Çinli motosiklet deneyimim
Reklamlar
-
01 Temmuz 2017, 21:53
22460 kilometredeyiz Ege turuna çıktım motorla durdurak bilmedi ben gidelim dedikçe o gitti bende onu güzel bir genel bakımla ödüllendirdim. 1. Viteste kalkarken tak diye ses geliyordu arka dişli takozları bitmiş :( onları değiştirdim şu anlık başka bir problemim yok
Reklamlar
-
01 Temmuz 2017, 22:19
Bende de kuba pars var 16 bin km de çok şükür pek sıkıntı çekmedim. Ufak tefek şeyler. Tek teker denemelerim sırasında cantta çok hafif eğlime baş gösterdi. Sorun olmuyor giderken anlaşılmıyor sadece ellerimi burakıp gittigimde çok az titreme oluyor.
-
02 Temmuz 2017, 02:11
İyide vida düştü v.s diyosunda hocam titreşimli bi motor kullanıyosan arada sıkacaksın vidalarını.
Benim motorum 2590 km de daha bi kere bi problem çıkarmadı
Mondial Roadracer 125
Ha unutmadan debriyaj teli değişecek bu problemden sayılır mı bilmiyorum benim hatam çünkü.
-
02 Temmuz 2017, 02:24
Ekşide yazar mısın mübarek.Ne güzel yazmışsın
-
02 Temmuz 2017, 20:47
thedarkfire adlı üyeden alıntı
İyide vida düştü v.s diyosunda hocam titreşimli bi motor kullanıyosan arada sıkacaksın vidalarını.
Benim motorum 2590 km de daha bi kere bi problem çıkarmadı
Mondial Roadracer 125
Ha unutmadan debriyaj teli değişecek bu problemden sayılır mı bilmiyorum benim hatam çünkü.
Yan kapak kontak girişlerinin kırılması ve düşmesi plastik aksamın kırılıp düşmesi vida sıksamda engelleyebileceğim bir problem gibi değildi yoksa niye garanti değiştirsin değil mi ? bu arada motor 23 bin km ye geldi izmir yaptım dün gece sıkıntıdan geri geldim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)