Eski kasa olsa r6
Ama 2017de kawa yoksa para honda ( mecburen ) akar
Eski kasa olsa r6
Ama 2017de kawa yoksa para honda ( mecburen ) akar
Honda'da 10 yıllık teknoloji. En azından abs li 600rr'ı ülkemize getirselerdi,çok ciddi alternatif olurdu. ABS'siz motor tercih etmem. Sadece abs olsa yeter.
R6 böcek kasa üretirken üstünde ne abs ne çekiş kontrol ne güç modu vardı 123hp lik kara düzen bir makinaydı 17 modelinde euro 4 e uyarladılar gücünü düşürdüler makinanın çekiş kontrol falab geldi ön tarafı ktm rc gibi çok boş kaldı benim kişisel tercihim böcek kasa daha iyiydi kawasaki honda suzukı 600cc den çekildiler artık 16 model krt var 137 ps krankta psikopat gibi gidiyor alet showa suspansıyon falan pisttede bi başka r6 artık tek 600cc olarak ipi göğüslüyecek bakalım
Dediğim gibi,ABS benim kriterlerime göre şart. Diğer elektronik sürüş destekleri olmasa da kabulum. SS makinalarda güç çok önemli,ozellikle pist kullanımı düşünülüyorsa. Günlük veya gezmek için kullanılacaksa ki ülkemizde çoğu kişi gezme tozma amaçlı kullanıyor, aradaki 5 beygir 10 beygir hayati önem taşımaz diye düşünüyorum. ABS li olsun 10 beygir düşük olsun derim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)