Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kamerasına malzeme çıkarmak için parmak hareketi çeken 2 motorcu

REKLAM ALANI
    Ranay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr250r + Transalp
    Selamlar

Vakit çalmadan kısa özetle geçiyorum. Aracım hareret yaptı ve dörtlüleri yakıp sağ şeride geçmek için şeridin boşluğunu kolladım. Şerit boşaldığında 4lüleri söndürüp sağ sinyal verdim ve aynada 2 tane ss makinenin emniyet şeridinde ilerlediğini gördüm. Sağ şeride geçmek için hafif yana kaymamla beraber deli gibi korna bastı arkadaki motorcu. Emniyet şeridinde olmasına rağmen neden sağ şeride geçmeme bu kadar çok tepkili korna çaldığını düşündüm ve geçmeyip daha da yavaşlayarak onun öne geçmesini bekledim.
    Arkadaş ise gereğeince fazla yakıdan önüme geçip arkasını döndü ve iki gidonu bırakarak orta parmak hareketini yaptı ve gaz açarak gitti.

Şimdi Eğer o 2 aksiyon kamerası takılı ss makine kullanan 31 Mayıs 2017 tarihinde ortalama saat 5 gibi bir zaman diliminde ayvansaraydan bahçelievler yönünde ilerleyen 2 motorcu bu forumdaysa buyursun konu altından hatamı yazsın, daha sonra o parmak hareketi terbiyesizliğini açıklasınlar.

İşin ilginç tarafı olaydan 10 dakika kadar önce virajı alamayan bir motorcunun ilk desteğini sağlamıştım

Kamera için malzeme çıkarma çabalarına girmeyin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    j700 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125 ACE
    bu forumdan çıkacağını sanmıyorum
    Ranay bunu beğendi.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    ben olsam o hareketin üstüne peşlerine takılır, birkaç arkadaşımı arayıp o motorları durdurur yüz yüze konuşurdum. Yine iyi sabretmissiniz. Şu forumda okadar sabırlı insan var ki yazılanları okudukça sasiyorum.

Benim o tür olaylara tahammülüm yoktur. El hareketi yapıp kacmak.. bilemiyorum.

Yapacaksan adam gibi çık karşıma yap. Karı gibi motorun üstünden yapıp kaçmakla olmuyor o işler.
    Ranay bunu beğendi.

Motosikleti
    Cbr250r + Transalp
    motorun markasına dikakt edemedim 06 plaka , gerisi pislikten kapanmış bir motordu arkadaki.

Hayır. merak ettiğim el hareketini yaptın da ne oldu yani. Bas küfürünü geç bir hareketimize kızdıysanda.

kameralar motorculara çok yürek verdi haliyle cok can yakar ilerleyen zamanda.

ayrıca araba kullanıyorum dediğime bakmayın bende motor kullanıyorum. Yani var olan problemleri zaten biliyorum ama karşılıklı saygılı olmak gerekir.

Okuyanların vaktini çaldım galiba kızmışım buraya kusmuşum gibi oldu. Kafasını şişirdiklerim kusura bakmasın

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Ss ve aksiyon kamerası.Kombin tamam.Apaçi tipler şekil yapmak için ss tarzı makinelere abanınca bu tarzında ismi çıktı iyice.
    Eski_kasa, Mstkdrglu, Ranay ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Cbr250r + Transalp
    Alıntı uzay gemisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben olsam o hareketin üstüne peşlerine takılır, birkaç arkadaşımı arayıp o motorları durdurur yüz yüze konuşurdum. Yine iyi sabretmissiniz. Şu forumda okadar sabırlı insan var ki yazılanları okudukça sasiyorum.

Benim o tür olaylara tahammülüm yoktur. El hareketi yapıp kacmak.. bilemiyorum.

Yapacaksan adam gibi çık karşıma yap. Karı gibi motorun üstünden yapıp kaçmakla olmuyor o işler.

üstad araba hareret yapmıştı, 15 km gibi bir hızda sağ şeride geçmek için müsait an kolluyordum zaten.
    Normalde peşine takılacak bir tip değilim. Önümü kesmedikçe aracımdan inip müdahele etmem. Diğer bir konu istesemde peşine düşme imkanım yoktu.

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Kimse kimse ile empati kurmadigi icin oluyor boyle seyler.

Motorcular belki bilerek kirdigini düşündü belkide o anki refleksle oyle bir hareket yapti takmamak lazim, takarsaniz cok karsilasirsiniz.

Istanbulun arabacisida oldum, motorcusuda oldum, motordayken bana yapilanlari, yeri geldi farkinda olmadan arabaci olarak bende yaptim.
    Ranay, Ari Gold ve Mustaphalanx bunu beğendiler.

Motosikleti
    ......
    Başkan moralini bozduguna degmez,boşver bak keyfine..tekerine taşi degirme yeter..bu şekilde olaylara takilmaya kalksak evin yolunu bulamayiz..relax relax...
    Remzidemir41, fatih.met, Ranay ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Cbr250r + Transalp
    Alıntı weirdo1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimse kimse ile empati kurmadigi icin oluyor boyle seyler.

Motorcular belki bilerek kirdigini düşündü belkide o anki refleksle oyle bir hareket yapti takmamak lazim, takarsaniz cok karsilasirsiniz.

Istanbulun arabacisida oldum, motorcusuda oldum, motordayken bana yapilanlari, yeri geldi farkinda olmadan arabaci olarak bende yaptim.
    ya doğru diyorsun. Ne kadar dikkat etsemde bir motorluya yada yayaya bazende arabaya, araba kullanırken tehlikeli anlar yaşattım yaşatmadım değil. Yeri geldi bizede şatıldı. Napalım dolmuşum kustum artık :(

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    Bu tipleri gordunuz mu tampon seleye gelecek sekilde taciz edin mumkunse inin kemiklerini kirin motoruna zarar verin.

Kusura bakmayin psikopat gibi bir cozum ama bu tiplerin agir bir ders almasi gerekiyor son zamanlarda bu trafik teroristleri cok artmis durumda. Iyi niyetli kendi halinde insanlari tenzih ederim ama piyasa cok bozuldu.

E5 te seyir halindeyken serit degistirmek bile bazen kabus gibi oluyor sagli sollu makas ata ata geciyorlar sinyal vererek serit degistirdigimizde bile biz suclu duruma dusuyoruz.
    Ranay bunu beğendi.

Motosikleti
    Cbr250r + Transalp
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tipleri gordunuz mu tampon seleye gelecek sekilde taciz edin mumkunse inin kemiklerini kirin motoruna zarar verin.

Kusura bakmayin psikopat gibi bir cozum ama bu tiplerin agir bir ders almasi gerekiyor son zamanlarda bu trafik teroristleri cok artmis durumda. Iyi niyetli kendi halinde insanlari tenzih ederim ama piyasa cok bozuldu.

E5 te seyir halindeyken serit degistirmek bile bazen kabus gibi oluyor sagli sollu makas ata ata geciyorlar sinyal vererek serit degistirdigimizde bile biz suclu duruma dusuyoruz.
    üstad ne desen haklısın ama ne desen haksızsın

seni birde orda indirip dövüyorlarmış

Motosikleti
    Cbr250r + Transalp
    Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seni birde orda indirip dövüyorlarmış
    üstad başınıza dayak yeme hadisesi çok geldiğinden dolayı böyle bir düşünceye kapıldınız zannedersem. Fakat öyle aracından inip saldıracak bir insan değilim. İlla inmemiz gerekirse adabıyla kendimi savunmayı bilirim. Diyelim ki savunamadım layıkıyla dayağımı yerim. Bunda gocunacak birşey yok zaten

konu sapmasın lütfen. Bakalım o 2 motorlu arkadaştan herhangi biri , özellikle arkadaki çıkacak mı piyasaya ?
    Mustaphalanx bunu beğendi.

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Bi keresinde bi taksi yapmıştı o hareketi. Kamyonla 120ye kadar çıktım ama yakalayamadım. Yakalasam o parmağı kıracaktım. Böylelerinin kafayı gözü dağıtmak lazım.

gitaristgkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt 600 e
    Ne kadar tahalmülsüz bi toplum olduk ya el hareketi yaptında noldu be insan...

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    böyle karaktersiz insanlar için stres yaptığınıza değmez. muhtemelen o hareket çeken motorcu unutmuştur bile, çünkü düşünceli biri olsa zaten öyle eşeklik yapmaz. adı üstünde "emniyet şeridi". her an acil bir durum olup birisi buraya aniden çekilmek zorunda kalabilir ve bu yüzden emniyet şeridinden gider iken arabaların hızlarına yakın olmak lazım ani durumda çarpışmamak için ama bunu akıl edemeyenler var işte.

böyle gıcık olaylara sabretmekte kolay değil ama bence olay çıkmasından iyidir sabretmek çünkü karşı taraf dövsen de sövsen de ders almıyor.
    sdt ve Ranay bunu beğendiler.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Sizinkilerin arkasında ardçı bayanlar varmıydı? Ben öyle iki motor gördüm geçenlerde, onlarda kameralıydı, 70le sağ şeritte giden arabaya atarlandılar, el kol işaretleri yaptılar, hemen ileride biri gidonu bıraktı ellerini iki yana açtı, düşse arkadan gelen üzerinden geçse al başına belayı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------

Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster

En sol şeritten en sağ şeride dönemeci kaçırmamak için anormal sayıda pike yapılıyor ve o sağ şeritte giden motorlara çarpıp öldürüyorlar ne yazık ki, bir sürü ölümle biten pike yapma olayı var, çok yapılıyor bu saçmalık, çok can sıkıcı bir durum...
    Ranay bunu beğendi.
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

Motosikleti
    Cbr250r + Transalp
    2side tekti üstad.

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Alıntı Ranay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun markasına dikakt edemedim 06 plaka , gerisi pislikten kapanmış bir motordu arkadaki.

Hayır. merak ettiğim el hareketini yaptın da ne oldu yani. Bas küfürünü geç bir hareketimize kızdıysanda.

kameralar motorculara çok yürek verdi haliyle cok can yakar ilerleyen zamanda.

ayrıca araba kullanıyorum dediğime bakmayın bende motor kullanıyorum. Yani var olan problemleri zaten biliyorum ama karşılıklı saygılı olmak gerekir.

Okuyanların vaktini çaldım galiba kızmışım buraya kusmuşum gibi oldu. Kafasını şişirdiklerim kusura bakmasın
    Yine bir Ankara plaka vukuatı, yine bir ss makina ve yine egoist, kameralı beyinsiz... Bu sefer üçü biralarda denk gelmiş. Saygı onlar için birşey ifade etmez. Sövsen tükürsen övünür Ya Rabbi şükür der. Herkes aynı değildir illa ki ama neden benim de denk geldiklerim bu tiplerden en az ikisini barındırıyor diye sormadan edemiyorum.

Saygımızı yitirmeyelim...
    Ranay bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bi de yanınızda kız olduğunu düşünün.. nasıl bozulur insan
    Ranay bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)