Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kamerasına malzeme çıkarmak için parmak hareketi çeken 2 motorcu

Motovento
    REKLAM ALANI
    weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Bi hareket yapti diye kamyonlar 120 ye cikanlar varmis. Helal olsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    orta parmak hareketi filan,
    hep amerikan filmleriyle dejenere olmuş gençlerin işleri bu işler.
    bizde öyle bir hareket yoktur.
    06Serhat, Ranay, MrMud ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Yamaha Yzf R25
    Alıntı uzay gemisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben olsam o hareketin üstüne peşlerine takılır, birkaç arkadaşımı arayıp o motorları durdurur yüz yüze konuşurdum. Yine iyi sabretmissiniz. Şu forumda okadar sabırlı insan var ki yazılanları okudukça sasiyorum.

Benim o tür olaylara tahammülüm yoktur. El hareketi yapıp kacmak.. bilemiyorum.

Yapacaksan adam gibi çık karşıma yap. Karı gibi motorun üstünden yapıp kaçmakla olmuyor o işler.
    Emin olun sakinliğinizi korumanız daha iyi. Bırakın yapsın gitsin nelerle karşılaşıyoruz geçen forumda paylaşılmıştı arabasına yaslandığı için çocuğu satırla doğramışlardı iç organlarını çıkarmışlardı dikkat etmek lazım böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz ve böyle insan!lar heryerde var.

O yüzden herzaman sabırlı ve sakin olmak bizim için daha iyi olacaktır.

Edit: birde forumda gördüğüm kadarıyla ss makinalara tepki oldukça artmaya başladı böyle tipler yüzünden. R25 kullanıyorum ve güvenlik amacıyla çoğu zaman kamera takıyorum. bazen kaska bazen depo üzerine ama hiç böyle bir olayım olmadı. Zaten genelde arabaylada olsam motorlada olsam kimse ile münakaşaya girmem yoluma bakarım. Çok sinirlendiğim zamanlarda kaskın içinden söylerim söyleyeceğimi
    Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz

Alıntı Ranay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstad başınıza dayak yeme hadisesi çok geldiğinden dolayı böyle bir düşünceye kapıldınız zannedersem. Fakat öyle aracından inip saldıracak bir insan değilim. İlla inmemiz gerekirse adabıyla kendimi savunmayı bilirim. Diyelim ki savunamadım layıkıyla dayağımı yerim. Bunda gocunacak birşey yok zaten

konu sapmasın lütfen. Bakalım o 2 motorlu arkadaştan herhangi biri , özellikle arkadaki çıkacak mı piyasaya ?
    yaa adam orta parmak çekip gitmiş ne kameraya malzeme çıkarıcak, sen malzeme çıkarmışsın konu açmışsın ne gerek var hep böyle saçma sapan şeyler

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Alıntı uzay gemisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben olsam o hareketin üstüne peşlerine takılır, birkaç arkadaşımı arayıp o motorları durdurur yüz yüze konuşurdum. Yine iyi sabretmissiniz. Şu forumda okadar sabırlı insan var ki yazılanları okudukça sasiyorum.

Benim o tür olaylara tahammülüm yoktur. El hareketi yapıp kacmak.. bilemiyorum.

Yapacaksan adam gibi çık karşıma yap. Karı gibi motorun üstünden yapıp kaçmakla olmuyor o işler.
    sen baya delikanlı bir kardeşe benziyon muhtemelen arabayla motorcuyu çarpıp kaçarsın.. sevdiğim motorcu seni

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Hayır bu gidişle arazide hatıra biriksin diye taktığım kamerayida sökücem..
    Insanlar artık kamerası olana bu gözle bakmaya başladı.
    Haksizlar mı ? Hayır.
    Haklılar mı ? Hayır.

Baba biz nasıl insanlarız ya ?
    Eski_kasa bunu beğendi.

Ranay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr250r + Transalp
    Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa adam orta parmak çekip gitmiş ne kameraya malzeme çıkarıcak, sen malzeme çıkarmışsın konu açmışsın ne gerek var hep böyle saçma sapan şeyler

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

sen baya delikanlı bir kardeşe benziyon muhtemelen arabayla motorcuyu çarpıp kaçarsın.. sevdiğim motorcu seni

he dostum zaten motorla giderken kendimi arabacılara sıkıştırtıyorum. Arabayla giderkende motorcuların bana el hareketi çekmesini sağlıyorum ki malzeme çıksın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------

Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır bu gidişle arazide hatıra biriksin diye taktığım kamerayida sökücem..
    Insanlar artık kamerası olana bu gözle bakmaya başladı.
    Haksizlar mı ? Hayır.
    Haklılar mı ? Hayır.

Baba biz nasıl insanlarız ya ?
    hocam kamera güzel hatıra bırakma, hoş görüntüler elde etme ve güvenlik kaydı sebebiyle harika bir ürün. Fakat kamerayı takanın mükemmel bir öz güven seviyesine ulaşıp serserilik taslamasından dolayı bu bahsettiğiniz algılar oluşuyor.

abarttıgını söylüyorum, ne gereksiz saçma şeyler görüyoruz bu mu yanii ))(((

TlntS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    10 senedir ss kullanirim bu son 2 senedeki kadar 250 ss ve kamerali veledi tum hayatim boyu gormedim. kamera hic kullanmadim zaten ihtiyacta duymadim gittigim yerlerde cep telle cekerim aniysa ani. yolu ceksem ne hatirasi olacak? he hatali araclar yada kaza aninda cok yarari olabilir o zamanda kask yerine motora takarsin olur biter.

acikcasi ss motor icin a3 tarzi ehliyet cikarip eq testi yapmalari sart. sosyal iletisim beceresi olmayan ilgi cekmek isteyen veletler yuzunden trafikte tum araclar motorculara + motorcularda ss motorculara gicik olmaya basladi. motorcu dayanismasi bile yakinda bundan etkilenecektir...

dikkat edin bu tarz kisiler hep 250 cc sizde ss motor kullanan 18-25 yas arasi gencler. yanlis anlamayin genclere lafim yok boyle hayvanlik yapanlara kiziyorum.

Ranay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr250r + Transalp
    Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abarttıgını söylüyorum, ne gereksiz saçma şeyler görüyoruz bu mu yanii ))(((
    üstad haklısın. Sadece o arabanın arza koymasına sinirlenmişken öyle bir terbiyesizlik olunca kızmışım. Anlık birşeydi geçti tabi konu acılmış oldu artık bir sefer. Ama senin dediğin gibi herhangi bir malzeme amacım da yok yani.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)