750 TL ye kadar Yazlık Tekstil Mont Önerisi
Reklamlar
-
Merhaba sevgili forum üyeleri,
Fileli bir mont almak istiyorum. Normal de günlük kullandığım Dainese Laguna Seca Tekstil ceket 2 yıl sonunda çok deforme oldu ve eskidi.
O yüzden yeni bir mont bakıyorum. Dainese, Revir, Alpinestars ve sizin kulladığınız her marka için önerilere açığım.
Reklamlar
-
Keş para alacaksan revit gt-air alabilirsin
-
gogozh adlı üyeden alıntı
Keş para alacaksan revit gt-air alabilirsin
Revit gt-air kullanıyorum, çok güzel bir mont ama sırt korumasını sonradan alman gerekiyor, onun dışında her kuruşunu hak ediyor.
-
Polonyadayim almanyadan deri yada tekstil mont bakıyorum ben de,takip
-
Bende M beden Revit Jupiter var.
sıfır.
İlgilenen olursa haberleşelim 😉
-
sahibinden de ve let go da. Az kullanilmammis yada hediye gelmis kullanilmamis bedeni uymadgndan satanada rastladim 600 e 400 e degisir fiyatlar.
Temizini bulursan elden olamk kaydiyla alabilirsin yoksa para gonderip dolandirilma.
Bende siyahli yesillisi si var revit gtr aksam usuyorum su mayis ayinda
-
750 liraya bulabilirseniz Revit gt-r öneririm ben de. Yazlık fileli mont, tam aradığınız gibi. 150 lira civarına da kendi sırt korumasını alırsınız. Kullanıyorum. Tavsiye ederim.
-
Araya sıkıştırayım, venom tamingo turkuaz montun s bedenini arıyorum ben de arkadaşlar. Mağazaların internet sitelerinde var ama stoklarında yok her zamanki gibi...
-
http://urun.n11.com/mont/nic-summer-wind-siyah-yazlik-mont-P108505365
Bu yaz ile beraber 3. sezonu olacak herhangi bir solma, atma vs olmadı.İçindeki korumalar isimsiz. Tech90 dan set alırsan kışlık montuna da takabileceğin güzel bir set olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)