Günaydın millet yolda gelirken geç farkettiğim ve kamerama takılan kaza görüntüsü sanırım motoru kullanan kişi vefat etmiş.
Allah rahmet eylesin...
Günaydın millet yolda gelirken geç farkettiğim ve kamerama takılan kaza görüntüsü sanırım motoru kullanan kişi vefat etmiş.
Allah rahmet eylesin...
http://www.hurriyet.com.tr/halicte-kaza-trafik-kilitlendi-motosiklet-surucusu-hayatini-kaybetti-40476416
Sabah işe giderken gördüm ben de gazeteyle üzeri örtülmüş birini :(
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, arkadasların dediği gibi geride kalanlara da sabırlar versin. Sabah trafiğinde Haliç köprüsünde ölmek çok ağır. Bize yorum yapmak kolay belki ama, anlayamıyorum, söyleyecek çok bir şey yok.
Haliç'de trafik her saat ya çok yoğun ya da yoğun oluyor. Kim bilir ne oldu. Çok kötü. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin.
Haberde yine bariyerlere çarptı diyo, bu bariyer içi imza topladık sonuç ne oldu bilgisi olan var mı?
Allah rahmet eylesin. Sanki gün geçtikçe çoğalıyor? Yoksa hep bi böyleydi bilemiyorum. Umarım azalır...
Allah rahmet eylesin:-( bir araba sürücüsü ve motorsiklet sürücü arasında yolda öncelik sağlamak icin birbiri ile inatlaşma olmus.birbirlerine yol vermeyince otomobil surucusude motorsikletli arkadasimizi bariyerlere doğru sıkıştırmış. Direksiyon hakimiyetini kaybedince bariyerlere çarpıp malesef vefat etmiş.otomobil sürücüsü olay yerinden kacmis.
Be Kanı bozuk .haysiyeti beş para etmeyen otomobil sürücüsü öne gectinde ne oldu.dort teker ustundesin senin tuzun kuru bırak adam gitsin geçsin seni. carpip kaçmak ne demek ..vicdan yoksunu şerefsiz insallah yakalanirsinda en ağır cezayı alırsın.
Allah rahmet eylesin, hangi vasıta olursa olsun altın bisiklet de olsa tank da olsa hiç kimseyle inatlaşmamak lazım. Yazık günah, çarpıp kaçan kişinin de vicdanın rahat olduğunu sanmıyorum.
Allah rahmet eylesin. o çelik halat şeklindeki bariyerler, daha kaç motorcuyu öldürecek acaba?
Bende geçerken gördüm yerler kan gölüne dönmüştü. Yazık, sevenlerine sabırlar dilerim.
Nasıl ölmüş acaba ?
Motosiklete başlamayı düşünen birisi olarak , kask olduğu halde istanbul trafiğinde ölen insanları görünce tırsmıyor değilim.
Allah rahmet eylesin.
Kaskı bağlı değilmiş gibi duruyor. Yoksa kasklı olduğu halde darbe almış olsa o kadar kan akmazdı.
Geçen gün dışarıda bir yerde yemek yerken yolda geçen motorcuları izliyorum.
Kaskı olan;
10 motorcudan 4 tanesinin kaskı bağlı değil.
1 tanesinin kaskı kafasının tepesinde
2 tanesinin koluna takılı
1 tanesi motorun arkasına bağlamış Kalan 2 kişinin kaskı sanıyorum bağlıydı.
Kaskı olmayanları sayamadım.
sabah ta 1. köprü asya - avrupa çıkışında bir kaza oldu. bir hyo ile dir ybr ye arkadan gelen bir yamaha(dragstara benziyordu o tarz bişeydi) çarpıp kaza oldu. yamahayı süren arkadaşın bileği kırılmıştı diğerlerinde sorun yoktu.
anlık olay. dikkatli olmak lazım. ben de korkuyorum köprüde özellikle metrobüsü geçerken o korkuluklar jilet gibiler :(
allah rahmet eylesin. söylenecek söz yok. ama her zaman çok dikkatli olmak gerek.
Yıllarca kullandığım güzergah , bu kısımda bir süre emniyet şeridi var sonra yok , ben her zaman şeride katılıyordum.Diğer türlü çok az bir alan var ve riskli.
Trafikte inatlaşmak kadar saçma durum yok.Haklı olmak canımızı geri getirmiyor malesef.
Yazık.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Diyecek hiç birşeyin fayda sağlamadığı noktadayız ;(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)