250cc Güzel kaliteli bir motordu 14k kilometre birlikte olduk gidişini herşeyini beğendiğim ve kolayca sattığım hiç baş ağrıtmayan bir motordu. ağrıza olsun vs olsun hiç mi baş ağrıtmaz çok hoşuma kaçtı bir daha olsa alırmıyım belki diyebildiğim 2-3 motordan biri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------
selamlar Ahmet öncelikle arkasından veya burdan hiç bir şekilde sövmedim. İnsanlık kuralları içinde söyledim. Ben geleyim motorla senin ailenin karının, kızının, bacının veya annenin olduğu bir ortamda biranda gazı kesip ani fren ile rölantiye düşeyim bide dönüp tip tip bakayım. Sende gel benle konuş. Türkiye böyle biyer değil hatırlatırım orası senin wonderlandın olmasın dikkat et. bir gün karşılaşırsan anlarsın ne demek istediğimi ama tabi ki'de karşılaşmazsın diye dua ediyorum. Kimse karşılaşmasın diye.
Motor ruhunu ele geçirdiyse, Asla bu duyguyu değiştiremezsin!
Hocam karışmayacaksın böyle durumlara, yeri geliyor böyle durumlarda alan memnun satan memnun, zamane kızları çoğu motor olmuş zaten, ha kız dönüp derseki ne bakıyorsun öküz gibi diye motorcuya cevap verirse o zaman motorcuya uçan tekme ile girebilirsin..
semtten beşiktaşa giderken ulan hepi topu 10-12 km yol la nerde bi tane r 25 görsem arkadaş numunemidir bunlar ne dir senfoni gibi hepsinde aynı ses, aynı renk , tey allam bedavamı dagıttılar la bu motoru. Adana ve civarındaki CG tayfanın istanbul versionları aq
[QUOTE=MazhaRR;4157588]Haklısın, iyi güzel diyorsun da abi, motoru kesiciye sokunca şehirdeki tüm kızlar bize aşık oluyor biz ne ya
Hayır yanlış anlamada annene neden baksınlar ki?
Beyler r25 mı cbr 250 mi.
yanlış anlaşılma meşhurdur bu forumda. senin mesajında konu ile doğru yönde bir eleştiri varken yani konu sahibini destekliyorken konu sahibi seni anlamayıp sana kızıp "bırakın bu işleri" dercesine yorum yapıyor.
komik dimi belkide sakin olmayı beceremiyoruz. bu arada konu sahibi haklı ama belki motorcular birisine benzettiler?
..........ben en son lise 1 deyken bir arkadaşımı korumak için dayak yiyordum az kalsın, arkadaşım o eleman ile şakalaşıyormuş meğersem. ben ne bileyim, hiç şakasına biri karşıdakinin boğazını sıkar mı sesi kesilircesine?
arkadaşımın boğazını sıkan kişiyi kolundan tuttum şiiitt noluyo dedim ama orada rezil olan ben oldum yine. o günden sonra milleti koruma işine biraz daha dikkat eder oldum.
Sahip oldugu "mal" ile hava atana bu "mal" a tav olana allah kavuştursun derim cekilir bir kenara keyifle izlerim. Bizim bazi kelimeleri sozluk anlami dışında da bilmemiz lazim, bknz adam bknz kadin. Gunumuzde ne kadin gibi insanevladi ne de adam gibi insanevladi mevcut, o sebepten cok ses etmemek lazim. Hayvanlarin insanlardan daha yuce oldugu donemlerdeyiz cok fazla insan kiyafetli mahluklara kafa yormayin.
Konuyla biraz ilgisiz ama
R25 alana kask kamerasını eşantiyondan mı veriyorlar?
Hamdım, piştim, hala hamım.
r25 çıktı mertlik bozuldu her olayın altından r25 çıkmaya başladı.Bende mi r25 alıp ünlü olsam artık belkide zamanı gelmiştir
artık şu devirde ahlaka dair hiç bir şey kalmamış.
R25 ucuzda değilki herkes nasıl alabiliyor ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)