuzca trafikte kol gezecektir. Biz kimseye salak veya aptal demiyoruz haddimize de değil...
Sınava 13 yıl önce girmişim, sorular vs değişmiş olabilir, onu bilemiyorum ama,
Kursun yapabileceği en etkili şey, sınav kaydını oluşturmamaktır.
Parasını almadan da bu kaydı oluşturmama hakkı var.
Kısmi ödemeye binaen kayıt oluşturmuşlar, ilk sınava girmişsiniz, geçememişsiniz.
Şimdi telafi sınavı için tekrar kayıt oluşturacaklar.
Ve paramızı almadan açmayız derlerse ödemek zorunda kalırsınız.
Hamdım, piştim, hala hamım.
1 soru daha yapsa sınavdan gececek,ne apaçiliği kalmış ne sorumsuzluğu öyle bi yazmışsınız ki sanki bu sınavlardan geçince iyi sürücü oluyorlar.sizin bu yazdıklarınıza göre trafiktekiler hepsi iyi sürücü ozaman gelip burada ağlamayin önüme çıktı,üstüne kırdı,beni sıkıştırdı sonuçta onlar sınavları başarıyla vermiş iyi sürücüler hata yapmazlar.
Bende derslere katılamadım staj dolayısıyla 2 hafta ders vardı toplam 10 gün yani 2-3 derse girdim sadece. Kitaba bende hiç bakmadım sadece önceki sınavların (yani 3-4 tane teorik sınavı çözdüm internetten) gayette faydası oldu geçtim yanı sınavı kitap açıp çalışmaya gerek yok bana görede.
geçen iyi sürücü olur gibi bişey demiyoruz ancak geçemeyen arkadaşın da dediği gibi sürücü olamıyor. Hatta iyi sürücü olma ihtimali çok düşük. Bu benim teorim . Bana göre bu sınavı sallamayı geçemeyen adam potansiyel kötü sürücüdür. sınavı geçenler de iyi olamıyorlar ama bu çok ayrı bir kriter...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
kesin yargı yürütmüyorum zaten. bu bir düşünce. Belki dediğiniz gibi çok iyi de bir sürücü olacak. ancak genel mantık yürütürsem bana göre sorumsuz olduğundan trafikte de sorumsuz olacaktır. Umarım yanılıyorumdur.
yav temel kuralları bilmeyen biri nasıl iyi sürücü olacak? iyi sürücülük virajda diz değdirmek midir? düzlükte 299 görmek midir?
kavşakta geçiş üstünlüğünü bilmeyen adam nedir? uyarı tabelalarını anlamayan adam nedir? yaralanmalarda temel ilk yardım uygulamalarını bilmeyen adam nedir?
bu sorularım, şu "belkici"lere, konuyu açana değil.
İyi yorumlar yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ben sınava tuzla da girmiştim kursum beni aradi ve dediki geçemediğine üzülme çünkü diğer önceki sınavlarda tuzla bölgesi asla basari orani %70-80 altına düşmemiştir fakat bu sınavda basari orani %50 dedi simdi cevabim bu cok bilmis emmesiller kalan %50 geri zeka limi o zaman?
Beyler her sinavi gecen iyi bir sürücü her sinavdan kalanda kotu bir surucu olamaz asil sizin boyle on yargili olmaniz mantik disi. Hadi eyvAllah
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
Toplanip adami dovelim diyen kac yasindasin? Normalde sultangazide oturuyorum macan sikiyorsa gel? Odlek sen evinde ailenle haline sukrederken benim bogazimdan satir donuyordu bos yapma yol al
kardeşim alınma da bu sınavdan şempanzeler geçiyor sen nasıl kalırsın.
bos ver bir dahaki seferde geçersin taksidi ödemezsen belgeni vermezler
sınava 1 saat kala ilkyardım çalışsam o sınavı geçerim, tsk yazmışsın, ne görevdesin acaba, doğaldır ama, ordu orduluktan çıktı zaten...
yahu matematik sınavımı bu, ayıp be...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)