Hesapladım 2. sınıf obezsiniz.
Kilo vermeyi deneyin,öncelikle bir hastaneye gidin,detaylı tahlillerinizi yaptırın,sonuçlara göre diyetisyene yönlendiricekler sizi.
Kilonuza uygun motosiklet bulmak geçici çözüm,vücudu bir makina gibi düşünün,yıllar içinde o bedene ne kalp ne karaciğer nede damarlar dayanır.Arıza verir.Diabetten tutunda hipertansiyona kadar birçok hastalığın hedefindesiniz.
Ayrıca motosiklet kazanızdada normal bir insana göre ne kadar yağ dokusu fazla olsada çarpma kuvvetli olacağı için fazla zarar alırsınız.
Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirin,uyku düzeninizi sağlayın,haraketlilik ve bünyeye uygun hafif eğzersizler yapın,Sıvı tüketin,uzun süre açlık gerektiren diyetler yapmayın bu sizi strese sokar daha çok kilo yapar.
Aşırı yağlı,şerbetli tatlı,makarna,hamuriçi çok tüketmemeye özen gösterin.
Mesela bir bardak kolada 10 kesme şeker vardır.Uzak durmak gerek.
Kısacası deneyin,
Ben zayıf olmama rağmen diyet yapıyorum gluten intoleransım olduğu için buğday unlu mamuller yiyemiyorum.(makarna,simit,pasta,pizza,hamburger,e kmek,bisküvi,çikolata,tulumba,kadayıf):(:(:( hepsi yasak.
Alışmak çok zorladı ama başardım.
Sizde başarabilirsiniz,yanlış yöntemlere başvurmadan beslenme ve yaşam aktivitelerinizi değiştirerek bir adım atın.
Kamu spotu gibi yazmışım.
Uzun oldu ama ancak toparladım