elimde casio marka dijital kol saati var. ben bu saati silikon ile gösterge paneline yapıştırmaya karar verdim. fakat sorun şu ki, yarın öbür gün saatin pili bittiği vakit geriye nasıl sökeceğim?
ne tavsiye edersiniz?
elimde casio marka dijital kol saati var. ben bu saati silikon ile gösterge paneline yapıştırmaya karar verdim. fakat sorun şu ki, yarın öbür gün saatin pili bittiği vakit geriye nasıl sökeceğim?
ne tavsiye edersiniz?
Silikon yerine çift taraflı bantla yapıştırın
Bence de en mantıklısı çift taraflı bant. Kaliteli bir parça bant ile bu sorun hallolur
3m şeffaf çift taraflı bant , ama bahsettigin gibi saati soktukten sonra zemini çok iyi temizlemen lazım çünkü bant güçlü olduğu için baya bı iz yapiyor
Ah başkan anilarim debreşti,Ydk.sby kita kursunda o kadar istikamet yedik yat,kalk,sürün,bir saat bu kadarmi dayanikli olur,crash test yapsan boyle sonuç alamazsin,arkana bakma,motor eskir ama o saate birşey olmaz,guneşe direk maruz kalmasin(ekran solma yapar) far vizörunun iç tarafina dogru montajla,pozisyonu,gölgede kalsin,pil 10yil gider(maxell/sony)ise.fiyatida cuzi,
Gidona kelepçe ile tak, kelepçeyi çıkartarak müdahale edersin gerektiğinde.
Gidon saatleri bulunuyor düşünürseniz istediğiniz zaman takıp çıkarabilirsiniz
saat kordonunu kısaltıp,gidona takılacak gibi ayarlayın.
http://s.aliexpress.com/ZvyA7Fn6
Geçen ay bunu aldım gidona taktım aynı koluma takarmış gibi. Motoru yıkadım, yağmur yağarken sürüş yaptım saat hala çalışıyor.
Yarın unutmazsam resmini çeker atarım. Saat cidden olmazsa olmaz bir aksesuar. Dijital KM sayacı olan motorların nerdeyse hepsinde var.
Saatin içine sığacağı plastik minik bir kutu bulunur.Gösterge,gidon keyfin nereye isterse silikonla yapıştırılır.Daha sonra saat şeffaf plastik kutunun içine tutturulur.Kapak kapatılır.Keyfe göre mühürlenir.Artık silikonla mı yaparsın bantlar mısın canın nasıl isterse.Suda almaz.Ama rüzgarda almayacak bir yere yap bence.Sonra pil değiştireceksen mühürü söker pili değiştirir yerine koyarsın tekrar.
merak etme casıo bu borumu pili 10 yıl bitmez 10 yıl önce aldığım saat hala çalışıyor
güneş enerjisiyle çalışan bi saat yapıştır.
Hem saati ziyan edeceğine,hem de iğrenç bir görüntü olacağına adam gibi ucuza bir gidon saati al tak.Hem ucuz hem görüntü olarak daha hoş.
Küçük bir örnek;
https://tr.aliexpress.com/item/26mm-...4-e6a0793bdd4b
Aliexpreste uygun fiyata gidona takılan saatler var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)