Kullanımı en rahat Racing...
Reklamlar
-
Kullanım en rahat racing hangi markalardır,
Biyerde okumuştum galiba Sıralama şöyleydi ;
1) Honda
2) Yamaha
3) Kawasaki
4) Suzuki
Kriterler;
Bileği çok yormayan?
Viteslerin geçiş rahatlığı,Debriyajı.Kavraması ?
Oturuş pozisyonu?
dengesi?
ve sizin aklınıza gelenler...Ve Sizin düşünceleriniz?
Passionately in love with Motorcycle
Reklamlar
-
Yeni yine yeniden
-
kawasaki derim ustune tanimam
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
-
Kullananlar en konforlu hondanın olduğunu söylüyor, abi sen al honda benide gezdirirsin(amma beleşçiyim ya )
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
arakadasım bıde butcenı yazarsan sevınırım ben kısıtlı butcen varsa dıye cbr yazdım
Yeni yine yeniden
-
Ben hangisini alayım demiyorum, Tecrübeli racing kullanıcıların gözlemlerini merak ettim, yorumlarını duymak istedim, Sevgili sakal, Deli ve çoşkunum racing alacağım. Fakat Aptal değilim 600 cc ile başlayacak kadar.. Alalım Makinayı Edirne sokaklarını arşınlarız be sakal
-
..Carmentality.. adlı üyeden alıntı
Ben hangisini alayım demiyorum, Tecrübeli racing kullanıcıların gözlemlerini merak ettim, yorumlarını duymak istedim, Sevgili sakal, Deli ve çoşkunum racing alacağım. Fakat Aptal değilim 600 cc ile başlayacak kadar.. Alalım Makinayı Edirne sokaklarını arşınlarız be sakal
cbr 125 diycem ama çok ufak ben senin yerinde olsam hysoung gt250r bakarım.hem 250 cc seni pek zorlamaz hem ekonomik tatmin edecek kadarda hız yapabilcek bi
makina 600 cc racing havası var önde çift diks fren var arka desen disk fren rodaj öncesi 165 yapabilen bi makina rodajdan sonra 170 üzeri gören olmuş
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
Evet kesinlikle şuan başlangıç için en iyi altarnatif, hysoung gt250r.
-
-
14 Temmuz 2006, 00:58
arkadaşlar alemsiniz ya.Adam hangisinin sürüşü raht diyor sizde şunu al diyorsunuz soru o diilkii
valla birader genel kanı cbr 600f in kullnışı en kolayt ve rahat olan racing olduğu yönünde
-
14 Temmuz 2006, 01:01
honda.. başlangıç için düşük ccli bişey istiyosan cbr olabilir ama hyosungda iyi bir tercih olur. .
-
14 Temmuz 2006, 01:08
honda cbr 600 derim. hem kullanım rahatlığı hem denge hemde yol tutuşu
-
14 Temmuz 2006, 01:43
bu tip bir marka kıyaslaması yapılamaz dostum,
bu markaların tamamen aynı sınıfda makinası yokki
en küçüklerini kıyaslarsın ancak
mesela
CBF 500 (honda)
ER-5 (kawasaki)
GS-500 (suzuki)
yamahanın bu sınıfı 600 lük maalesef
yani soru yanlış cevap haydi haydiye yanlış olur
sülçü lisan ettiysem affola
Hız virüsü bulaştırdı bu motorsiklet denilen meret..
ama doğayla teknolojiyi aynı anda yaşamayı da ondan öğrendim..
-
14 Temmuz 2006, 01:54
-
14 Temmuz 2006, 01:55
bence en rahat honda cbr 600f tir
-
14 Temmuz 2006, 02:09
bence sen en iyisi butun yetkili satıcılara gıdıp motorun oturuş pozisyonlarında dene ve buna sen karar ver cunku ınsanın beden yapısı değişiklik gosterebılır.
hady kolay gele.
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
-
14 Temmuz 2006, 08:33
hiç kullanmadan, okumadan yorum yapıyor arkadaşlar. Benim çok iyi bildiğim, cbr 600 rr`den daha rahatsız bir makina olmadığı. Selesinde sünger çok az olduğu için hiç rahat değilmiş. Bike dergisinden defalarca yazdı bunu. Ama motor pistte çok iyimiş o ayrı..
yine okuduğum kadarıyla kawasakinin racing motorları diğerlerine göre şehir içi kullanımda nispeten rahatmış.
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
-
14 Temmuz 2006, 09:35
En kullanışlı racingler Kawasaki'ler, en hızlı racingler Suzuki'ler, en ekonomik racingler Honda'lar, en güzel racingler Yamaha'lar...umarım açıklayıcı olmuştur
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
14 Temmuz 2006, 09:44
-
14 Temmuz 2006, 09:49
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler