Arkadaşlar hiç kask kamerası kullanmadım. Fakat internette dolaşırken birşey fark ettim bu kask kameraları sanki motorculara cesaret veriyor %100 haklı olmasalar da %100 haklıymış gibi davranıyorlar.
Arkadaşlar hiç kask kamerası kullanmadım. Fakat internette dolaşırken birşey fark ettim bu kask kameraları sanki motorculara cesaret veriyor %100 haklı olmasalar da %100 haklıymış gibi davranıyorlar.
Adamda peygamber sabrı varmış valla. Helal olsun dayıya. Aynı şey başıma gelse öldüresiye döverdim ilk saniyelerde. Bende kamyoncuyum.
Önceki konu kapatılmış. Bu da kapatılabilir.
Benzer yorumlar burada da var.
https://forum.donanimhaber.com/yine-...yor--126574829
Evet ciddi anlamda özgüven veriyor.Yüzlerce kamera kullanan, onlarca ergen youtuber var ama nedense doğru düzgün hiç kaza videosu yok.Demek ki kimse düşmüyor.
keşke motorcu dallama geberseymiş. bu ahlaksızlar yüzünden saygı gösteren yok motorculara.
,
Bi olum bak git vakası daha olacakmış.Dayı sabırlı çıkmış
Kask kamerası değilde yutup instagram tivitır cesaret veriyor.İnsanlara yapmayacağı şeyleri yaptırıyor.Düşmeyecekleri hallere düşürüyor.İş artık akılsızlık aşamasına geldiğinde 2 kişi takibi bıraksa ağlamaya başlanıyor.Sonra bir hırs, bir celallenmeylen beraber hadi bakalım yutupta canlı yayında kolumu kesiyorum izlemeyinde görelim gibisinden aptalca durumlar konular oluşuyor.Devamlı bir arayış içinde millet birine sataşsamda kameraya çektim seni diyebilsem diye.Ne bileyim 500le giderken önüme ejderiya atladı kapandım motora geçerken eldivenin korumalı tarafıyla bir patlatmışım tabi ejderiya nakavt oldu gibisinden işte öndeki arabada 25 kişi vardı takıldım arkalarına indirdim elemanları yermisin yemezmisin ver Allah'ım ver.Bir ona bir buna.Falan derkeeen birgün haberde yolda artistik hareketler yapan genç motorcu çarpma sonucu hayatını feci halde kaybetti.Kendi ölümünü saniye saniye çekti gibisinden jübilesini yapıp gidiyorlar.
Bilgisiz, akılsız, saygısız bir kişi kask kamerası takmadan da yeterince başa beladır. Enteresandır, herkes kask kamerasına yükleniyor. Bütün bunlar kameranın suçuysa parçalayalım kameraları. Memleket kurtulsun.
Eklenti; Kask kamerası
Loading...
Loading...
Loading...
Yükleme tamamlandı.
Cesaret %65 arttırıldı
Özgüven %95 arttırıldı
El kol yapma oranı %40 arttırıldı
%40 sahte yetenek eklendi
Olaylara verilen tepkiler %70 arttırıldı
Apaçilik oranı %30 arttırıldı
Duyarlılık %40 düşürüldü
Görmezden gelme özelliği devre dışı bırakıldı
Yükleme tamamlandı.
.
.
Ayarlar kaydediliyor lütfen bekleyiniz.
.
.
.
Tebrikler! Artık bir motovloggersınız.
Şahsen yolda üzerime ters yönden araba sürüp "Kameraya oynama" diyen varlığa "Kamera kayıtta değil aşağı in" dedim,hatta küfür ettim sirf insin diye ama nedense süratli bir şekilde kaçtı...
Kamera, sahibine cesaret veriyor mu bilmiyorum ama karşı tarafa korku veriyor sanirim...
Accent kullanan tomruk kardeş sana selam olsun.
Şu veledin vlogu varsa basalım da utansın lamer herif
Bizlerde takıyoruz elimizde kanıt olsun diye Allah korusun kaza falan olursa diye ama kanı bozuk olunca böyle oluyor insan...
ohooo vermezmi.olay çıksada çeksem diye sağa sola bakınanlar.100 metre önünde sinyal vermedi diye kornaya abanıp adamın yanına gidip kavga edenler.sol şeritten hız sınırı 60km diye gidip arkadan korna basanlara sövmeler.bende bi ara özendim ama kamera varken sanki milletin değilde kendi kaza videomu çekicekmiş gibi oluyorum.kısaca çok amele kaynıyor artık youtube da.
Aynı şekilde benim da hayatım riske girdi, benim de kafamda kameram var, ben de gencim kanım kaynıyor. Ama gittim insanca '' Abicim bak az da giriyordum gözünü seveyim şu aynaya bak biraz daha dikkatli olalım hepimiz evimize gidelim. '' dedim. Adam yarım saat özür diledi ses bile yükselmeden çözdük olayı. Belki de o kibar muhabbet sayesinde artık daha dikkatli olacak ve motorculara karşı olan bakış açısı değişecek bilemeyiz.
İyi ki kamyoncu sabırlı yaşını başını almış adammış. Yoksa memlekette ne baktın mevzusundan adam vuran var. Şahsen beni bu kadar tahrik etseler çoktan aletli jimnastiğe başlamıştım.
o değilde videoyu paylaşanın 53 abonesi var nasıl doğrulandı rozeti almış
ezicem şimdi motorunu diyince bende gaza geldim ezip kaçsaymış ozaman görürmüş diklenmeyi kamerayıda alıp tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:27 ----------
kamyoncu silah çekip bunu yapsa hele
Bende takıyorum kamera ama aksine daha sakin oluyorum. İleride bir kazaya karışmam durumunda, "buraya kadar apaçi gibi gelmişsin zaten" diyip bütün kabahati üstüme yıkmasınlar diye. Biliyorum olmaz öyle birşey ama burasıda Türkiye belli de olmaz )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)