at cok hizlidir essekten ya :>ELINT adlı üyeden alıntı
600f essek olsun
600rr katır olsun :p
at cok hizlidir essekten ya :>ELINT adlı üyeden alıntı
600f essek olsun
600rr katır olsun :p
peki racing kullanımında atıyorum 600 f yada rr da surucuyu neler rahatsız eder ? Mesela motor sıcaklıgı, bel agrısı vs..
Kullananlardan tecrübelerini alabilirmiyim ?
bu nasıl bır celıskılı ıfadedır ben anlamadım..Carmentality.. adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
Bazı firmaların racing motorlarının dafa düşük beygir gücüne sahip ve gidon açısı daha normal modelleri bulunmakta. Bunlar racing olarak değil de sport touring sınıfı olarak adlandırılıyor. Suzuki Gsx 600 F- Suzuki Gsx 750 F - Honda Cbr 600 F gibi.
Onun için sonu F olarak biten model uzantıları çoğu firmada SS olarak gözükmez. Cbr 600 F rahat bir spor touring makinadır. Ancak 600 RR canavar gibi bir SS makinadır.
Esasında bu SS makinaların neredeyse hepsi rahat bir sürüş sağlamaz. hele ki şehir içinde. hele ki benim R6.....
makinaların yapılış amacı pist veya uzun düzlükler olduğu için şehir içinde kullanımı hepsi için zor.
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
Boş ver dostum sen aL bir el Arabası Motoruda takdır, en rahatı bence o vites derdi yok, yağdı bakımdı derdi yok hiç bir şey yok
loft supersın ya gercekten cok mantıklı
Yeni yine yeniden
tabiki vazgeçilmez tutku CBR 600 F bu konunun bir numaralı uzmanı üstüne tanımam dedin şartlarda
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Racing kullanmak ayrı bir keyiftir ammma.....
Hiçbir racing rahat değildir.
yamaha r6
honda 600f
honda 600rr
kawasaki zx6r
bunları birer kez denedim..tabiki de vücut şekline göre ve kuvvetine göre değişiyor.ben minyon tipli olduğum için sele ve direksiyon hakimiyeti açısından r6 ve 600 rrr da kendimi iyi hissetim.Diğerlerinin hakimiyeti daha zor gibi geldi bana.o yüzden almadan önce deneme şansın olursa senin için daha iyi olacaktır.
Benim şu an almayı düşündüğüm makine cbr 600 f. Kullanımı RR kadar yorucu değil. Fiyat olarak diğer markalara göre gün itibariyle uygun. Kawasaki ER6F kullanmıştım 3 ay kadar. Güzel motor gidon tam bir turing ama bu oturuşla 100 km sonrası problem. Cbr biraz daha yatık. Er6'da Cbr'a göre malzemesi kalitesiz ve titreşim problemli. 600'lüklerden gözlemim bu, küçük makineleri bilemiyorum ama marka olarak Honda derim yine de.dreamboy adlı üyeden alıntı
paraya göre rahatlık var kardeş ne kadar para okadar rahatlık yani
kawasakinın 636 sı guzl derım .ustune oturunca oyuncak gıbı gelıyo makına hem hafıf hemde sele yukseklıgı cok dusuk baska 600 luklre gore.ama ben 600rr hastasıyım o ayrı .race alıyosan yorulcan kardesım onun zevkı orda alısamıyosan tourıng alıcan .race de fazla rahatlık beklenemz cunku
ELINT kardeşime katılıyorum 600f en rahatı.. gerçi prosedürde race diye geçmiyor ama yinede race.. diğerleri gibi hard değil yani kullanımı agresif ve sert değil
Hız virüsü bulaştırdı bu motorsiklet denilen meret..
ama doğayla teknolojiyi aynı anda yaşamayı da ondan öğrendim..
Sürüş rahatlığı konusunda Yorum yapabilmek için her markanın eş modelleriyle belirli bir km yapmak gerek.
Görüntü dersen herkez beğendiğini yazsın
ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ
ben de yorum yapmak isterdim ama hiç race kullanmadım. fakat race motor kullanıyorsan daha sık mola verirsin olur biter. ayrıca kendini yormadan mola verirsen yorulmazsın. kendini yorduktan sonra mola verirsen yorulan yerlerin kendine gelemez hemen.
anlayamadığınız yer varsa açıklayabilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)