Bütün şirketler aynı fiyatı veriyor ama çoğu keyfi olarak sigorta yapmıyor, halk sigortayı deneyin sigortacı arkadaş motosikletleri geri çevirmediklerini söyledi.
Bütün şirketler aynı fiyatı veriyor ama çoğu keyfi olarak sigorta yapmıyor, halk sigortayı deneyin sigortacı arkadaş motosikletleri geri çevirmediklerini söyledi.
https://www.sbm.org.tr/tr burayı kullanın Ziraat sigorta falan sağlamdır, Ziraat bankasının bir şubesine gidip yaptırmıştım.
ktm rc 390 'a 10 aya yakın sigorta yaptırmamıştım. 436 tl civarı cıktı 100tlye yakında ceza kesti yaptırmadığım için 536tl civarı ödedim.
Ben dün arabaya sigorta yaptırdım Yok paket cart curt ayağından 63 Tlye eşya sigortası geçirdiler sağolsunlar. Evimdeki eşyalara sigorta yaptılar
sigorta yenilemelerde çalışıyor bu sistem, sıfır sigortada hata veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
eyvallah, yarın bi halk sigortayı sorgulayayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
Tebrikler, Güvenceniz Başladı!
Poliçeniz isteğiniz üzerine xxxxxxxxxxxxxx e-posta adresine 2 saat içerisinde PDF olarak gönderilecektir. Dilediğiniz zaman internet sitemizden üye girişi yaparak, bizim aracılığımızla almış olduğunuz bütün poliçelerinizin dijital kopyalarına her zaman ulaşabilirsiniz.
edevlete yazdıktan 1 gün geçtikten sonra sigortam nette anadolu normal sınırlarda teklif verdi, ilginç. tesadüf mü acaba?
düne kadar 491 tl'nin altında teklif vermiyordu, bugün 336tl'ye verdi, yaptırdım.
Geçen hafta yaptırdım ben.
İlk olarak önceki sigortacıma (anadolu sigorta) gittim doğal olarak.
Artık anadolu sigortanın trafik sigortası kesmediğini söyledi arkadaş.
Anladım tabi, tavan fiyat uygulaması yüzünden milleti silkeleyemedikleri için kesmiyorlar kesin diye düşündüm.
Diğer arkadaşa sorayım diyerek telefon açtı ve motosikletin bilgilerini verdi.
Tamam burası kesiyormuş dedi ve onayımı aldı.
Poliçe mail olarak kendisine geldi ve yszıcıya bir kağıt koydu.
En sonunda da kağıdı elime alınca halk sigorta tarafından yapılmış olduğunu öğrendim.
347 liramı verip olay mahalini terk ettim.
Devletin özel firmalara yaptırım uygulama konusundaki tutumlarını bayağı bir sertleştirmesi gerek diye düşünüyorum.
Fiyatlar ilk düştüğünde 830 liradan 240 liraya düşmüştü sigorta yaptırmadım şimdi gene 430 liraya çıkmış pişman oldum 2008 honda activa
trafik sigortası yaptırdığım firmayı söylüyorum..hazır olun..
Quıck Sigorta..
evet büyük firmalar ekrandan rakam vermiyorlar veya yanaşmıyorla rpoliçe kesmeyeortalık karışık..ama acentem bu firmadan poliçeyi kesti..sonucta trafik sigortası DEVLET GARANTİSİNDE..büyük sermayeli bir kuruluş..yerli..ama yeni firma..yani bu kartel tröst firmalardan acilen kurtulmalıyız...
2015 nc 750 s yaşım 40 hasarsızlıım yüzde 30 galiba yada yüzde 20 ..190 lira tuttu..59 plaka...
İki gün önce ben de Quick sigortadan kestirdim poliçeyi.
Üstelik olması gereken tavan fiyattan, yani sbm'den sorgulama yapınca çıkan fiyattan yaptılar.
Diğer firmalardan sadece bir tanesi onay vermişti poliçeye, o da yüksek fiyattı.
Poliçe kestirecekler, doğrudan Quick sigortayı sordurun!
sigorta konusu gerçi ama bilgi olması için dursun burada da, yararlanan çıkar illaki.
2016 model 9200 kasko değeri olan motora şu kasko fiyatları çıktı. indirim bindirim vs yok poliçelerde.
şair sigortadan aldım fiyatı.
turkland 900
eureko 1160
allianz 1250
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)