Bi hareket yapti diye kamyonlar 120 ye cikanlar varmis. Helal olsun.
Bi hareket yapti diye kamyonlar 120 ye cikanlar varmis. Helal olsun.
orta parmak hareketi filan,
hep amerikan filmleriyle dejenere olmuş gençlerin işleri bu işler.
bizde öyle bir hareket yoktur.
Emin olun sakinliğinizi korumanız daha iyi. Bırakın yapsın gitsin nelerle karşılaşıyoruz geçen forumda paylaşılmıştı arabasına yaslandığı için çocuğu satırla doğramışlardı iç organlarını çıkarmışlardı dikkat etmek lazım böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz ve böyle insan!lar heryerde var.
O yüzden herzaman sabırlı ve sakin olmak bizim için daha iyi olacaktır.
Edit: birde forumda gördüğüm kadarıyla ss makinalara tepki oldukça artmaya başladı böyle tipler yüzünden. R25 kullanıyorum ve güvenlik amacıyla çoğu zaman kamera takıyorum. bazen kaska bazen depo üzerine ama hiç böyle bir olayım olmadı. Zaten genelde arabaylada olsam motorlada olsam kimse ile münakaşaya girmem yoluma bakarım. Çok sinirlendiğim zamanlarda kaskın içinden söylerim söyleyeceğimi
Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz
yaa adam orta parmak çekip gitmiş ne kameraya malzeme çıkarıcak, sen malzeme çıkarmışsın konu açmışsın ne gerek var hep böyle saçma sapan şeyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
sen baya delikanlı bir kardeşe benziyon muhtemelen arabayla motorcuyu çarpıp kaçarsın.. sevdiğim motorcu seni
Hayır bu gidişle arazide hatıra biriksin diye taktığım kamerayida sökücem..
Insanlar artık kamerası olana bu gözle bakmaya başladı.
Haksizlar mı ? Hayır.
Haklılar mı ? Hayır.
Baba biz nasıl insanlarız ya ?
he dostum zaten motorla giderken kendimi arabacılara sıkıştırtıyorum. Arabayla giderkende motorcuların bana el hareketi çekmesini sağlıyorum ki malzeme çıksın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
hocam kamera güzel hatıra bırakma, hoş görüntüler elde etme ve güvenlik kaydı sebebiyle harika bir ürün. Fakat kamerayı takanın mükemmel bir öz güven seviyesine ulaşıp serserilik taslamasından dolayı bu bahsettiğiniz algılar oluşuyor.
abarttıgını söylüyorum, ne gereksiz saçma şeyler görüyoruz bu mu yanii ))(((
10 senedir ss kullanirim bu son 2 senedeki kadar 250 ss ve kamerali veledi tum hayatim boyu gormedim. kamera hic kullanmadim zaten ihtiyacta duymadim gittigim yerlerde cep telle cekerim aniysa ani. yolu ceksem ne hatirasi olacak? he hatali araclar yada kaza aninda cok yarari olabilir o zamanda kask yerine motora takarsin olur biter.
acikcasi ss motor icin a3 tarzi ehliyet cikarip eq testi yapmalari sart. sosyal iletisim beceresi olmayan ilgi cekmek isteyen veletler yuzunden trafikte tum araclar motorculara + motorcularda ss motorculara gicik olmaya basladi. motorcu dayanismasi bile yakinda bundan etkilenecektir...
dikkat edin bu tarz kisiler hep 250 cc sizde ss motor kullanan 18-25 yas arasi gencler. yanlis anlamayin genclere lafim yok boyle hayvanlik yapanlara kiziyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)